|
Autor: Moos (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-12-05 16:49
Jeżeli oglądacie 4fun tv lub czytacie gazety typu Bravo zauważyliście pewnie, że przewija się tam ostatnio nowy, modny temat: TOKIO HOTEL. Napiszcie co wy sądzicie o grupie TH.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Autor: Ja;-D (---.gprspla.plusgsm.pl)
Data: 12-12-05 21:32
Są świeeeeeeeeeeeeeeeeeetni i w dodatku ci bracia są śliczni:* Tylko z muzą troche gorzej ;-D No ale Durch den monsun jest ok
|
|
|
|
Autor: nata (---.skynet-ciechocinek.com.pl)
Data: 13-12-05 08:40
wystilizowani przez "znajacych sie na rzeczy".
upozorowani,
niby punki, niby cos innego, ten jeden o ile sie nie myle to dready ma nawet ;O
ciekawe czy rodzice by mu pozwolili w tytm wieku?
zapewne spotkali sie przypadkowo kiedy zebrali o jedzenie, i nagle ktos ich przyuwazyl i stworzyli zespol..
tak! napewno zgadlam!
i napewo ich rodzice nie sa bogaci, nic nie musza doplacac zeby piosenka stala sie hitem..
ale ogolnie to skoro sie podoba to sie liczy, robienie muzyki to dobra rzecz
tylko jeden warunek:
Musi być robiona od serca a nie od kieszeni.
|
|
|
|
Autor: A (---.mofnet.gov.pl)
Data: 13-12-05 08:50
A ja myślałam że ten śpiewający osobnik to kobieta sorry dziewczynka
|
|
|
|
Autor: mall (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-05 09:30
zaangażowanie w grę widać zwłaszcza w gitarzystach 
|
|
|
|
Autor: HEMP GRU (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-05 12:42
JEB** METAL I TECHNO sh** TYLKO PRAFILNA MUZA
ELO
|
|
|
|
Autor: can (---.icpnet.pl)
Data: 13-12-05 13:01
Ta - jak juz sie Zipocytatami napiernicza to zalozmy, ze sie pisze "prawilna" a nie "prafilna". A co do malotow z Tokio to nie sadze zeby byli przypadkowo dobrani - sa fotki w necie jak goscie mieli moze po 10 lat i mniej wiecej tak wygladali i co lepsze juz w tym wieku grali. Poza tym wokal i gitara (moze bas - az tak sie nie interesilem) to bracia, choc ciezko uwierzec, ze nie brat i siostra. Enigmatyczny to raczej zespol, ale generalnie mysle, ze z tych gosci moze jeszcze cos byc na starosc - lepiej zaczac wczesnie i zaczac slabo niz wogole nie zaczac.
|
|
|
|
Autor: BroVar (---.crowley.pl)
Data: 13-12-05 13:23
Tokio Hotel? <bezcelowe próby niezaplucia się ze śmiechu>
do szkoły dzieci!
re: can
wcześniej - lepiej ? no nie wiem , mogą się szybciutko wypalić albo sodówka im uderzy do łbów...
|
|
|
|
Autor: Keny (83.238.145.---)
Data: 13-12-05 14:27
Pokemony z niemiec i tyle. Proponuje dla nich rozgrzany do czerwonosci pręt . Jak mozna spiewac po niemiecku? Przeciez to jest tak nie spiewny jezyk ze mam wrazenie jak by przez maszynke do miesa wokal byl puszczony...
|
|
|
|
Autor: lola (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-05 15:01
a mi tam sie podoba ten zespół.Graja zajechane piosenki i wogole sa the best.No moze ten caly Bill przesadza z makijażem ale piosenki maja wypasione.
|
|
|
|
Autor: aNa ;* (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-05 16:24
TH... jest spoko ;* pOzDrOo dLa niCh ;* KoChAm iCh MuZe ) Są BoScY ;*
|
|
|
|
Data: 13-12-05 18:55
j. niemiecki jest nieśpiewny? nooo może mi tam Rammstein pasuje, ale fakt wiele kapel niemieckich śpiewa po angielsku...
patrząc na te dzieciaki z Tokio Hotel (ale nazwa "wypaśna" :| ) pasuje tylko jedno słowo: pozerzy... przez wielkie P jeszcze większe O (że o reszcie nie wspomnę)
|
|
|
|
Data: 13-12-05 20:48
są fajni, tylko jestem ciekawa kiedy im odbije....a wlasciwie juz są świrnięci, ale mimo wszystko Bill i Tom są śliiiiiiiiiiiiiiiiiiczniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:*:*:*:* warto posłuchać piosenki "sex" śliiiiiczna jak oni:*
|
|
|
|
Autor: Sobota (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-05 23:13
Bluźnicie, niemiecki może byc naprawde swietnym jezykiem do śpiewania posłuchać Sodom bądż Bonze Onkels (czy cuś takiego nie pamiętam jak to się pisze)
|
|
|
|
Autor: Keny (83.238.145.---)
Data: 14-12-05 03:12
Ramstein wykorzystuje jezyk niemiecki i jego twardosc dobrze do swojej mechaniczno rytmicznej muzyki a chlopiec z TH w piosence o monsumie probuje spiewac melodycznie i efekt jest taki jak kazdy moze uslyszec.
|
|
|
|
Autor: HaRdKoRn (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-12-05 08:56
Kolejny zabawny temat ale czemu by się nie wypowiedzieć...
Fakt goście mają swój styl ale lekko przegięty... przez chwile myślałem że woklista to kolesiówa...
|
|
|
|
Autor: FatBoy Slim!!!! (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 14-12-05 14:54
HEMP GRU... a co jest wg Ciebie najlepsze? HH? Z calym szacunkiem... polski HH mi sie w mniej niz 50% podoba ogolnie recz biorac... A co do elektroniki to sie odjeb bo gdyby nie poczatki electro nie byloby HH i bys sluchal odglosow z ulicy zamiast muzy... no ale to odrebna kwestia... chyba, ze Cie to jara...
|
|
|
|
Autor: holly (---.skynet-ciechocinek.com.pl)
Data: 16-12-05 16:49
TH - jak widze moje kumpele z klasy całujące zdjęcie Bila-Debila to mi się płakać chce ...
Ani oni piękni ani ich muza fajna ... Przykro mi ...
|
|
|
|
Autor: zioom (---.skynet-ciechocinek.com.pl)
Data: 16-12-05 19:10
holly jestem tego zamego zdania co ty pzdr
|
|
|
|
Data: 17-12-05 17:43
^ ,żeby nabić kase wytwórnią fonograficznym i żeby brawo miało o czym pisac po to zostali stworzeni (gdyby chociaz jeszcze jakis poziom prezentowali patrz decapitated). Zaorać wogóle tego typu muzyke robioną po to by wylansowac 3 kawałki i olać. Historia pokaże kto zostanie zapmiętany a kto odejdzie w zapomnienie wraz z kolejnymi edycjami list przebojów.
|
|
|
|
Data: 17-12-05 20:19
dziewcze : A czego ja mam niby im zazdrościć ? Że wyglądaja jak pedały i robią niefajna muzykę ? Sorry ...
Zioom : dzięki ! pozdro
Sobota : Zgadzam się ! Możemy być pewni że za kilka tygodni wszyscy zapomną co to : Tokio Hotel , ale nawet jeżeli będą pamietac to sam zespół a nie ich muzyke ...
|
|
|
|
Autor: Hypys (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17-12-05 20:22
popieram Cię holly, ale o The Doors nikt nigdy nie zapomni
|
|
|
|
Autor: jam (---.torun.mm.pl)
Data: 17-12-05 23:17
okropne to jest!!! ...przez cały teledysk zastanawiłam sie czy wokalistą jest koleś czy laska! beeeeee
|
|
|
|
Data: 17-12-05 23:32
Ja tam ich lubie, a w szczególności Toma. I podejrzewam że wcale tak szybko nie znikna jak się wam wydaje. A co to jest The Doors? bo przynajmiej o Tokio Hotel to wszyscy slyszeli, no chyba że juz ktos by musial byc bardzo zacofany( bez urazy).
|
|
|
|
Data: 18-12-05 13:06
"A co to jest The Doors?" rozumiem że to jest prowokacja
o tokio cośtam (co to za nazwa? kto to wymyślił? murowany kadydat do miana "najgłupsza nzawa bandu 2005") usłuszałem... na tym forum (cóż jestem zacofany :] idę sobie The Doors posłuchać :])
|
|
|
|
Autor: Ja;-D (---.gprsbal.plusgsm.pl)
Data: 18-12-05 14:56
No dobra może i to byla prowokacja...no ale o Tokio Hotel slyszal każdy, a nazwa jest od tego że oni uwielbiają to miasto i ciągle spia w hotelach , proste;-D Ale musze przyznac że tez nie rozumiem jak można calowac ich zdjęcie, albo wariowac na ich punkcie, fajni sa ale bez przesady....
|
|
|
|
Data: 18-12-05 15:18
"fajni sa" o_O
"o Tokio Hotel slyszal każdy" ryzykowne stwierdzenie...
"No dobra może i to byla prowokacja..." to była czy nie? bo mi się niestety zdaje, że jednak nie :/
|
|
|
|
Data: 18-12-05 15:30
Jak dziewczyno o the doors nie słyszalaś to gratuluje poziomu znajomości muzyki. Bo podejrzewam ,ze słuchasz poprostu tego co w radiu leci nie zastanawiając się nawet czy to ci sie podoba czy nie :/. The Doors jest dla muzyki rozrywkowej tym czym np. Mozart dla muzyki klasycznej (no moze troszke przesadziłem ). Nie zmienia to faktu ,że morrison był w dużym stopniu idotą i się zaćpał na śmierć. Przynajmniej tworzyli dobrą i oryginalną na swoje czasy muzyke. No ale jak mozna to znać jak to zaczęsto w RMF nie leci. NIe trzeba lubić to kwestia gustu ,ale nazwe chociaż znać wypada. Jak chcesz to ci film nawet o nich pożycze.
Zaorać
A to ,że słyszał o nich każdy nie świadczy o poziomie. O Manarynie też wszyscy słyszeli (niestety).
|
|
|
|
Data: 18-12-05 15:42
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77488744
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76195681
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77839461
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77862272
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77064727
Jak widać TH jest to twór sezonowy, komercyjny, przeznaczony na rynek dziecięcy. Niczym muszka jednodniówka umrze szybko i cichutko choć całkiem głośno sobie bzykali przez ten dzionek...
|
|
|
|
Data: 18-12-05 16:04
No akurat mandaryna to faktycznie jest porazka;-D;-D No sorry ale o The Doors nie każdy slyszal to duzo osob mlodszych ode mnie nie slyszalo, ja akurat ich lubie chociaz tez nie do przesady , ale sa ok.
|
|
|
|
Data: 18-12-05 16:25
"No sorry ale o The Doors nie każdy slyszal to duzo osob mlodszych ode mnie nie slyszalo, ja akurat ich lubie chociaz tez nie do przesady , ale sa ok."
ze zdania wynika, że mówisz o The Doors , a parę postów wcześniej :
"A co to jest The Doors?" ... no jak tak to gratuluję expresowego zapoznania się z inch dyskografią ^^
|
|
|
|
Data: 18-12-05 16:29
Nie mam jakos ochoty tlumaczyc czegos komus kto i tak nie zrozumie...No ale ok mysl sobie co chcesz i dziekuje
|
|
|
|
Data: 18-12-05 18:12
Możemy prosto i logicznie wyjasnić że : Ja;-D się zamotał/a w swoich wypowiedzich i ogólnie rzecz biorąc nie ma racjii ! Gratuluje inteligencjii ! Pozdro dla prawdziwych znawców muzyki ! A nie ,że tak napisze : Ludzi słuchających tego co na czasie :/
|
|
|
|
Data: 18-12-05 22:54
<lol> dziewczyno dla ciebie. Gratuluje ,wygrałaś darmowy wyjazd\wycieczke za ural ... .
Ja z chęciąposłucham co chcesz wytłumaczyć. Bo podejrzewam ,ze będę bardziej to rozumial od ciebie.
BTW. Powiem wam ,ze dzisiaj miałem okazje ujrzeć teledysk tego TH i się załamałem. Nie czaje jak można tego typu muzyki sluchać :/ ,dwa akordy na krzyż i jazda (w punku bądź black metalu też tak jest ale tam przynajmniej jest jakaś energia ). Jak tak ma wyglądać przemysł muzyczny w dzisiejszym świecie to ja dziękuje. Dobrze ,że jest internet bo inaczej to bym nie miał dostepu do "normalnej muzyki". Polecam sie niektórym zastanowić i poszukać muzyki gdzie indziej niż w telewizji czy na portalu interia.pl bo to najgorzse źródła wszechrzeczy.
|
|
|
|
Data: 18-12-05 22:57
Nooo pobiera się piraty, ocenia a potem to co dobre w oryginale kupuje (wiem że nielegalne i zaraz admin posta wyedytuje no ale głupotą jest kupować w ciemno)
|
|
|
|
Autor: Schrei (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-05 12:02
Czy wy widzieliście te oczy Billa? Można się w nich utopić. Uważam, że śpiewają od serca. Wszystkie piosenki na płycie są super. Można słuchać na okrągło.
|
|
|
|
Autor: Bil Debil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-05 12:06
jestem bill, wygladam jak dziewczynka i nie mam jąder
|
|
|
|
Autor: Fredro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-05 12:08
Bill: A co go u dołu tak ładnie przystraja?
Tom rzekł z powagą: "Bill, to są jaja"
|
|
|
|
Data: 19-12-05 16:48
Sobota muszę Cię zmartwić, ale Doorsi są najwybitniejszymi przedstawicielami amerykańskiego rocka psychodelicznego, a nie muzyki rozrywkowej...
|
|
|
|
Autor: JGZXHJFLSDGH VHTYUFCT (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-05 18:20
HYpysssssssssssssssssssssssssssssssss------ ELO ZIOMUŚŚŚŚ
FAJNOOOO
|
|
|
|
Data: 19-12-05 18:29
JGZXHJFLSDGH VHTYUFCT - Masz rację, no jak mogłem o tym zapomnieć!Masz rację! <lol>
|
|
|
|
Autor: Dziewczynka ;-D (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-05 19:01
buchFGWGWK BCSBN <= a może poprostu Kopytko?? pozdrowienia
|
|
|
|
Data: 19-12-05 19:23
Ten rock psychodeliczny niestety zalicza się do ogólno pojętej muzyki rozrywkowej :] ,tak samo jak wszystkie inne gatunki rocka.
|
|
|
|
Autor: ziom (---.skynet-ciechocinek.com.pl)
Data: 19-12-05 19:43
no coment banda debili i tyle pzdr dla wszystkich ktorzy sa tego zdania
|
|
|
|
Data: 19-12-05 21:58
Jedni lubią TH inni nie, nie rozumiem tylko po co takie forum...nie widze nigdize forum np. o The Doors...Bo w tej chwili obrażacie się nawzajem, jedni lubia taka muzyke inni nie i nalezy to zrozumieć. Ja nie mam jakos ochoty się z nikim kłócić i nie wiem po co wogole ta cala dyskusja...:/ Zgadzam się w tej chwili z dziewcze...
|
|
|
|
Autor: ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-05 22:11
spadajcie debile na szczaw!Tokio hotel jest super!!! jak wam sie niepodobaja to nie wypowiadajcie sie bo nikt wam nie karze.
|
|
|
|
Data: 19-12-05 23:03
Ale nikt nam nie zabrania wypowiadać się!
Więc możemy np. mówić , że Tokjo Hojtel to pozerzy o makijarzach grubszych niż przeciętna u kobiet (trądzik pewno chowają pod makijarzem ^^). Tacy z nich fajowi nu metalowcy że chej! A The Bill jakie ma ładne wyżelowane włoski - jak na wiejską potańcówę ^^. A tak w zasadzie to temat TH można by przesunąć do topic'a mniejszości sexualne...
|
|
|
|
Data: 20-12-05 09:09
Czasem się zastanawiam jakie ta ich muzyka ma wartości. Wszystko dziś takie uproszczone. Nawet Rock schodzi na psy...
|
|
|
|
Autor: mark (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-12-05 09:17
uwarzam osobiscie ze ten zespół jest dziwny! Tworza go ludzie o odmiennych stylach! jeden jest skinem, drógi skatem, trzeci plejasem a czwarty niewiadomo kim!! Jest to troszke dziwne! nieuwarzacie? pozdro dla wszystkich!!!!!!;>
|
|
|
|
Data: 20-12-05 15:13
Dziwny ... i to bardzo ... ALe jak ktoś chce ich słuchac to niech słucha Sam sobie krzywdę robi Pozdro dla miłośników ciężkich brzmień :D:D:D
|
|
|
|
Autor: mycha (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-12-05 15:53
holly napisał(a) tak:
-dziwny...i to bardzo...
-Ale jak ktoś chce ich słuchać to niech słucha
-Sam sobie krzywde robi...
holly!!równie dobrze moge powiedziec ze robisz sobie krzywde sluchajac piosenek Twojego ulubionego zespołu.Wez sie zastanów ze kazdy ma inny gust i preferuje inne piosenki.Nie jestem zapaloną fanką Tokio Hotel ale musze przyznac ze ich piosenki sa fajne i wchodza w ucho.Nie wszyscy musza sluchac tego co Ty, bo Twoim zdaniem to co słuchasz jest najlepsze(być moze jest wcale nie zaprzeczam).Więc zastanów sie nad swoim światopoglądem bo jak wspomniałam wcześniej kazdy ma swój gust ma prawo sluchac czego chce.
|
|
|
|
Data: 20-12-05 18:34
Historia pokaże czy to będzie wartościowy zespół (pozatym widać ,że tylko wystarczy coś pokazać w telwizji w ładnym opanowaniu by ludzie to kupili -> nie ma to jak mass hypnosis :] )
|
|
|
|
Data: 20-12-05 18:53
sobota nie znaczy ze ty sluchasz takiej muuzy to zaraz wszyscy musza poprostu kazdy ma swoj gust ja osobiscie nie slucham TH ale nie mam nic do niech a twojej muzy na bank nigdy bym nie posluchal wiec widzisz ale jest spoko
wiec nie rozmawiajmy o gustach innych ludzi.... pzdr
|
|
|
|
Data: 20-12-05 19:13
Ludzie spokojnie ! To słuchajcie sobie Tokio Hotel dalej jak to was satysfakcjonuje (:/) Ale ja nie zmienie mojego poglądu na ten temat ... To całe zamieszanie wykazuje całą waszą głupotę :"Kolega powiedział że TH jest super więc ja mówię że TH jest super i ty też mów że TH jest super . A jak nie to sp**alaj. " No i tyle ... No ale cóż , to nie ja mam racje (ani cała reszta ludzi podzielajaca moje zdanie) , tylko gazeta bravo czy popkorn ...
|
|
|
|
Data: 20-12-05 19:37
Do Holly
wg mnie mylisz się pisząc "Kolega powiedział żę TH jest super więc ja mówię że TH jest super i ty też mów że TH jest super" O ile wiem Polska jest wolnym krajem w którym panuje wolność wypowiedzi.. (czy jakoś tak ) dlatego jeśli dojdzie do sytuacji żę TH będzie podobało się mi.. to tylko dlatego że rzeczywiście podobają mi się ich kawałki a nie dlatego że "kolega mi mówił że TH jest super".. no sory ale chyba coś jest nie tak.. twoja wypowiedź jest troszkę dziwna... lecz oczywiście to moje zdanie i mogę się mylić.. Hmm.. z niej wywnioskowałam że każdy powinien naśladować kolegów a reszta ma spier...I uwierz mi że to nie w 100% gazety wywierają na nas takie postawy ale również inne środki przekazu jak TV albo Radio... Myślę że na tym forum znajdzie się choć jedna osoba która podzieli moje zdanie.. pozdrawiam 
|
|
|
|
Autor: ktoś (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-12-05 19:48
podzielam zdanie Dziewczynki ;-D.
Do Holly... jak to krzywde robi? Kazdy ma swoj gust i niech sie go trzyma;-]... wiec spokooojnie... wdech... wydech... pzdrawiam 
|
|
|
|
Data: 20-12-05 20:09
Ale nie ma jak stare dobre Led Zeppelin, nikt ich nie pobije!
|
|
|
|
Data: 20-12-05 20:43
normalni czyli reprezentujący kulturę wysoką, tak holly?
|
|
|
|
Data: 20-12-05 20:51
Kulturę wyższą raczej No ale cóż ... zostawmy to bez komentarza 
|
|
|
|
Autor: HaRdKoRn (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-12-05 10:19
Dziewczynka ;-D: może raczej ACZKOLWIEK albo Kubełek 
|
|
|
|
Autor: Hypys (83.11.74.---)
Data: 21-12-05 16:23
Holly, nie czepiaj się szczegółów, ja znam pojęcie "kultura wysoka" Ty znasz "kultura wyższa" ale każdy wie o co chodzi. U mnie w klasie na szczęscie nie panuje podniecenie tym tandetnym zespołem, a nawet odwrotnie, i dobrze!
|
|
|
|
Data: 21-12-05 18:36
Reprezentuję kulturę wyższą. Nie ograniczam się tylko do jednego gatunku muzyki, ale w miare możliwośći staram się słuchać wszystkiego. Do teatru czasami chodzę, na imprezy kulturowe na terenie Ciechocinka i poza nic też uczęszczam, sądzę że Ty holly też reprezentujesz kulturę wysoką Pozdro!
|
|
|
|
Data: 21-12-05 20:39
Hypys widze że wazelinką zaleciało No ale jak chcesz poprostu.... n/c pozdrowienia 
|
|
|
|
Data: 22-12-05 15:41
Dziewczynko wazelinką to zaleciało z Twoich wysuszonych warg sromowych
|
|
|
|
Autor: =TYLKO ROCK= (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-12-05 16:51
wiecie co...?? mnie osobiście się nie podoba ten zespół ani muzyka jaką grają no ale
hipchopowcy nie lubią metalu, a metale nie lubią hh więc taka kolej rzeczy!!
POZDRO DLA HYPYSA :*
|
|
|
|
Autor: ghutg (---.adsl.inetia.pl)
Data: 22-12-05 18:25
o Matko...hypys chodzi do teatru...chyba ze szkola na przedstawienia .
|
|
|
|
Data: 22-12-05 18:50
moim zdaniem ostatnia wypowiedz jest od czlowieka bez inteligecji to jest forum dla ludzi na poziomie a nie .... tu nie chodzi o to zeby w swoich wypowiedziach obrazac innych... a ty wlasnie tak robisz wiec zastanow sie bo ciebie tez ktos kiedys moze postepowac tak w stosunku do twojej osoby
|
|
|
|
Data: 22-12-05 20:21
Jezuu.... Co tu się dzieje ? To temat o Tokio Hotel a nie o tym czy Hypys chodzi do teatru Nie umiecie już się bronić (bronić swojego ulubionego zespołu : TH) to uciekacie się do obrażania innych ? Sorry...
Pozdro for ziom , Hypys i =TYLKO ROCK= (metale nie lubią hh ? No cóż ja lubię ... np : Kaliber44 , Paktofonika )
ghutg - iloraz inteligencjii = 0
Wesołych Świąt !
|
|
|
|
Autor: Cipis (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-12-05 21:35
Mój stary opatentowany, ale dobry tekst do ghutg: PIER**L SIĘ!
|
|
|
|
Data: 22-12-05 21:53
no 3 ostatnie wypowiedzi sa na poziomie nareszcie ktos kto wie do czego przeznaczoone jest nasze ciechocinskie forum respect for hypys and holly pzdr
|
|
|
|
Autor: tomeeek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-12-05 10:11
no wlasnie holly zamknnij sie i wyjdz!
|
|
|
|
Autor: dziki kozioł (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-12-05 10:18
holly ty mała larwo nie obrazaj mojego ulubionego zespolu bo znajde cie, wiem gdzie mieszkasz, spale ci dom,zabije ci rodzine,obrabuje twoich sasiadów,utopie ci kota,powiesze twojego psa i ukrzyzuje twojego chomika.Wiec lepiej uwazaj co piszesz bo mozesz pewnego pieknego dnia pozegnac sie ze swiatem kochanie.......ja nie zartuje,nigdy nie zartuje...
|
|
|
|
Autor: Ktosia:)) (---.gprspla.plusgsm.pl)
Data: 23-12-05 11:19
Właśnie holly i hypys, może wy nie lubicie tego zespołu , ale uszanujcie to że inni go lubią i dla nich (nie mówie że wszystkich) rozmowa z wami byla by nie na ich poziomie( za niski jak dla nich) , więc holly nie mów że rozmowa z kimś kto lubi ten zespol jest nie na twoim poziomie:/ A ty hypys przestań się podlizywać, bo wszyscy doskonale wiedzą że teraz probujesz sie podlizać , bo jak wczesniej mowiles co myslales to wszyscy zaczeli cie wyzywac od kindermetali wiec sie lepiej zamknij.
|
|
|
|
Data: 23-12-05 12:02
Ktosia - uważaj bo pewnego dnia obudzisz się bez błonki
|
|
|
|
Data: 23-12-05 12:13
jakaś biedna osoba toczy rozmowę sama z sobą. żałosne
|
|
|
|
Data: 23-12-05 12:34
Brawo dla was ... Tokio Hotel nie jest na moim poziomie więc nie będę z wami rozmawiać na ten temat
dziki koziot : O mój boże to straszne ... Nie mam psa ... nie mam homika ... nie mam kota ... A moja rodzina jest w mafii więc to ty umrzesz ... ave 
|
|
|
|
Data: 23-12-05 14:42
Mialem okazję zobaczyć to coś w akcji, i JESTEM W SZOKU! Boże ten zespół to jakiś wybryk natury, takie gówniarstwo i ujeżdżają Gibsony :/ I ta ich twórczóśc... Tylko pogratulować. Okropieństwo. Zajeli 1 miejsce w parszywej 13 na 4 fun, więc to o czymś świadczy chyba...
|
|
|
|
Data: 23-12-05 15:42
Nie mam zamiaru słuchać tych, co plugawią dobry sprzęt. Dorwał się malolat do Gibsona SG i zgrywa ważniaka jednym F-durem w zasadzie przesuwanym po gryfie (chyba Fdur, lecz na pewno byl to jakiś barowy). Obstawili się Marshallami (biedne głowy i kolumny) i w ogóle jakieś wytapetowane te smarki. A ten wokal to gorszy niż mój :/
|
|
|
|
Data: 23-12-05 17:22
Hypys jak już chcesz tak bardzo pisać jakcy to oni są do [****] to nie używać w stosunku do nich określenia "gówniarstwo" bo o ile się nie myle to oni są starsi od Ciebie.. więc nie rób z siebie takiego dorosłego bo nim nie jesteś..
Do holly:
Ja też znam homika przez samo "H" i się tak nie podkręcam.. więc.. proszę Cię.. wyluzuj.. są Święta i mogłabyś chociaż przez ten okres widzieć co dzieje się naokoło Ciebie a nie widzisz tylko czubek swego nosa i dyktujesz innym co mają sluchać..pozdrowienia dla Ciebie.. mimo iż rodzaje muzyki której nawzajem słuchamy się różnią to życzę Ci Wesołych i Pogodnych Świąt 
|
|
|
|
Data: 23-12-05 18:12
Buhahahaha ... Śmieszne ... CZubek mojego nosa ... Fakt jest tak piękny że nie mogę od niego oderwać wzroku I to nie ja się gorączkuje tylko ty ... Bo jakbyś niezauważyła to cały czas powtarzam : słuchajcie dalej TH ale odemnie trzymajcie się z daleka Przykro mi ale ja ich nie słuchałam , nie słucham i słuchac nie będe . Sorry...
"Są Święta i mogłabyś chociaż przez ten okres widzieć co dzieje się naokoło Ciebie a nie widzisz tylko czubek swego nosa i dyktujesz innym co mają sluchać" - Ja Ci naprawde nie dyktuje czego masz słuchać , słuchaj dalej , tylko proszę napisz mi co oni mają w sobie takiego super . Temat ten założony został po to by wypowiadać swoje zdanie na temat TH więc wypowiedziałam : NIE LUBIE ICH . I to wszystko . A z okazjii Świąt życzę Ci Dziewczynko : szczęścia w : miłości , biznesie , karierze , nauce , rodzinie . Ciepłej czapki , nowej płyty Tokio Hotel , Bogaaaaaaaaatego Mikołaja i smacznej rybki (chociaż nie wiem jak ryba może być smaczna , bo ja np: nienawidze jej jeść ... ale to już inna historia )
Pozdro dla wszystkich 
|
|
|
|
Data: 23-12-05 18:49
Nie slucham Tokio Hotel I dziękuje za życzonka 
|
|
|
|
Autor: ANNN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-12-05 18:50
ale się skłuciliście...... i to przed samymi swiętami
WESOŁYCH ŚWIAT
|
|
|
|
Data: 23-12-05 19:00
Dziewczynko, nie robię z siebie starszego, bo wcale do starości mi się nie spieszy, ale jak na nich to za młodzi trochę. I oglądałem ich kolejny teledysk, był bardzo beznadziejny, nie rozumiem jak można rozwalić taką gitarę jak Les Paul! W ogóle ten zespół chyba bardzo lubi naszą Mandrarynę bo na końcu wokal, zwłaszcza na końcu, brzmiał tak samo. Wszystkim porządnym gitarzystom, i wszystkim zamierzającym grać dobrą muzę (zwłaszcza mnie) składam serdeczne życzenia świąteczne: Samych Gibsonów i Marshalli pod choinką, żeby nie bolały Was palce, żeby gitary były miękkie i żeby przetworniki dawały solidnego kopa! Wesołych świąt! I nie kłućmy się z powodu jakiegoś zespołu o którym za miesiąc słuch zaginie... 
|
|
|
|
Autor: FANKA (---.adsl.inetia.pl)
Data: 23-12-05 21:06
**TOKIO HOTEL** TO [****] ZESPÓŁ!!! NAWET NAZWA ODJECHANA!WY IM PO PROSTU ZAZDROŚCICIE!!!CO ZA ZACOFANI LUDZIE TU SIEDZA!!!Z TEGO CO PRZECZYTAŁAM TO WY NAWET GAZET TYPU: ''BRAVO'' CZY ''POPCORN'' NIECZYTACIE! O GAAAD...WŁAŚNIE W NICH I W NECIE WE WSZYSTKICH STRONACH O >TH<SA ZDJECIA BILLA I TOMA SPRZED 4 CZY 5 LAT KTÓRE POKAZUJĄ ŻE OD ZAWSZE MIELI TAKI STYL!!! BILL I TOM SA BOSCY...PO PROSTU BOSCY<BUJA W OBŁOKACH> )) <3<3..SZCZEGÓLNIE TOM...OHH....KIEDY PATRZY SIE W ICH OCZY MOŻNA PO PROSTU...ODPŁYNĄĆ...MUZA JEST PO PROSTU *ODJECHANA!!!*
>>>>KOCHAM TOKIO HOTEL<<<<<< >>>>I LOVE TOM&BILL<<<<<<
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
|
|
|
|
Autor: Karolina (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 07:31
Tokio Hotel jest super więdz niedziw się że wszędzie o nich piszą
|
|
|
|
Data: 24-12-05 07:34
Mylisz się, zapewniam Cię że nie są super
|
|
|
|
Data: 24-12-05 07:36
Koffam Tokio Hotel a szczególnie Billa.
|
|
|
|
Data: 24-12-05 07:38
A ja kocham Deep Purple, a szczególnie Rogera
|
|
|
|
Autor: Pati (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 08:52
He? A skad wiesz ze akurat tak było? Znasz ich? Wiecie nie jestem glupia 14 któa kocha sie tam w tych bo to jest wg żalosne. Ale przyznam ze muze maja dobra. Owszem sa uszczerbki no ale co wy chcecie od 16 letnich chlopakow, ktory praktycznie nie mieli zbytniego doswiadczenia ze scena? Robia to co kochaja nie robia tego dla kasy. Na koncertach zawsze śpiewaja na zywo, bez zadnego playbacku... i to mi sie w nich strasznie podoba. A jesli ktos umie NIemiecki... niech sobie przetłumaczy ich piosenki. To sa naprawde mądre i przemyślane teksty. Nie tak jak inni, o milosci czy innych [****]relach. Oni śpiewaja o byciu soba, zrozumieniu, akceptacji. Jak na 16 letnich chlopakow wydaja mi sie madrymi. No ale kazdy ma swoje zdanie i ja to szanuje... a jesli chodzi o ich styl... dlaczego po nich jedziecie? Nie sztuka jest ubrac sie tak jak inni... sztuka jest ubrac sie inaczej i przede wszytskim utrzymać ten styl! Pozdrawiam.
|
|
|
|
Autor: mili (---.crowley.pl)
Data: 24-12-05 09:57
kto ty jestes ze cie tak wszystko denerwuje???
Nie zgadzam sie z tym ze wszyscy zapomna o th!!
Ale mysle ze pozwalaja sobie na bardzo duzo...chodzi mi o ich wyczymy
|
|
|
|
Autor: MarleSia (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 12:57
Wy poprostu im zazdrościcie i tyle..nie rozumiencie co spiewają i tyle...a to zę Tom :* ma dredy to jego sprawa i napewno jego rodzice wiedza ze je ma bo ma je od dziecka wiec sie nie blanzijce i bIll tak samo od dziecka ma taki styl to was nie powinno interesowac co jego rodzice o tym mysla oni wszyscy sa boscy i tyle zazdrosc haha zazdroscicie im tylko bo nie wiece jak to jest speiwac nie wiecie ile wysilku trzeba w to wlorzyc zeby stanac na scenie nagrac plytke i miec teledyski to jest poprostu zazdrosc ityle..maja oni odjechana muze i to sie liczy fajne piosenki a nie wyglad kto spiewa czy cos zazdrosc wiem ze sie powtarzam ale to jest zazdrosc!!!!!!
Parapapapam i love TOM=*=*=*=* Ma slodkie oczka i usta(normalnie tak jak moje nie jedna mi juz to osoba mowi )
|
|
|
|
Autor: Liebe Dich Tokio otel (---.osiedle.net.pl)
Data: 24-12-05 13:07
Tokio Hotel sa ŚWIETNI !!!!! Graja zajefajna muzeee a w dodatku Bill sam pisze texty !!!Paninki ktore wyzywaja TH zazdroszcza im urody bo same jestescie pewnie pasztetami i beztalenciami haahah!! A chlopacy zazdroszcza Tokio Hotel tego ze mają swoj styl i są niepowtarzalni.. TOKIO HOTEL LIEBE DICH......... Bill ;****
|
|
|
|
Autor: Renciunia (---.ipartners.pl)
Data: 24-12-05 13:36
Siema!!JA nic nie am do tego zespolu!!Podoba mi sie ich muzyka!!w koncu nie musi sie kazdemu podobac ta muzyka,kazy ma swoj gust. Oni sa cool!!!:*
|
|
|
|
Autor: Fanka TOKIO HOTEL (---.mcon.pl)
Data: 24-12-05 14:12
Siema!!! Nazywan się kasia. MIeszkam kolo przemyśla. Uwielbiam TOKIO HOTEL a szczególnie Billa są bozcy a ich piostenki są ekstra.!. No nie kazdemu muszą sią podobać ale mi strasznie ppdobają. Słucham każdą ich piosenke oglądam teltdyski mam wszystkie plakaty z nimi i gazety. Nawte ostatnio musialam sobie kupićtusz do drukarki bo mi się skończył z tego drukowania ich zdjęć. Są wspaniali a jeszcze BILL. Ma całkiem inny wygląd i charakter. Uważa że kosmetyki nie są tylko dla dziewczyn ale mogą być też dla chlopców. I to mi sią w nim podoba napweno. Pozdrawiam wszystkich fanów <<<!!!!TOKIO HOTEL!!!!>>>>wierna fanka
|
|
|
|
Autor: TOKIO HOTEL (---.mcon.pl)
Data: 24-12-05 14:14
Każdy ma swój gust ale uważam że TOKIO HOTEL to czaderski zespół a jak ty uważasz?!?
|
|
|
|
Autor: a co cię to (---.ip.nd.e-wro.net.pl)
Data: 24-12-05 15:31
ty kur... jesteś wieśniak uważaj co mówisz ...
|
|
|
|
Data: 24-12-05 16:18
O raaaany :/ No czemu nikt dalej nie uzasadni tego że ich muzyka jest super ? :/
Pozdro dla antyfanów
Pozdro dla fanów
I pozdro dla trzymających się od tego całego [*czegoś*] z daleka 
|
|
|
|
Autor: Paulina (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 16:23
Uważam,że TH są boscy mają wypasioną muze i wogóle!!!!!!!Szczególnie Bill i Tom są zajebiści!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: cziki (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 18:37
wy zrypy !! nie znacie sie na muzie i obrażacie naj naj naj przystojniejszych facetów na swiecie !! jestescie zazdrosni wy padalce
th zadzi
|
|
|
|
Data: 24-12-05 18:58
słówko lecz sie zjebie genetyczny b ie wiesz co gadasz oni sa [****]mi przystojniakami a i sa strasznie zdolni nie jak te z <blok 27>
|
|
|
|
Autor: BroVar (---.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 19:10
oż! teraz rozmowa o th weszła na wazeliniarskie tory ;P aż strach się do was drodzy fani th tyłem odwrócić ;p
Dobra nich będzie że wg. was th jest odjechane itp, ale może ktoś to uzasadni jednym zdaniem (najlepiej z jakimś realnym argumentem)...
Wesołych Swiąt!
|
|
|
|
Autor: BaSiA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 19:13
Chlopaki z Tokio Hotel są bardzo przystojni!!! A zwlaszcz Bill i Tom !! Sa po prostu boscy!! Myza ktora graja tez jaet bardzo fajna !! Lubie ich wszystkie piosenki!! Sa git
|
|
|
|
Autor: alex (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 19:33
popieraam na calej lini oi są boscy szczegulnie oj kochany Tom on jest super
|
|
|
|
Data: 24-12-05 20:11
OooOoo tak Bill i Tom są boscy i przystojni tylko chyba na poczatku zapomnieli płci sobie wybrać
aVe
Wesołych Świąt i szybkiego powrotu do zdrowia po ciężkiej chorobie słuchu muzycznego!
|
|
|
|
Autor: zulw (---.malbork.mm.pl)
Data: 24-12-05 21:32
tokio hotel to banda huja [****] mie jak ta [****] wyje aaaaaaaaaaaa moja jebnieta siora porozwieszala te kurestwo po calym pokoju i mie to [****] jestescie ze mna?ttttttttak zulwiu krzyczcie
|
|
|
|
Autor: zulw (---.malbork.mm.pl)
Data: 24-12-05 21:34
to geje i smierdzace pipy wala [****] i wnerwia mie jak dra [****] oooooooooo zrobilem
|
|
|
|
Data: 24-12-05 22:06
BroVar ! Jestem za Tobą ! BroVar na prezydenta !
Pozdro
Ave
|
|
|
|
Autor: Jessi 16 (---.swietochlowice.org)
Data: 24-12-05 22:35
kur** jak ktos ich nie lubi to jego problem oni są zaje*** a nejlepszy jest Tom i grają dobrą muze najlepsze kawałki to Durch Den Monsun I schrei a poza tym mam ich numery gg więc wiem wszystko i jak wa sie cos kur** w nich nie podoba to trudno ale oni sa boscy tyle!!
|
|
|
|
Autor: Ewcia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 22:46
Są super.Jak ktos tez ich lubi niech wpadnie na ta stronke.Duzo foci wywiadow itd http://ttom-kkaulitz-th.blog.onet.pl
|
|
|
|
Autor: ann (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-12-05 23:24
i co Tokio hotel podobasię wam przede wszystkim ze względu na urodę tych bliżniaków....??
|
|
|
|
Data: 25-12-05 00:32
Oni są boscy a wogóle super śpiewają  :D
|
|
|
|
Autor: paulinka (---.chello.pl)
Data: 25-12-05 02:25
o bosheee....oni sa boscy...chlopcy i muza poprostu odjazd kocham ten zespol i normalnie nie moge bez niego zyc jade na koncert jak bd do niemiec...!! Mam cale scieny zaklejone ich plakatami koloczyk w jezyq bd miala...!! a wogole podoba mi sie tatuaz Billa on wogole cay boski normalnie moglabym go schrupac nio to tyle nie bd przynudzac ale jak ktos nie lubi TH to niech zachowa to dla siebie oki??? pa:*
|
|
|
|
Autor: JUSIA (---.stk.net.pl)
Data: 25-12-05 11:21
TOKIO HOTEL JEST SPOKO SĄ SUPER MAM OD NICH NUMER GG GADAŁAM Z NIMI
|
|
|
|
Autor: dorota (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 11:32
Wszyscy ci ktorzy obrażają Tokio HOTEL to pieprzone warchlaki , pipy [****] NIE PODOBA WAM SIE ICH MUZA I ONI TO WARA, SAMI NIEUMIECIE SPIEWAC I IM ZAZDROSCICIE [****] [****] Z WAS TERAZ JA WAS WYSMIEJE I POWYKLINAM TAK JAK W ICH JESTESCIE [****]MIE KOREWSKIMI LAMUSAMI!!!!!!
ZAZDROSCICIE IM TEGO ZE TERAZ SĄ BOGACI I DOCZEGOS DOSZLI W ZYCIU !!!! A WY TYLKO DO ZBIERANIA SMIECI SIE NADAJECIE (SZANUJE TYCH WSZYSTKICH KTORZY LUBIĄ TH, TRZYMAJCIE TAK DALEJ)!!!!
|
|
|
|
Data: 25-12-05 11:35
wiem co powinienem powiedzieć: "Nawet Mandaryna ma swoich zagorzałych fanów"
Pikny teledysk do Szraj , genialny ... hej dzieciaki nie lepiej zrobić imprezę niż takie [****] oglądać? nikt wam za kilka wypitych piw głowy nie zetnie, a nie będziecie musieli się teledyskiem jarać...
na + th moge zaliczyc to że temu chłopaczkowi (zakładając że to chłopak) za kilka miechów wejdzie na głosik mutacja i tyle zostanie po th
i znów 10 postów i 0 argumentów hmmm to dość kiepsko świadczy o zespole i o fanach...
ale co tam nie znam się :p są śliczni i mają [****]ą muzę a że skale dźwięków mają tak szeroką jak kolorowy jest teledysk szchrei ^^
|
|
|
|
Data: 25-12-05 12:21
Zgadzam się z Brovarem ... Nadal nikt nie podał żadnego argumentu ... (Chociaż się dopraszam...)Śmieszne ... :/
|
|
|
|
Autor: wydra (---.icpnet.pl)
Data: 25-12-05 12:33
Tokio Hotel są super najlepszy zepół jak ktoś uważa że o deble to się myli
|
|
|
|
Autor: Asia (195.136.16.---)
Data: 25-12-05 12:54
TH jest super!!! Oni i ich muza!!! Blizniacy w szczegolnosci. Sa sliczni!!!
|
|
|
|
Autor: marta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 13:12
oni sa jednym słowem SWIETNI dosc ze tom i bill sa sliczni,cudni,KOFFAM ICH:p:p
to jeszcze maja talent. ONI sa młodzi a juz maja takie talenty:*:*:*::*:*:
KOCHAM ICH KOCHAM ICH KOCHAM ICH KOCHAM ICH KOCHAM ICH KOCHAM ICH
|
|
|
|
Data: 25-12-05 14:50
Argumenty!! Ludzie piszcie argumenty!!
Widziałem dzisiaj dwa ich teledyski, efekt ---> potrawy wigilijne chciały mnie opuścić w kolejności odwrotnej do tej w jakiej były jedzone :| (dla niekumatych & fanów th - żygać mi się chce)
takie tam popłuczyny po punku & piwna impreza na teledysku czyli dzieciaki od Bravo mają się czym jarać \m/ aVe
|
|
|
|
Data: 25-12-05 15:06
Ave BroVar! Wreszcie ktoś normalny się odezwał! Podam Ci parę argumentów przeciwko TH:
- muzyka bez wartości;
- zespół nadrabia muzyczną hańbę dziwnym image'm;
- pedalski wokal;
- pedalski gitarzysta;
- tłusty basista;
- łysy perkusista;
- Brak Organów Hammonda;
- są idiotyczni;
- nie używają szamponu do włosów (zwlaszcza wokalista);
- wokalista nie ma dobrego głosu;
- głupia nazwa;
- idiotyczne fryzury (zwłaszcza perkusista)
i w ogóle tandetne disco-polo.
|
|
|
|
Autor: Magda (---.unregistered.media-com.com.pl)
Data: 25-12-05 15:54
jak komuś sie zespół nie podoba to jego problem ale niech sie nie patrzy a nie ich obrażać odrazu
motto idiotów:th to debile
motto mąrrych tokio hotel ist coll
|
|
|
|
Autor: Agata (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 16:06
Tokio hotel tworza fajna muzyke i ogólnie sa dobrzy w tym co robia. Oby jak najduzej
|
|
|
|
Data: 25-12-05 16:16
"motto idiotów:th to debile
motto mąrrych tokio hotel ist coll"
czyli dyskusja na poziomie: jesteś głupi nie bo ty jesteś głupi...
notoryczny brak wysuwania argumentów przez fanów wqrwia antyfanów którzy sobie jeżdżą po th jak po burej suce...
aVe 
|
|
|
|
Autor: paula (---.piotrkow.net.pl)
Data: 25-12-05 16:19
moim zdaniem ten zespół jest [****] szczegulnie BILL nie wiem co niektórzy do nich mają a fryzura billa jest boska no dobra kończe idę kupić ich płytę
|
|
|
|
Data: 25-12-05 16:26
No drodzy fani wasz pedalski BILL ściął włosy! Buhahahahaha! No wystawcie jakiś argument za TH! No Magda, jak jesteś taka mądra to pobij moje argumenty! Jak widać jesteś taką samą idiotką jak idiotki w tym zespole!
|
|
|
|
Autor: agnieszka (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 17:20
Bill jest boski kocham go i jego piosenki tez !!!!!!!!ale ja mam downa
|
|
|
|
Autor: OLL@ (---.CNet2.Gawex.PL)
Data: 25-12-05 17:32
Oni są bardzo fajni. Sorry ale ze ktos innaczej wygłada i sie ubiera to nie znaczy ze jest gorszy. Przynajmiej Bill ma swoj styl i karzdy z nich. A chłopaków w Polsce nie da sie odruznic bo kazdy wyglada tak samo czyli spodnie z rozkrokiem po kolana. No ja mysle ze sa bardzo fajni i kto sie ze mna zgadza to pozdro dla nich !!!! KOCHAM BILLA
|
|
|
|
Autor: gosia (---.aster.pl)
Data: 25-12-05 17:51
Według mnie Tokio Hotel jest extra. Bill jest boski. Podobnie jak i Tom, który się podoba mojej siostrze.
P.S. A mi Bill.Moos napisał(a):
> Jeżeli oglądacie 4fun tv lub czytacie gazety typu Bravo
> zauważyliście pewnie, że przewija się tam ostatnio nowy, modny
> temat: TOKIO HOTEL. Napiszcie co wy sądzicie o grupie TH.
|
|
|
|
Autor: olka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 17:52
oni są świetni co wy nie którzy mówicie że ,,poraszka''
muze mają świetną a jeszcze lepiej wyglądają zwłaszcza Bill i Tom Kaulitz
mi osobiście podoba się Tom ale jak kto woli dziewczyny poprostu ich uwielbiają
ONI SĄ ŚWIETNI !!!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: MADZIA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 18:03
BILL JEST POPROSTU BOSKI I JAK NA NIEMCA PRZYSTOJNY I SŁODZIUTKI A JEGO OCZY SĄ NAPRAWDE COOL POPROSTU JEST SUPER I MUZA TEŻ OK CHOCIAŻ NIEMECKI NIE NALEŻY DO ZBYT MELODYJNYCH
|
|
|
|
Autor: Asiulec (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 18:24
Proponuje założyć oddzielny wątek w którym będą wyznania na temat miłości do znanych osób Bo połowa wypowiedzi są o miłości do Billa i Toma pozdrawiam
|
|
|
|
Data: 25-12-05 18:36
hmmm sporo fanów th sie tu wpisuje: super extra boscy słodcy może poszerzycie swój zasób słownictwa ;P no ale czego można się spodziewać po fanach th ?;P
|
|
|
|
Data: 25-12-05 18:43
Ja poprostu ubóstwiam Tokio Hotel. A w szczególniości wokalisty zespołu Billa!! Nie wiem jak ty ale ja ich KOCHAM
|
|
|
|
Data: 25-12-05 18:51
Jakby wam napisali w bravo albo powiedzieli na vivie ,,że antos szprycha to nowy fenomen w muzyce (do tego by go odmłodzili i.t.d. ) to też byście mówili jaki on to jest zaj*****. Czy w ludzie nie czaicie ,ze to cuś zostało stworzone tylko po to by nabić kapuste tym kolesiom z xxx records ? Za jakis czas nikt nawet nie wspomni o tym zespole ,tak jak o tysiącach innych maszynek do robienia pieniędzy. Polecam słuchać czegosinnego niż RMF które robi wode z mózgu młodym ludziom i mówi czego mają słuchać i jakie płyty kupować.
Mass Hypnosis dosłownie.
A do postu by chociaż karolinki -> jak można kochać kogoś kogo się nie zna i widziało się 4 razy na teledysku ?4 miesiece temu kto to był ? Justin Timberlake czy jak mu tam ?
Kończe gadke w tym temaci bo ludzkiej głupoty nie da sie uzdrowić :/ .
|
|
|
|
Autor: Stokrotka (---.malbork.mm.pl)
Data: 25-12-05 18:54
jestescie wspaniali bardzo lubie wasza muze tak trzymac
|
|
|
|
Autor: Aneczka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 19:01
Ja bardzo a to bardzo lubie Tokio Hotel i jeśli macie jakieś nowe info. to prosze napiszcie do mnie
|
|
|
|
Autor: Patrycja (80.54.27.---)
Data: 25-12-05 19:02
Jak dlamnie to Ten zepuł jest SUPER a najbardziej podoba mi się TOM jest śliczny a gdyby BILL się nie malował to też by był OK 
|
|
|
|
Autor: viva (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 19:17
th to super kolesie a szczegulnie BILL i TOM ale ja zakochalam sie w BILLU to niejest straszna zecz poprostu BILL jest boski i ma fajne nuty
KOCHAM BILLA JEST CUDOWNY.Moos napisał(a):
|
|
|
|
Autor: Joanna Szymańsksa 2 (---.telikon.net)
Data: 25-12-05 19:30
Moim zdaniem tokio hotel jest spoko ja mam ich płyty wywiady z nimi teledyski i zdjęcia sa SUPER najbardziej mnie pociąga TOM JEST SUPER KOCHAM GO ...!!!!!!!
CHCIAŁABYM WIDZIEĆ ICH NA ZYWO
MAGDA (DZIEWCZYNA BILLA) ZAZDROSZCZE JEJ NARAZIE
|
|
|
|
Autor: Joanna 2 (---.telikon.net)
Data: 25-12-05 19:31
Moim zdaniem tokio hotel jest spoko ja mam ich płyty wywiady z nimi teledyski i zdjęcia sa SUPER najbardziej mnie pociąga TOM JEST SUPER KOCHAM GO ...!!!!!!!
CHCIAŁABYM WIDZIEĆ ICH NA ZYWO
MAGDA (DZIEWCZYNA BILLA) ZAZDROSZCZE JEJ NARAZIE
|
|
|
|
Autor: Super laska (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 20:09
Moim zdaniem zespół jest super ładni kolesie mówie o Billu Tomie i Gustavie. Swietnie spiewają i są super więc sie niedziwie ze dostają 3 tyś. listów dziennie moze kiedyś przyjada z Niemczech do Polski (byłoby super)......
Oni są super podoba mi sie ich styl, który jest brany z japońskich komiksów i percing Toma jest super też se taki zrobie!! Tatuaż Billa tez mi sie podob.Więc zrobie sobie percing i tatuaz . Ciekawe czy Olsenki tez si.ę w nich bujają o ze oni w nich to kazdy wie che. pozdrowionka
Wejdzcie na np. www.tokiohotel.de albo google i wpiszcie Tokio Hotel albo w google i wpiszcie teledyski Tokio Hotel jest piosenka Durch den Monsun teledysk PPP pozdrowiaonka i pa pa pa
|
|
|
|
Autor: ania (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 20:26
haha rodzice nie sa bogaci ale tom musial byc i napewno nie zebral poniewash dredy to nie tania fryzurka :p a pozatym mysle ze zepsol ogolnie moge byc a widze ze mamy tu pary homo bo chyba musieliscie spac z tomem czy billem skoro mowicie ze to geje haha 
|
|
|
|
Autor: Rider (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 20:53
Z racji wieku sporo na tym świecie widziałem i wiem jak taki wylansowany szał się kończy - rok, góra półtora nikt nie będzie wiedział co to jest T.H.
To jest produkt, który "się sprzedaje" tylko dzięki reklamie. Ile razy to już było, ale zawsze się sprawdza.
Co dwa, trzy lata pojawiają się nowe trzynastolatki z coraz większym kieszonkowym.
Są niedoświadczone marketingowo i nie mają pojęcia o muzyce - można im wcisnąć każdą kupę.
|
|
|
|
Autor: -----------''------------- (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 21:06
co od nich chcecie??????boże ......jak wam sie nie podobają to ich nie słuchajcie!!!!!!I TO WCALE NIE SĄ GEJE TEN KTO TAK MYŚLI TO W ŻYCIU GEJ NIE WIDZIAŁ!!Znacie jakiś lepszy zespół bo ja nie....a może wy wolicie boysów albo tą piepszoną mandarynę co śpiewać jak by jej ktoś gardło podcinal!!!!a może wam siepodoba MYDEŁO FAAAAA no pewnie bo to przecież leprze!!!!!!banda debili co sie nie zna na muzyce!!odwalcie sie od nich!!!!!!powtarzam jak wam sie nie podobaja to ich po prostu NIE SŁUCHAJCIE !!!:////
|
|
|
|
Data: 25-12-05 21:16
"Znacie jakiś lepszy zespół bo ja nie...." Oczywiście że znam ! Jest mnóstwo dobrych kapel !!! Z Dżemem na czele Kilka starych kapel rockowych i już Pozdro
|
|
|
|
Autor: Asia:)@ (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 21:34
Wiecie co ja lubie Tokio Hotel i do przesady ale nie całuje ich zdjęcia wiecie co nie musicie ich przezywać jak oni wam sie nie podobają i ich nie słuchacie to po co piszecie te notki wwogóle oni są boscy i tyle niewiem dlaczego wy ich nie lubicie oni są boscy i tyle ja KOSIAM BILLA ON JEST ZAJE****** poprosty kto go nie ub traci tak fajnego wokaliste!!
|
|
|
|
Autor: Lsica (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 21:50
Wiecie każdy ma inny gust ja ich lubie ich słowa w tekstach piosenek są naprawde od serca im nie załeży na hajsie .Tom jest słodki I BiLL
|
|
|
|
Autor: Motylka (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 22:09
Jesli tak piszesz to im zazdroscisz poprostu ! Sproboj a zobaczysz jak oni to robia
a skoro maja zespol to chyba jakby nie mieli mozliwosci i checi to by go nie zalozyli !!!!!
|
|
|
|
Autor: Madzia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 22:10
Kocham tokio hotel.... mmmm.... to [****] odjechany zespół na maska jego muzya jest the best i nie ma lepszej w tym i nadchodzącym roku 2006!!! Bijecie blog 27 i bardzo dobze bo to głupie "suki" za przeproszeniem!!!! tokio hotel jest git i nikt nie zaprzecza!!! wiec do dzieła
PoDpIsAŁa:
FaNeCzKa
MaDzIa
|
|
|
|
Autor: annn (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 22:36
kocham Bila bo ma ladne włosy, gdy widze jego oczy to płakać mi się chce ze wzruszenia
kocham jego spodnie które miał w teledysku kocham jego buty, kocham jego nogi,
kocham jego zęby, kocham jego rękę, kocham jego palce u nóg kocham jego ucho
prawe - lewego już nie !!! kocham jego gitarę kocham jego psa,
kota, papugę I NIE WIEM CO JESZCZE jego sąsiadkę
ŻAŁOSNE..............
LUDZIE CO SIĘ DZIEJE KOCHACIE ICH PO OBEJŻENIU JAKIEGOŚ WYREŻYSEROWANEGO TELEDYSKU NA VIVIE ALBO PO PRZECZYTANIU GAZETY "BRAVO"???????????????/
|
|
|
|
Autor: Martyna (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 23:13
Są świetni bardzo lubie Billa i Toma sa boscy i maja swietne ciałka moja koleżanka Kamila szleje za nimi a szczególnie za Tomem buziaczki papapap:*:*:*
|
|
|
|
Autor: Mambaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-12-05 23:35
Uwielbiam ten zespół, a szczególnie Toma - jest bosski i w ogóle cały zespół jest hardkorowy^^:D
|
|
|
|
Autor: sylwia (---.lubin.dialog.net.pl)
Data: 26-12-05 00:09
siema lubie wasz zespół bo fajnie gracie ma nadzieje ze wasze mażenie o wystąpienie w tokio.Ale najbardziej lubie toma jest boski =-) (cmok)
|
|
|
|
Autor: monika (80.51.254.---)
Data: 26-12-05 09:39
oni są super a szczegulnie tom są boscy mam całą kupe gazet z nimi a pokój opłakatowany a bill to też fajny gość
|
|
|
|
Autor: Melka (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 10:21
KooooooooooooooChaaaam Ten Zespół A NajbardZiej TOooma :D:D Jest [****] :D:D [*kurka*]a Jak ktooos Ma cos Do Niego I do zespołu to zaras w zęby DoStanie !!1 Oni są poprostu ideealni :D:D Kooochaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Ich seRio :D:D I Kocham piosenKE Rette Mich ...Mmmm odlot:D:D:D Ich Liebe Tomm
|
|
|
|
Autor: Patrycja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 10:38
Macie zajefajne piosenki ich wokaliści są bardzo ładni
|
|
|
|
Autor: MONIKA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 11:13
SAM JESTES GEJEM ONI SA FAJNI W POROWNANIU Z TOBA!!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: karolina (---.szczecin.mm.pl)
Data: 26-12-05 11:48
wiesz co ten osobnik to po pierwsze ma na imie bill ,a po drugie jak sie nieznasz na muzyce to sie zamknij i sieć cich
|
|
|
|
Data: 26-12-05 12:02
czytając ten temat zaczyna mnie dopadać depresja...
czy ludzie są aż tacy pojeba_ni?
o tempora o mores...
przez ostatni miech w poznańskich klubach słyszałem conajmniej 3 kapele amatorskie na poziomie th różnica tkwi w marketingu :p
|
|
|
|
Autor: Lubię Niemców (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 12:30
Co mnie pociesza?
Jeśli niemieccy męższczyźni tak będą wyglądać (1.70 i 50 kg) - to nie powinniśmy się Niemców bać tylko im współczuć !
|
|
|
|
Autor: paulinka (87.207.19.---)
Data: 26-12-05 12:35
oni nie sa gejami...!! najpierw sprawdz co to slowo znaczy a potem pish oki?? oni sa [****] boscy poprostu cudni jak Ci nie pasi to zachowaj to dla siebie !!!!!
|
|
|
|
Autor: Paja (---.torun.mm.pl)
Data: 26-12-05 12:49
zgadzam sie z Paulinką ani nie są gejami oni sa słodcy kochani piękni ja kocham Tokio Hotel i niemam zamiaru przestać. A tak pozatym to Toma kocham naj bardziej!!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: RammsteinFurImmer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 12:59
TH to największy kit jaki słyszałam, jest dobry dla 10-latkow, ten caly Bill wyglada jak baba a dotego nie umie spiewac. 100 razy wole niemiecki Rammstein, który jest the best and rules the world
|
|
|
|
Autor: Yuki (---.tkdami.net)
Data: 26-12-05 13:08
- muzyka bez wartości; - tak, Nena śpiewała wcześniej Rette mich, które było bez wartości, no..nie zgadzam się
- pedalski wokal; - słyszałeś ostatni koncert?
- pedalski gitarzysta; - co jak co, jeśli dredy są oznaką pedalstwa to oznacza tylko tyle, że każdy jeden hipis jest pedałem 
- tłusty basista - a Ty to Mister World?
- łysy perkusista - eee..Ty go w ogóle widziałeś?
- Brak Organów Hammonda - poszukaj ich w nowszych zespołach, znajdziesz? Wiem, że te organy hammonda są wykorzystywane przez The Doorsów, Deep Purple itd. itp. ale w nowych zespołach są rzadkie.
- są idiotyczni - a skąd to wiesz? Rozmawiałeś z nimi?
- nie używają szamponu do włosów (zwlaszcza wokalista) - czy posuwasz się do takich stwierdzeń o ich wyglądzie, bo nie masz lepszych argumentów?
- wokalista nie ma dobrego głosu - a Ty masz? Chyba ktoś nie pracuje od 2001 roku, żeby siedzieć na kanapie z pilotem od telewizora w rękach..ehhh..n/c
- głupia nazwa - wymyśl lepszą 
- idiotyczne fryzury (zwłaszcza perkusista) - perkusista, niedawno pisałeś, że jest łysy..ehh...100 zmian na minutę..
i w ogóle tandetne disco-polo - zdawało mi się, że disco-polo to odrębny gatunek muzyczny, ale chyba się mylę lol..
Powiem Wam tak. Ani fani, ani anty-fani nie zachowują się tu na poziomie. Ja jestem gdzieś pośrodku, nie pochwalam wszystkiego co robią chłopcy, ale też nie pochwalam takiego dojeżdżania. Sama mam zespół i wiem, że jeśli my byśmy zasłynęli też byście mi tutaj porządnie nawrzucali (bo to nie wy zasłynęliście, bo się ubieram jak bezguście itd.).
Poza tym nie radzę oceniać zespołu słysząc ich jedną, dwie, góra trzy piosenki, to jest jak ocenianie książki po okładce, a tego chyba nie robi recenzent. Najpier musi się zapoznać z całą treścią. Jedyna piosenka, znajdująca się na albumie, której nie napisało Tokio Hotel to 'Rette mich', które niegdyś wykonywała Nena (do której mam zresztą wielki szacunek i słucham w wolnych chwilach). Kawałki Tokio Hotel łatwo wpadają w ucho, jeśli rozumie się tekst (czyt. umie cokolwiek z niemieckiego), a więc ktoś o znikomej wiedzy z tego języka nie powinien oceniać tych piosenek. Oczywiście nie zabraniam słuchać i przy pomocy słownika i tekstu piosenki tłumaczyć słowo za słowem, ale co to za przyjemność? Chociaż, siądźcie i przetłumaczcie sobie 'Rette mich' , 'Ich bin nich' ich" czy wymienione wcześniej 'Freune Blieben' i wtedy ze mną porozmawiajcie. Jeśli tego nie zrobicie to nie mamy chyba o czym
Wracając do wcześniej wyśmianych przeze mnie argumentów..czy Steve Harris jest sexy? Oczywiście, że nie..chyba muzyka jest po to by ją słuchać, a nie sugerować się wyglądem wykonawcy. Jeśli w ten sposób dobieracie muzykę, to wnioskuję, że wszyscy tutaj obecni anty-fani słuchają chyba Mandaryny, Dody - bo wygląd to one mają, jedna głosu za grosz nie, a druga może głos ma, ale jest taką wulgarną lalką barbie, że chyba jej fani muszą być jeszcze bardziej (bez obrazy dla ludzi prawego rozumu), albo, że słuchacie Britney Spears - w co nie wątpię..albo słuchaliście albo słuchacie. Wyglądu to mogę się czepić każdego zespołu, ale nie na tym to polega. Nie podoba Wam się image to po prostu nie patrzcie , na koncerty jeździć nie musicie, a album ma tylko okładkę ze zdjęciem, którą zawsze można wyjąć i..po kłopocie. Nie uważacie, że tak jest prościej, niż użerać się o wygląd? Tyle gustów na świecie co ludzi 
Wracając do samego zespołu, chyba ktoś 4 lata by nie śpiewał - dawniej nazywali się Devilish - żeby nie robić potem nic związanego z tym, czego się uczył tyle lat..Oni są jeszcze młodzi, ale ciekawa jestem kiedy zaczynały starsze zespoły. Może trochę później, ale też pewnie była zgraja ludzi, którzy się z nich wyśmiewali, jacy to oni nie są, podobnie jak Wy teraz 
Może sama nie podaję sensownych argumentów, ale to czego się słucha to kwestia gustu i nawet najlepsze argumenty nie przemówią do rozsądku, tym, którzy ich nie lubią, bo zawsze będą dla nich niedorzeczne
Pozdrawiam,
|
|
|
|
Autor: RammsteinFurImmer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 13:29
Zobaczymy jak dlugo to gowno utrzyma sie na czele list przebojow w Niemczech, bo w innych krajach nie ma nawet co marzyć
|
|
|
|
Autor: ASIA (---.chello.pl)
Data: 26-12-05 13:58
Tokio Hotel jest zaje***** a szczegulnie bill i tom są boscy i uroczy kocham ich I LOVE TOMA I BILLA I TOKIO HOTEL
|
|
|
|
Data: 26-12-05 14:03
własnie! poprostu miejmy ten temat w [*gdzieś*] i bedziemy szczęśliwsi 
RammsteinFurImmer: obawiam się że th [****] umie pływać a jak nawet nie to gazetki Bravove zafundują im ponton albo kapok żeby na dno za szybko nie poszli...
to na wokalu maluje paznokcie na czarno! no ta bhardzo mhoczne, whęcz ghotyckie...
|
|
|
|
Autor: Seraphin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 16:46
Ehehehe chciałem napisac "wykład", ale po co, przy wielu innych zespołach to tez bylo omawiane Dla mnie ten zposół to kolejna "jednorazówka". Nie chodzi o to czy są dobrzy czy źli, jak wyglądają, jak sie promują (huh, ten gitarzysta z dreadami... Sam bym chciał mieć takie (on ma profecjonalni zrobione, za takie bym zapłacić więcej niż za sztuczne), tylko jak mu się udało w takim wieku miec takie długie hery ? Koleś miał szczęście ). Chodzi o to, że wydadza 2, moze 3 płytki i znikną ! Tak jak pełno innych zespołow. Mają swoje 5 min, ale za pare miechów o nich zapomnimy, bedą kolejne.
Powiem tak - lepiej mieć niż nie mieć. Niech będzie dużo nowych zespołów, te które bedą dobrze tworzyć cały czas - przetrwają. A te promowane przez media przeminą. bp media sięzajmą innych. Przeskocza na inny zespoł, jak przola, z kwiata na kwiatek . Zresztą , zobaczymy...
Aha - Yuki, zgadzm się ,tylko czy Hipisi noszą/nosili gługie Hery, ale czy dready ? Moze też, ale to jest znak bardzie Rastamanów. Moze jest i tak i tak, poprstu chciałem wspomnieć :D.
Pozdrawiam Serdecznie - i tych którym się to podoba, i tych ktorym nie. Jakby jeszcze bylo o co sie kłucić ehehe :D. Papa !
|
|
|
|
Data: 26-12-05 17:15
Kocham ich a szczegulnie Toma jest śłiczny @}-------| muuuuuuuuuuuuułłła :*
|
|
|
|
Data: 26-12-05 17:16
Kocham ich a szczegulnie Toma jest śłiczny @}-------| muuuuuuuuuuuuułłła :* Moos napisał(a):
|
|
|
|
Autor: Narzeczona Billa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 17:54
A ja Kocham Billa jest Boski, poprostu cuuudo. I piosenki ma extra po przesluchaniu calej plyty uwazam ze CHŁOPCY SĄ ŚLICZNI I MAJA SPOKO MUZYKE. Polecam !! I prosze nie obrazac mojego narzeczonego _Bilusia :*****
|
|
|
|
Data: 26-12-05 18:12
czytałam o nich wywiad ! w jednym było cos takiego ;
czy przeżyliscie swój pierwszy raz ?
a tom powiedział ze tak itd. ale bil jest [****] powiedział że to jego sekret !!!!!
bill żądzi
|
|
|
|
Autor: <;ppp> (---.netp0wer.net)
Data: 26-12-05 18:17
ale tokio hotel jest super co wy od niego chceciemark napisał(a):
> uwarzam osobiscie ze ten zespół jest dziwny! Tworza go ludzie o
> odmiennych stylach! jeden jest skinem, drógi skatem, trzeci
> plejasem a czwarty niewiadomo kim!! Jest to troszke dziwne!
> nieuwarzacie? pozdro dla wszystkich!!!!!!;>
|
|
|
|
Data: 26-12-05 18:22
DO TEGO ZJEBA ROZP TH
TY PO[****] PADALCU JAKBYS IM NIE ZAZDROSCIŁ TO BYŚ TYCH GŁUPT NIE PISAŁ !!!!!
TOKIO HOTEL GRA NAJLEPSZĄ MUZĘ SA NAJPRZYSTOJIEJSI I BILL MA [****] GŁOS !! a i ciżie nie piszcie głupoy że ich znacie że rodzinka albo co ! bo nikt normalny w to nie wierzyyyyyyyyyyyy
|
|
|
|
Autor: <...> (---.netp0wer.net)
Data: 26-12-05 18:29
Ha ha zagadka! wiecie czemu żaden facet nie lubi Tokio Hotel? Odp.Zazdroszczą że nie są tak przystojni,że nie umieją tak śpiewać jak oni,nie umieją tego przezyć że są lepsi od nich Facet to świnia!! hahahahaha
|
|
|
|
Autor: Dawidol (---.netp0wer.net)
Data: 26-12-05 18:35
Te nata ty sie na muzyce nie znasz mówił ci ktos co (nio ja rozumiem jak słuchasz disco polo)bo takiej muzy to napewno nie słuchasz bo mamusia zabrania co? hahahahaha:D
|
|
|
|
Data: 26-12-05 18:36
Nie bill to nie baba ty hypysie to facet ale z jajami nie tak jak wy
|
|
|
|
Data: 26-12-05 18:37
Nie bill to nie baba tylko facet z jajami a nie tak jak wy
|
|
|
|
Data: 26-12-05 18:41
"Pati i [paulina " piękna, bełkotliwa wypowiedź. Zazdroszczę artyzmu.
Jak bill ma głos to ja mam dredy 
ehhh fani th wasze wypowiedzi świadczą za sam zespół...
pozdrawiam 
|
|
|
|
Data: 26-12-05 18:50
Jestem szamanem i lisicą! No słucham Morrisona a plotki głoszą że był szamanem. Pati i [paulina jak chcecie to wam taki numerek wykręcę że wam wary uszami wyjdą.
BroVar: moderatora chyba nam wcięło, co?
|
|
|
|
Data: 26-12-05 19:05
... i biedne dzieweczki się pokłuciły <lol>
|
|
|
|
Autor: czacha (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 19:05
Moos napisał(a):
ja też mam dredy i sie przesto nie chwale ale grzywy nie mam takiej jak ten co spiewa "szatan"
|
|
|
|
Data: 26-12-05 19:14
moderator ma święta więc pewno tu nie zaglada 
sporo tutaj dublujacych się treścią postów, a to wszystko przez google które tę stronę zindexowało pod hasło "tokio hotel" :/ (test? wystraczy wklepać w google "tokio hotel ciechocinek" :p)
|
|
|
|
Autor: Nina (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 19:17
poprostu was bardzo ale to bardzo kocham i czekam abyście przyjechali do polski łagam przyjećcie !!!!!!!!! BIll :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* tom :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
|
|
|
|
Autor: Luizka i Kama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 19:24
BILL I TOM Z TOKIO HOTEL SĄ ZARABISĆI I CI CO ICH OBRAŻAJĄ SĄ HUJAMI DO POTĘGI TRZECIEJ!!!!! NIECH [****] ICH WEŹMIE!!!! MY POPIERAMY TOKIO HOTEL. LUIZY JEST TOM A KAMILI BILL :*. I TERAZ APELUJEMY DO WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTÓRE SIE W NICH KOCHAJĄ. S P I E R D A L A J A C I E OD NICH [****] [****]!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: justa (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 19:25
Oni są fajni wszyscy się ich czepiają niech troche poczytają o nich a nie odrazu krytykowac ja tam ich lubie i mam nadzieje ze moze kiedys ich poznam
|
|
|
|
Autor: Luizka i Kama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 19:26
Bill i Tom z Tokio Hotel są zarąbiści. Luizy jest Tom a Kamy Bill. Popieramy TH o ci którchy ich obrażają są niedorobami do POTĘGI TRZECIEJ. A i jeszcze coś, laski które sie w nich kochają : SPADAJCIE OD NIECH oni są nasi!! ha. T O K I O H O T E L rlz
|
|
|
|
Data: 26-12-05 19:27
bo basista i perkusista są chyba normalni
|
|
|
|
Data: 26-12-05 19:29
aniulka !!!!
piszesz że wiesz o nich prawie wszystk wię napisz mi cos o rodzicach toma czy tam bila!!!
|
|
|
|
Data: 26-12-05 19:36
laski dajcie se siana do [****] wy lezbyyyyyyy cosi mi o tą L I k
|
|
|
|
Autor: truhlek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 19:48
moim zdaniem tom i BILLLLLLLLLLLLLLL są kochani ja koham billa i jezeli ktos cos o nich złego powie a szczegulnie o billu i tomie to normalnie zabije jestem ich najwieksza fanką i nie czepiajcie sie do nich bo serio cos moge zrobic komus i z makijazem bill wcale nie przesadza
|
|
|
|
Autor: K-chan (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 20:11
hmm przeczytłam prawie połowe postów... więcej nie miałam siły... ostatni jest hmm bardzo kulturalny... dziewczynki ile macie lat ?? 13 ?? czy mniej ?? fangirls... jeśli chodzi o teksty... nie tłumaczyłam ich sobie, nie znam niemieckiego... XD za to poleam texty Kyo [Dir en Grey] jesli chcecie poczytać coś o życiu i z głębi serca...
A teraz moje zdanie na temat TH: to że mają 16 lat to ich wcale nie usprawiedliwia i gdyby ich muzyka naprawde płynęła z serca to by się bardziej do niej przyłożyli... żałosna jest gra na wszystkich instrumentach.. na gitarze nawet ja gram lepiej. Perkusja jest tak uboga, ze az żal. Wokal hmm.... Bill ("Kill Bill" XD) gdyby chciał mógłby naprawde porządnie zaspiewać, chociaż ma głos trochę jak dziewczynka :/
Podsumowując: nie lubię ich. Ich muzyka jest mało ambitna. Texty nie wiem, jesli ktoś chce może mi przetłumaczyć i wtedy wyraże swoje skromne zdanie na ten temat... a tymczasem życzę miłego dnia... BlessMoos napisał(a):
|
|
|
|
Data: 26-12-05 20:12
ohh głupia końcówka mi wyskoczyła :/ tamta sugestia była do Luizy i Kamili
|
|
|
|
Data: 26-12-05 20:27
K-chan: kill bill --> idealnie pasuje ^^
hmmm perkusistę mogli by wywalic a dać loopy i automat (więcej kasiorki na dredy makijaż by mieli :D )... problem jest taki że ja akurat troszkę niemiecki znam i niestety rozumiem ich ekhm... liryki :/ (warstwa textowa na poziomie studenów pijących przed sesją (kruca, sesja za miesiąc!))
|
|
|
|
Data: 26-12-05 20:36
BroVar: mógłbyś mi przetłumaczyć jakas ich piosenkę?? XD ; tak, perkusję mogliby wywalić XD
hmm ja w sumie nie mam nic przeciw visual-kai'owi (że faceci się malją itd, znam kilka fajnych zespołów, które swojego czasu reprezentowały taki styl).
Bill nie jest przystojny. Tom też nie,niewiem, jak się nazywają pozosali chłopcy, ale tez sa fuuuujjj.
Teraz przesłanie do wszystkich fanek(fanów pewnie też) tego zespołu: zastanówcie się, czy warto poświęcac swoją młodość na zatruwanie sobie życia takim scierwem, przepraszam, ze jestem taka brutalna, ale poprostu takie jest moje zdanie...
|
|
|
|
Autor: RedBull (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 20:58
Kolesie są fani robią dobrą muzę i wogule ich lubię! Jch piosenki są super nie słucham niczego innegol bo są naprawdę super tylko trzeba ich rozumieć i się na tym znać.
|
|
|
|
Data: 26-12-05 21:02
hmm sugerujesz, że ktos z wypowiadających się przeciwko TH się nie zna na muzyce ?? wybacz, ale naprawdę zespół o którym tak burzliwie dyskutujemy jest boysbandem jakich wiele, tyle że troche bardziej popularnym... Bless
|
|
|
|
Data: 26-12-05 21:26
Do cziki:
>Autor: cziki<
"wy zrypy !! nie znacie sie na muzie i obrażacie naj naj naj przystojniejszych facetów na swiecie !! jestescie zazdrosni wy padalce
th zadzi"
Po pierwsze: wytłumacz mi znaczenie słowa "zrypy" (nie znalazłam w słowniku).
Po drugie:hmm jesteś po wyżzych studiach muzycznych, że masz czelność obrażac innych stwierdzeniem, ze nie znają się na muzyce ??
Po trzecie: Ty chyba kochanie przystpjnych facetów nie widziałaś... chociaz to w sumie rzecz gustu...
Po czwarte: Zdaje mi się, że ludzie są ssakami, nie gadami... pozatym mają cztery kończyny, podczas gdy wymienione przez Ciebie zwierze jest beznoga jaszczurką... nie wspomnę już o pokryciu ciała i innych szczegółach... Sugeruję powtórkę lekcji biologii, jesli już chcesz być małą buntowniczką, to zachowaj chociaż trochę klasy. Bless
|
|
|
|
Autor: ciup (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 21:28
Naprawdę myślicie, że za 3 miesiące ktoś będzie o nich pamiętał? Hahaha, nie sądze... Może muza trochę inna, ale mogę ten zespół porównać do O-Zone: jedna piosenka hit, druga trochę mniej, a potem zespół się rozpadł.
Ale przynajmniej po O-Zone widać było, że to faceci.
Mai ja hi mai ja hu mai ja ha mai ja haha.
Pozdro. Hepi niu jer.
|
|
|
|
Data: 26-12-05 21:34
K-chan jeśli chodzi o visual key, to jest to faktycznie ciekawy styl. Mi się od razu kojarzy z tym Mana i Malize Mizer. Chłopaczki dają czadu 
|
|
|
|
Data: 26-12-05 21:41
hehe tak... Mana wogóle wymiata... na poczatku myslałam, ze to kobieta... . To całe th to sobie brudzi oczka kredką i sie ciesza, ze są 'mHroczni" hehe żałosne...
|
|
|
|
Autor: paola (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 21:42
A JA ICH LUBIĘ. CZY KTOS MÓGŁBY MI NAPISAĆ GDZIE MOGE POSŁUCHAĆ TEJ PIOSENKI "SEX"?? CIAGLE O NIEJ SŁYSZE... CHCIAŁABYM SIE PRZEKOŃAĆ CZY JEST TAKA SUUPER. BYŁABYM WDZIECZNA GDYBY KTOŚ MI ODPISAŁ NA MOJA POCZTE E-MAILEM. DZX. POZDROWIONKA DLA FANÓW I ANTY-FANÓW...
|
|
|
|
Data: 26-12-05 21:46
NIESTETY NIE WIEM, GDZIE MOŻESZ POSŁUCHAĆ TEJ PIOSENKI 'SEX'. BARDZO MI PRZYKRO, ZE NIE MOGĘ CI POMÓC. Z BOGIEM...
|
|
|
|
Data: 26-12-05 21:55
K-chan - masz gygy, jak cuś to zagadaj do mnie 6466411 
Ja też na początku myślałam, że to kobieta..śmiem Twierdzić, że Mana jest ładniejszy niż niektóre kobiety
Co do TH, nom..to mazanie kredką oczek to zabrali akurat z Green Day'a, którego słuchają, a poznokcie to chyba z The Rasmus
Co do tych hipisów, to większość, co spotkałam miała dredy, a u rastamanów, to średnio co drugi co znam to dredy ma :]
|
|
|
|
Data: 26-12-05 22:01
prośba o tłumaczenie powinna być skierowana raczej do fanów :D
jako antyfan mogę zostać posądzony o stronniczość :D
pytanie tylko czy fani th sami wiedzą o czym th śpiewa :D
szczerze? raczej nie wiedzą
dobra tutaj linki do tłumaczeń (nie wiem czy dobre bo nie moje , nawet ich nie czytałem,ja je tylko znalazłem :p):
http://rock.serwis.w.interia.pl/przez.html (wiem limit transferu przekroczony:p potem może zadziała)
http://rock.serwis.w.interia.pl/zyj.html (jw.)
aVe 
|
|
|
|
Data: 26-12-05 22:01
Pozwolę sobie zamieścić tłumaczenie tekstu piosenki, do której miałam niewątpliwą 'przyjemność' zobaczyć teledysk...
"Durch den Monsun"
("Przez Monsun")
Okno już się nie otwiera
tu w śkodku jest pełno Ciebie i pusto
a przede mną dogasa ostatnia świeca.
Czekam już wieki, ale wreszcie doszło do tego,
na zewnątrz nadciągają czarne chmury.
A ja muszę iść przez ten monsun
za światy
aż przeztanie padać
pod wiatr wzdłóż stromego urwiska
a gdy juz będę mógł więsej to pomyślę,
że kiedyś tam pódziemy razem
przez monsun
A potem będzie wszystko dobrze
Przede mną znika połowa księżyca,
która jeszcze przed chwila była u Ciebie
a czy ta połówka dotrzyma faktycznie słowa
mi obiecanego?
Słyszę Twoje imię niesione przez orkan
jeszcze wierzę, więcej w to wierzyć nie mogę
A ja muszę iść przez ten monsun
za światy
aż przestanie padać
a gdy już nie będę mógł więcej to pomyślę,
że kiedyś tam pójdziemy razem
przez monsun
Hej
Hej
Przedzieram się przez siły
za drzwiami
pokonam je
i potem one zaprowadzą mnie do Ciebie
i wtedy wszystko będzie dobrze
wszystko będzie dobrze
będzie dobrze
A ja muszę iść przez monsun
za światy
aż przeztanie padać
a gdy już będę mógł więcej to pomyślę,
że kiedyś tam pójdziemy razem
przez monsun
Wszystko będzie dobrze
Przez mansun
Wszystko będzie dobrze
Tłumaczenia tekstu pochodzi ze strony:
http://www.emuzyka.pl/tlumaczenia/tlumaczenia.php?wyk=8757&zespol=Tokio%20Hotel
Według mnie totalne dno... mam nadzieje, ze ktoś inny rózwnież wyrazi swoją opinię 
|
|
|
|
Data: 26-12-05 22:08
Durch den Monsum jeszcze ujdzie, ale i tak polecam Rette mich jak będę mieć czas, to przetłumaczę
|
|
|
|
Data: 26-12-05 22:18
Przepraszam, że tak post pod postem. To tłumaczenie jest całkiem niezłe. 'Ich bin nich' ich'. Nawet ładna piosenka
Nie jestem sobą
tłumaczenie tekstu utworu:
Moje oczy patrzą na mnie zmęczone i nie znajdują pocieszenia
Nie mogę już na siebie patrzeć - nie jestem sobą
Wszystko co kiedyś we mnie było - nie umiem już tego znaleźć
Wszystko zniknęło - jak we śnie
Widzę, jak powoli znikam
Nie jestem soba gdy nie ma Cię przy mnie - jestem samotny
To co we mnie jeszcze zostało - nie chcę taki być
Na zewnatrz krzywe niebo
A na ścianie wisi Twój pożegnalny list
Nie wiem już kim jestem - i co jest jeszcze ważne
To wszystko jest tam, gdzie ty jesteś
Bez ciebie przez noc - nie mogę nic w sobie znaleźć
Co zrobiłaś ze mną - widzę, jak powoli znikam
Na zewnatrz krzywe niebo
Powoli znikam - nie wytrzymuję ze sobą
Nie potrafię wyrzucić z siebie Twojego obrazu
Obojętnie, gdzie jesteś - chodź i ratuj mnie
Nie jestem sobą kiedy Ciebie...
...nie ma przy mnie - jestem samotny
Na zewnatrz krzywe niebo
Nie jestem soba gdy nie ma Cię przy mnie - nie chcę już żyć
(powoli znikam - nie wytrzymuję ze soba nie potrafie wyrzucić z siebie Twojego obrazu)
Nie chcę juz żyć
(Obojętnie, gdzie jesteś - chodź i ratuj mnie
Nie jestem sobą kiedy Ciebie...
...)
|
|
|
|
Autor: andzia (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 22:42
ja chce e0mail lub numer telefony tokio hotel!!!dajcie mi prosze znajdziecie mnie na gadu gadu po numerem 5221107bede czekac!!!!
|
|
|
|
Autor: FaNKaToKiOHoTeL (---.swidnica.mm.pl)
Data: 26-12-05 22:43
czemu sie ich czepiacie?są cool mają zajefajne piosenki tłumaczenia są na :
http://www.emuzyka.pl/tlumaczenia i wejdzxcie se na zespół Tokio Hotel...Współczuje debilomn któży nie lubą th..spiewają o swojej bezradności(ballada rette mich) i nnawołują do bolesnych rozwązaN(schrei)a osobiscie polecam freunde bleiben, i gegen maine willen,pozdro
|
|
|
|
Data: 26-12-05 22:46
FANI T.H. Za ROK BEDZIECIE SIE WSTYDZIC ZE TEGO SLUCHALISCIE!!
- CZŁOWIEK SIE ROZWIJA - TO NORMALNE !
|
|
|
|
Data: 26-12-05 22:55
ni wim czemu sie ich czepiacie ze to dzieci, bo w niemczech jest sie pełnoletnim od 16 roczku życia(bill, i tom mają 16, gustav 17, a gregor 18)..w gegen maine willen poridszyli bardzo ważny temat, bowiem śpiewają o rozwodzie rodziców:
tłumaczenie tytułu:
Wbrew Mojej Woli
Jak mam się czuć, gdy nie spoglądacie już na siebie
I myślicie, że nie zauważam tego
Dokad mam teraz pójść - co sobie myśleliście?
Powiedzcie mi to teraz prosto w oczy
Powiedzcie, po co to wszystko teraz się łamie
To mnie wykańcza
To jest przeciw mojej woli
To jest kompletnie bez sensu
Dlaczego musicie się teraz rozstać?
Zmienić nazwiska?
Nasz koniec jest już tu
A wy nie mówicie mi tego
Za to was nienawidzę
To jest wbrew mojej woli
Przeciw - jestem przeciw
Zapomnieliście już, jak kiedyś było?
Spaliliście nasze wspólne zdjęcia?
Przybijam deski do okien - blokuję drzwi
Nie macie widzieć, że już nie potrafię
Nie chce mieć nic do czynienia z waszym światem
On mnie wykańcza
Zmienić nazwiska?
Jak mam się czuć, gdy nie spoglądacie już na siebie
I myślicie, że nie zauważam tego
Dokad mam teraz pójść - co sobie myśleliście?
Powiedzcie mi to teraz prosto w oczy
Powiedzcie, po co to wszystko teraz się łamie
To mnie wykańcza
Zmienić nazwiska?
Nasz koniec jest już tu
A wy nie mówicie mi tego
Za to was nienawidzę
To jest wbrew mojej woli
Przeciw - jestem przeciw
Oszczedźcie sobie swoje kłamstwa - nie chce ich już słyszeć
Miłości nie musicie mi przysięgać
Nie chcę wam już przeszkadzać - wykańczacie mnie wbrew mojej woli
|
|
|
|
Data: 26-12-05 23:01
wyrencze kogos i przetlumacze rette mich...
tłumaczenie tytułu:
Uratuj mnie
poraz pierwszy sam w naszej kryjówce
jeszcze widze nasze imiona na scianach
i scieram je
chcialem ci wszystko powiedziec
dlaczego odeszlas?
wróc i wez mnie ze soba
choc i ratuj mnie - ja plone w srodku
choc i ratuj mnie - ja tego niewytrzymam bez ciebie
choc i ratuj mnie - ratuj mnie - ratuj mnie
nasze marzenia byly klamane, a zadna lza prawdziwa
powiedz ze to nieprawda - powiedz to teraz
moze slyszysz gdzies
moje s.o.s. w radio
slyszysz mnie - nie slyszysz mnie
choc i ratuj mnie - ja tego niewytrzymam bez ciebie
choc i ratuj mnie - ciebie i mnie
ciebie i mnie - ciebie i mnie - ciebie i mnie (ciebie i mnie...)
widze nasze imiona na scianie i scieram je
nasze marzenia byly klamane, a zadna lza prawdziwa
slyszysz mnie - nieslyszysz mnie...
choc i ratuj mnie - ratuj mnie
choc i ratuj mnie - ja niewytrzymam bez ciebie
Choc i ratuj mnie - ratuj mnie - ratuj mnie - ratuj mnie - ratuj mnie
|
|
|
|
Data: 26-12-05 23:11
re. FankaTH
Z tą pełnoletniością to ci się porąbało!!
...a żeby tłumaczyć trzeba znać przynajmniej dwa języki - z polskim masz straszne problemy!
|
|
|
|
Data: 26-12-05 23:16
chce tylko ludziom uswiadomivc, zeby sie dowiedzieli co nieco, zanim powiedzą(a tak po za tym jestem z ort najlep[sza w szkole)
|
|
|
|
Autor: Natalie (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-12-05 23:29
Gdy usłyszałam piosenkę Rette Mich rozpłakałam się, i przypomniałam jednocześnie o sytuacjach bardzo ważnych w moim życiu.Ta piosenka jest po prostu cudowna.Uczę się drugi rok niemieckiego, jestem najlepsza z klasy i od razu zrozumiałam tekst tej piosenki bo jej nie da się zapomnieć, kto ją rozumie ten wie o co mi chodzi.
|
|
|
|
Autor: Kuba (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 01:54
To poprostu dwoje bliźniaków którym się poszczęsciło i ktos zauwazyl ich talent . To mogło się zdarzyc każdemy .Imam pytanie oni są z Niemczech
|
|
|
|
Data: 27-12-05 09:17
MAM NA IMIĘ KYOKO. NIE JESTEM NAJLEPSZA Z KALSY Z NIEMIECKIEGO, JAK RÓWNIEŻ NIE JESTEM MISTRZYNIĄ ORTOGRAFII W SZKOLE.( MIMO TO PISZĘ POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ.) ZAPEWNE NIE MAM TAKICH WSPANIAŁYCH CECH JAK INNI LUDZIE PISZĄCY NA TYM FORUM... CZY MNIE TO BULWERSUJE ?? NIE, ANI TROCHĘ...
I tu mała uwaga dla Natalie: przed "i" w języku polskim nie stawia się przecinka, chyba, że wyżej wymieniona samogłoska występuje w zdaniu przynajmniej dwukrotnie...
"od***dol sie od moijego polskiego! pisze jak chce!" <--- Tutaj moi drodzy mamy wypowiedz naprawdę na poziomie.
Do FaNKaToKiOHoTeL: Jeśli chcesz, mogę Ci pomóc w poznawaniu poprawnej polszczyzny. Jeśli będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości jak coś napisać, to śmiało pytaj. Moje gg: 3251824.
A na końcu mój mały apel do ludzi piszących na tym forum: nie używajcie wulgaryzmów !! Wiem, że one są również częścią naszego języka, aczkolwiek przez nie ta dyskusja spada na bardzo niski poziom kulturalny... Pozatym to świadczy również o osobie, która powyższe wyrazy stosuje. Zachowajmy więc trochę kultury osobistej...Bless
|
|
|
|
Autor: lopezowa (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 09:54
Bracia sa sliczni, a chłopaki gadaja na nich roznie rzeczy bo im zazdroszcza i wogóle sa zazdrosni ze dziewczyny za nimi szaleją!!!!!!!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 10:10
Wybaczcie mi, że tak ciągle piszę, ale nie moge sie powstrzymac o zacytowaniania pewnych uroczych dziewczynek- Pati i Paulinki... :
(poczatek cytatu)"wy dałny(ci co nie lubią th)jestescie zjebani!Musicie tak pisac na th?Jak ich nie lubicie to po co tu wlazicie glupie zjeby jak ktos napisze jakis glupi po[****] lachociong ze nie lubi th albo ze są gejami to niech sie [****]i wszyscy antyfani robią se palcuwe albo walą konia my lubimy th i jak wam sie cos niepodoba to do wora z wami [****] glupie za[****] [****] mieszczuchy.Tom i bill przynajmniej jakos wyglądają i nie wyglądają jak typowi blizniacy a wogule to bill niema glosu jak baba tylko on ma przerobiony glos ale nazywo tesz ma [****] bo w teledyskach to ma tak przerobiony ze troche inaczej brzmi.A zresztą dlaczego tylko babyu mogą sie malowac .Wy sluchacie jakiegos zamulania z epoki starozytnosi i zamulacie ZACOFANI JESTESCIE.a TY GEJU SAM JESTES RUMUNSKIM POKEMONEM I WSADZ SE TEGO PRENTA W [****] ALBO DOCZEP SE JAKO SZTUCZNEGO [****].A TY HUJU CO NAPISALES:NIEMIECKIE GEJE LUB WIESNIAKI A CO TY JESTES [****]M MIESZCZUCHEM I SPALINY CIE ZAMULAJĄ W KANALACH!WIOCHA RZĄDZI!TAM JEST NATURA A MIASTO TO TAKI CHLEW I JEBIE SPALINAMI GLUPIE [****] ANTYFANI [*idź sobie*]CIE NA DRZEWO JAK NIEWIECIE CZEGO SLUCHAC !!HYPYS TY PEDALE TY SZAMANIE TY TY LISICO!SCHOWAJ SIE DO BURDELU KLIENCI CZEKAJĄ HUJU MASZ PRZECZYTAC TOM WIADOMOSC BO JAK NIE TO PRZYJADE TAM DO CIEBIE I CIE ZGWALCE(ZARTOWALAM BRUDASIE)DOSTANE HIFA.HYPYS POBIJAMY WLASNIE TWOJE ARGUMENTY JEB SIE [****] JA WIEM ZE TY SIE MASTURBUJESZ TO JUSZ NAWET PO TWOICH ARGUMENTACH WIDAC.NAWET JAKBY TH BYLI GEJAMI TO NAPEWNO IM ZAZDROSCISZ BO NIKT CIE NIEKOCHA.NA ULICY SIE MIESZKALO CO?A TY''BILL DEBIL''MOZE RZECZYWISCIE NIEMASZ JONDER ALE JAKO TY A NIE JAKO TOM.GLUPI HUJU TATUS WZIOL PACHA I CIE TAK MOCNO BIL ZE CI ODPADLYSMUTNE...BROVAR UTOP SIE.
.::***PAULINA***::.
Anty fani tokio hotel jestescie glupimi pojebusami ktorzy nie wiedza czym jest zajebaista muza.Ja wiem ze zazdroscicie TOMOWI dredów!one sa drogie do zrobienia a was na nie niestac i was zazdrosc asz ściska!!!!chyba byliście molestowani przez rodziców macie ryje jak by po was przejechał czołg!!!!!!!Tatuś wam się do wanny wpierdalał!!!!matka was nie kocha a ojciec tylko nocą!!!!!!!was rodzice sie tak brzydzili ze was asz z procy karmili!!!!Zazdrościcie im tego ze sa sławni i doszli do swojego celu a waszym celem jest zostanie śmieciarzem ale nawet do tego celu nie dojdziecie nigdy!!!!!!Jesteście posozytami!!!JA NA PRZYKŁAD NIE LUBIE WASZEJ MUZYKI ALE NIC DO NIERJ NIE MAM A WY SIE TAK PLUJECIE DO TOKIO HOTEL.GDYBY ONI TU PRZYJECHALI TO BYSCIER IM Z RĄK JEDLI IO LIZALI STOPY!!!BYSCIE ICH POKOCHALI!!!!!!!to nie moja wina ze chodzicie w bamboszach z jedynki(1)gdybym miala taki ryj jak wy to bym wolala sie zabić jestescie KOCMOŁUCHAMI!!!!wasze mieszkanie to urdel jestem pewna ze nie doczytacie tej wiadomosci BO KLIJENCI CZEKAJA NA OSTRY NUMEREK CHUJE I [****] WASZA MUZYKA TO CHYBA ICH TROJE I BARTEK WRONA(JAKIE NAZWISKO)CHUBA (TEN GRZYB JAK CHUJE NIE WIECIE)PORASTA WASZE CIALO!!!!JESTESCIE CHUJAMI LESBAMI GEJE SZMACIAŻE [****] TO WY!!!!I CO TERAZ POWIESZ NA TO [****]O [****] [****]O SZMATO [****] CI JEDNO [****] CI ZA TO W [****] TWĄ!POSZCZCIE SIE [****] WIE Z KIM [****] WIE GDZIETO PIOSENKA O WASJESTESCIE [****]NIETYMI ANTYFANAMI I TYLE OSTATNIE SLOWO JAKIE DO WAS POWIEM TO:OD[****]CIE SIĘ OD TOKIO HOTEL:>::>PATI:<:>:<:><:>:<>: " (koniec cytatu)
Jeśli TH ma takich fanów, to ja im serdecznie współczuję...
Aha Paulinko, możemy liczyć na Twoje zdjęcie ?? Chciałabym się przekonac o Twojej niesamowitej urodzie. Bo szczerze wierzę, że Twoje piękno jest tak niesamowite i cudowne... Bless
|
|
|
|
Autor: ada (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 10:26
kocham toma on jest cudowny szaleje za nim!!! pozdro dla TH i dla fanek
|
|
|
|
Autor: Rider (---.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 10:28
Luksoft zrób coś z tymi bluzgami !
|
|
|
|
Data: 27-12-05 11:15
no tak 'fenomenalne' liryki ma th
kolejny zespół, w którego (tfu)twórczości słyszymy 288237823479234 raz o niespełnionej miłości i ogólnym wqurwieniu młodej 16letniej duszy.
'Wyjątkowo oryginalne' :/
|
|
|
|
Data: 27-12-05 11:33
cześć BroVar ^^
hmm ja już nie mam siły do tych fangirl'sów "OHHH AHH TOKIO HOTEL !!! OHH AHH KOCHAM BILLA, KOCHAM TOMA !! OHH AHH " Zaczynam się ich bać :D
|
|
|
|
Autor: ada (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 11:45
kocham bila,kocham toma, kocham tokio hotel!! Tokuś jest superowy!!!! tom i bil to najprzystojniejsi chłopcy jakich znam !!!!! Ja was kocham(jupi)
|
|
|
|
Autor: Martinka (---.satfilm.pl)
Data: 27-12-05 11:51
Ej no sorry ale przecież oni wyglądają jak pedały
noom ej ten ich niby punkowy ubior haha
przecież to są dzieciaki
Wogule nie wiem jak mozna kochać takich brzydkich chłopcóff eheh .....
|
|
|
|
Autor: xxxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:06
Nie wiem co wy macie do nich bo oni graja spoko muze w ogóle jako osoby to nie są pedały ze bill maluje paznokcie i oczy i ma jakies tam kolczyki to nie znaczy ze to pedal to jest poprostu jego styl no dobra to jak bill to pedał to wtakim razie bille z Green Day tez!! bo tez mauluje oczy tak?! i zapewniam was ze to nie jest zaden boyband ani bill to nie to samo co mandaryna bo on potrafi spiewac dobrze spiewa i na wiekszosci swoich koncertów spiewa na zywo! ale takie teksty jak "kocham billa" to lepiej zostawcie dla siebie bo jak mozna kochac kolesia z okladki bravo?! dobra ok mozna kochac jego piosenki ale nie jego...no chyba ze ktos poznal go osobiscie no i jeszcze mozna powiedziec ewentualnie ze bill gustav georg czy tam tom jest przystojny ale nie ze odrazu "kocham toma" kocham billa" bez kitu!
|
|
|
|
Autor: Patrycja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:17
BARDZO LUBIE BILLA KTO CHCE NIECH PISZE NA E-MAIL patusiar_12@interia.plMoos napisał(a):
|
|
|
|
Autor: BroVarEk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:18
ja kocham tokio hotel bo jestem gejem
|
|
|
|
Autor: Ania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:20
bill jest taki słodziutki jabym go spotkała odrazu schrupała
|
|
|
|
Autor: monika (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:47
Moim zdaniem zespół TH jest naprawde cool.Strasznie mi sie podobają ich piosenki.
|
|
|
|
Data: 27-12-05 12:55
XD nono ja już wysiadam jak czytam wypowiedzi fanów th XD
"kocham billa" "kocham toma" a za miesiąc zmienią obiekty swoich westchnień ^^
|
|
|
|
Autor: kicia (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:56
kofam tokio hotel grają super muze a najlepsza piosenka to ''Schrei" a jaki Bill jest sliczny kocham go i ten cały zespół ICH LIEBE DICH BILL!!!!
|
|
|
|
Autor: tokio maniak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 12:59
Kicia masz racje popieram w 100% POZDRO DLA FANÓW TH!!!!:*
|
|
|
|
Autor: yxxa (---.lubin.dialog.net.pl)
Data: 27-12-05 13:06
Normalnie wy sie ludzie nie znacie ;/ zacznijmy od tego ze ten zespół nie spotkał sie gdy zebrał ani tez nie poznali sie na castingu. kazdy z was mowi ze sa do kitu bo jestescie zazdrosni i nie rozumiecie jaki to jest trud zeby dobrze zaspiewac lub zagrac ;/ co chłopacy daja z siebie wszystko i naprawde maja talent! mowie wam nara ludzie i zastanowcie sie co mowicie ;/
|
|
|
|
Autor: Dominika (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 13:13
zgadzam się z tobą,ale czy słyszałaś jak Bill śpiewa naprawdę?Ale i tak mi się bardzo podoba icz muza.Jednym słowem są zajefajną grupą...
|
|
|
|
Data: 27-12-05 13:13
Kur** odwalcie sie od TH jak wam nie pasują to nie komentujcie tego i tyle oni są boscy i świetnie śpiewają wiec jak nie pasują nie komentujcie pozd. dla fanów TH
|
|
|
|
Data: 27-12-05 13:29
yxxa - rozumiem jaki to trud dobrze zagrać, bo gram na gitarce, ale jakbym chciał i przysiadł to jutro światło dzienne ujżał by lepszy kawałek niż ich wszystkie razem wzięte. Dla tego ich muza jest do kitu.
|
|
|
|
Autor: ***MoDa*** (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 13:38
TokIo HoTel iS ThE BeSt!!!:*:*:*:*:*:*
|
|
|
|
Autor: paula (---.bater.net.pl)
Data: 27-12-05 14:02
mi sie podaboa tokio hotel podoba mi sie najbardziej bill i tom nie wiem co was tak wkurza ze tak ladnie spiewaja ??!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 14:03
Hyps słuchaj: ja chodze juz 8 rok do szkoły muzycznej wiec dobrze zdaje sobie sprawe jak to jest. Mało czasu na wszystko a takze na nauke ;/ Po prostyu denerwuja mnie ludzie którzy pisza ze muza TH jest do [****] ;/ Napewno wiekszosc z nich nawet nie umie spiewac. to jest zwykła zazdrosc. No dobra ludzie moga ich nie lubic ale nie musza pisac jakis bredni na ich temat wyssanycgh z palca ;/ no wiec sorry ;/ moze najpierw cos sie o nich dowiedza a dopiero pozniej zaczna gadac :] Buziaczki 
|
|
|
|
Autor: sindi (---.adsl.inetia.pl)
Data: 27-12-05 14:09
Niewiem co dziewczyny w nich widzą! śpiejaja tak sobie,niesa tay ładni,moze sa inni niż polcy to fakt.Wolę słuchac innych niz ich.
|
|
|
|
Autor: 7th (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 14:19
ciężko uh ciężko....najbardziej popularne słowo to?? "kocham" oczywiście:D tylko to więcej nic, ważne że się mi podobają ważne, że muzyka wpada w ucho, ważne... no właśnie co jest ważne w ocenianiu muzyki?? jak można kochą wokaliste, a może inaczej jak długo rzekoma miłość potrwa. Zresztą nie ważne. Fani, fanami ale napiszcie dlaczego nimi jesteście a nie tylko - kocham bo jest piękny, bo fajna muzyka. Co daje ci ta muzyka. Może daje ci dużo to dobrze to nawet super ale sprecyzuj to, podaj konkrety a nie błahe tłumaczenia. PZDR 4 ALL
|
|
|
|
Data: 27-12-05 14:42
paula - wsadzę cię do centrali od perkusji i będę tłukł aż zdechniesz
|
|
|
|
Autor: Kasia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 15:07
Co wy sie ich czepiacie?swietnie graja sa lubiani i ladni!pomijam inne gwiazdy!jak macie pisac takie glupoty to sobie darujcie!pozdro dla wszystkich fanow!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 15:26
ja [****] !!!
ta babka <k-chan
to jakaś nawiedzona jest!!!!! po[****] i tyle !!! ciżiu wyślij mi na adres zdjęcie swojej gołej c i p y !!
z pewnościa pokazujesz ją wielu mężczyzną ty duża buntownicko!!komu sie podlizujesz !!udajesz że jesteś inna od reszty dziewczyn??????
kinia409@_vp.pl
|
|
|
|
Data: 27-12-05 15:30
a zapomniałam pisałaś czy estem jakimś znawcą !!1 jak to ty wszystkim pie rdolisz i udajesz wielką znawczyni!!!! -chan wsadz siana do [****]
|
|
|
|
Autor: magda (---.lubin.dialog.net.pl)
Data: 27-12-05 15:48
masz racje oni sa po prostu Zajebisci niewidzialam nigdy w zyciu lepszego zespolu
|
|
|
|
Autor: karolina (---.stk.net.pl)
Data: 27-12-05 16:03
prąszę niech mi ktoś prześle tom piosęke sex na adres karolina.slowik2@wp.pl.bardzo proszę
|
|
|
|
Data: 27-12-05 16:06
a ja tam popieram K-Chan , mądrze prawi! ^^
th ani mnie ziebi ani grzeje ich muzyka, bardziej czepiam się pozerstwa i wciskania na siłę przez mass media w uszy niedoświadczonych wczesnonastolatek :/
takie chmaskie komercyjne zagrywki :/
|
|
|
|
Data: 27-12-05 16:12
dokładnie BroVarku dobrze mówisz, dzieci nie mają pojęcia o muzyce a mądrują smarkule niewyrośnięte
|
|
|
|
Autor: Irminka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 16:49
tokio hotel jest cool.fajnie że w bravko pojawiają się wywiady z chłopakami z zespołu.ale
błagam więcej plakatów.apropos KOCHAM BILA!!!!!!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 16:53
Ref:
Schrei!
Bist du du selbst bist
Schrei!
Und wenn es das letzte ist
Schrei!
Auch wenn es weh tut
Schrei so laut du kannst
Pass auf Rattenfänger lauern überall
Verfolgen dich und greifen nach dir aus dem Hinterhalt
Versprechen dir alles wovon du nie geträumt hast
Und Irgendwann ist es zu spät und dann brauchst du das
Ref: 2x
Zurück zum Nullpunkt, jetzt kommt eure Zeit
Lasst sie wissen wer ihr wirklich seid
Schrei so laut du kannst (ein paar mal halt)
Jetzt ist unsre Zeit!
Ref:2x
Und jetzt Schweig!
Nein!
Weil du, du selbst bist
Nein!
Und wenn es das letzte ist
Nein!
Weil es so weh tut!
Schrei so laut du kannst
Nein (6x)
Schrei so laut du kannst!
Schreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei !!!
KRZYK: Schrei
Wstajesz
I ktos ci mówi
Dokad masz isc
Jak juz tam jestes
Slyszysz jeszcze
Co pownienes myslec
Dziekuje
To znowu sie skonczylo
Serio fajny dzien
Nic niemówisz
I nikt sie niepyta
Chcesz to?
Nie (x16)
Krzycz!
Az bedziesz soba
Krzycz!
Nawet jak to ostatnie jest
Krzycz!
Nawet jesli to boli
Krzycz tak glosno jak tylko potrafisz!
Krzycz!
Az bedziesz soba
Krzycz!
Nawet jesli to ostatnie jest
Krzycz!
Nawet jesli boli
Krzycz tak glosno jak tylko potrafisz
Krzycz! (Krzycz tak glosno jak tylko potrafisz)
Uwazasz
Lapacze szczurów czatuja wszedzie
Scigaja cie
I siegaja po ciebie
z zasadzki
Obiecaj sobie wszystko
O czym jeszcze nigdy niemarzyles
A kiedys bedzie zapózno
I potem bedziesz to potrzebowal
nie (x16)
Krzycz!
Az bedziesz soba
Krzycz!
Krzycz!
Nawet jesli to boli
Krzycz!
Az bedziesz soba
Krzycz!
Krzycz!
Nawet jesli boli
Krzycz!
Zpowrotem na poczatek
Teraz nadszedl wasz czas
Niech sie dowiedza
Kim naprawde jestescie
Krzycz (tak glosno jak tylko potrafisz) - Krzycz - (tak glosno jak tylko potrafisz) Krzycz - Krzycz
Teraz czas na nas
Krzycz!
Az bedziesz soba
Krzycz!
Krzycz!
Nawet jesli to boli
Krzycz!
Az bedziesz soba
Krzycz!
Krzycz!
Nawet jesli boli
A teraz cisza!
Nie!
Poniewaz jestes soba
Nie!
Poniewaz to ostatnie
Nie!
Poniewaz to boli
Nie! x 6
Krzycz!
to jest tłumaczenie
|
|
|
|
Autor: anonim (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 17:37
hmmmm..... Mysle ze nie sa az tak zli jak sie niektorym wydaje. Ale nie rozumiem jak mozna mowic ze kocha sie toma czy billa skoro nawet sie ich nie zna !! Ludzie bez przesady !! Gdzie nie popatrze wszedzie widze ' kocham toma i billa....' . Jeszcze raz powtarzam ze ja tez ich lubie ale nie dlatego ze podoba mi sie bill ktory wyglada i maluje sie jak dziewczyna czy tom ktory mial juz 26 panienek i ktory jest podrywaczem .
Ludzie bez przesady!!
|
|
|
|
Autor: Rider (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 17:39
Szkolny niemiecki , jakby martwy - pewnych zwrotów nie można tłumaczyć dosłownie!
Ze słownikiem w ręku nie oddasz ducha tego tekstu - musisz czuć, smakować, widzieć zmysłami autora . Inaczej będzie suchy przekład.
|
|
|
|
Autor: ========= (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 17:45
ALE KOGOŚ W GŁÓWKĘ WALLLIIIII ))))))
|
|
|
|
Data: 27-12-05 18:07
Kocham Hypysa! Jest taki słodki i ma fajne gitary i fajny wzmacniacz!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 18:29
Cziki, prosiłam o nieużywanie wulgaryzmów. Ale jak widze jesteś tak dużą ignorantka, że się nie zastosowałas do mojej prośby. Co więcej obraziłas mnie publicznie. Tylko za bardzo nie znam powodu dla którego to zrobiłaś. Dlatego- jeśli byłabyś tak uprzejma - proszę wytłumacz mi o co Ci chodzi. Bo naprawdę jest mi z tym bardzo ciężko żyć... Umieram z rozpaczy...
"ja [****] !!!
ta babka <k-chan
to jakaś nawiedzona jest!!!!! po[****] i tyle !!! ciżiu wyślij mi na adres zdjęcie swojej gołej c i p y !!
z pewnościa pokazujesz ją wielu mężczyzną ty duża buntownicko!!komu sie podlizujesz !!udajesz że jesteś inna od reszty dziewczyn?????? "
Fakt, nawiedzona może troche jestem. Dzieci się mnie boją a starsze panie obgadują. Ale nie tylko one jak widać. Muszę sprawić Ci zawód. Nie jestem dziewczyną która zachowuje się jak prostytutka. Hmm podlizywanie się... hehe nikomu się nie podlizuję, jesli Cię to ciekawi. Bardzo mi z tym ciężko, że nie akceptujesz mnie. Ja niczego nie udaję, poprostu nie mam rózowego mózgu.
"a zapomniałam pisałaś czy estem jakimś znawcą !!1 jak to ty wszystkim pie rdolisz i udajesz wielką znawczyni!!!! -chan wsadz siana do [****]"
Wyrażałam swoje zdanie, bo chciałabym przypomnieć, że rozmawiamy tutaj o tym co kto sądzi na temat TH.
Doprawdy moje serce pęka na pół wiedząc, że mnie nie akceptujesz... Naprawdę...
Ahh wczesniej napisałam, że to jak piszemy i co piszemy świadczy o nas samych... Ja się raczej nie mam czego wstydzić, a Ty ??
Wyczułas gdziekolwiek moją niechęć do Ciebie lub pogardę ?? Jeśli tak, to słusznie...
Bless
P.S. Arigatou BroVar ^o^
|
|
|
|
Data: 27-12-05 18:38
Tu zasadniczo nie chodzi o wiek tylko o odpornośc na zagrywki socjologiczne ^^
Tak jak dobry reżyser potrafi wystraszyć widza gapiącego się w płaski ekran tv,
tak gazetki typu bravo potrafią zasiać ziarno fascynacji takim, a nie innym zespołem (np. th) w głowach dzieciaków. Jeśli zaś chodzi o wiek to można być nigdy nie dorosnąć, jak i być dorosłym dzieckiem - bo dojrzałość psychiczna nie zależy od ilości lat przesiadzianych na tym ziemskim padole 
Reasumując: Bravo ni powie co dobre co złe , albo jaka muzyka jest wartościowa a jaka obciachowa jedynie zakorzeni wam to co IM (gazetce) pasuje ^^
pozdrawiam wszystkich...
|
|
|
|
Autor: Nie cierpie kiczu (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 19:08
Brovar może pamiętasz Kajagoogoo z Limahlem. Straszny kicz ale w połowie lat 80-tych piętnastki tak samo sikały za Limahlem. Też miał 165cm i 52 kg. ale jakie miał włosy.... prawie jak ta ciota Bil tylko jasne w pasemki ..
istnieli chyba 2 lata, pojawili się następni, następni, Backstreet Boys i ine wylansowane lalunie sceny.
Zalecam spokój TH zniknie najdalej za rok - sprawwdzoony scenariusz.
|
|
|
|
Autor: Kuka (---.terespol.net.pl)
Data: 27-12-05 19:18
Moim skromnym zdankiem Tokio Hotel jest zawaliste. Jak ktoś ich nie lubi jego sprawa. Ale zgadzam się z anonimem jak można mówić że się kogoś kocha jak się tej osoby nawet nie zna... Ja ich lubię ale nie za wygląd a za fajną muzę...
|
|
|
|
Autor: Ewelina (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 19:20
SIEMNAKO MAM 14 LAT I KOCHAM WAS.MIESZKAM W POLSCE.JESTEM WASZA FAJNKA I OCHAM WAS MAM NADZIEJE {E ODPISZECIE
|
|
|
|
Data: 27-12-05 19:29
kuka zgadzam sie z tobbbąąą!!
k-chan---------- cipnij sie !!!!!!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 19:48
Szkoda mi słów... cziki jesteś głupim, niewychowanym bachorem i tyle... Bless
|
|
|
|
Data: 27-12-05 19:54
a [****] sie zjeba na szmato !!!! założe sie ze mam wiecej lat niż ty!!!!!
zmieniam teraz psełdo bo k urwo a szkoda gadać !! grasz na czymś (instrumęcie ) robisz coś masz jakieś hobby ??? czy śpisz cały czas???
|
|
|
|
Data: 27-12-05 19:55
DOUZO K-Chan
Właśnie, kicz. Chyba o to nam chodziło...
Kajagoogoo nie pamiętam, może za młody jestem dopiero 19 lat mam...
fanki th -- 12 ,13 ,14 lat młodsze za młode a starsze za mądre ^^
|
|
|
|
Data: 27-12-05 20:10
BroVar ty nie masz 19 !!!! masz najwyżej 15!! jak masz wiecej to chyba jesteś gejem !!!!!! ja tak na serio mam17 lat !! zegnam
|
|
|
|
Autor: nindza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 20:15
są fajni i graja fajną muze ale nie rozumie lasek które piszą że będą żonami billaa algo ze sie orzespią z Tomem!! paranoja!!Moos napisał(a):
|
|
|
|
Data: 27-12-05 20:17
Oh cziki kompromitujesz się nawet nie wiesz jakie to zabawne
Co do wieku jak myślicie, ile mam lat ?? Według mnie to mało istotne...
Hmm instrument... gitara, co prawda zaczynam dopiero (poważne uszkodzenie ręki uniemożliwiło mi rozpoczęcia gry wczesniej), aczkolwiek zawsze to coś. Inne zainteresowania ?? Rysowanie, śpiew, aktorstwo... i tak dalej.
Co do spania, to spac uwielbiam, ale nie mam na to zbyt wiele czasu... Jestem dość zapracowana... heh kompromituj sie dalej... nawet nie wiesz jak wielki powód do śmiechu mi dajesz...
To mój ostatni post dzisiejszego dnia... mam kilka tłumaczeń do zrobienia...
Życzę miłych i kolorowych snów... Bless
|
|
|
|
Data: 27-12-05 20:22
to tak jak ja!!!!!!
tyle ze ja nie maluje! jeżdze na desce i winsurfingu!! ja już tu nie będe pisać !!! pa!!! prawie cały czas miło mi sie z toba pidsało !!! BuZka
|
|
|
|
Autor: nindza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 20:24
tak wogóle to ja sie przez poł teledysku zastanawiałam czy bil to panieka czy moze gość ja pierdziel mienił by tegi fryza i zaczoł sie ubierac normalnie np. ja tom!!!!!!
|
|
|
|
Autor: taekwondo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 20:30
mi sie podoba bill ale i tom!!!
tylko tom jest strasznie zboczony!! tak mi sie wydaje!!! bo na zdjęciach okropnie sie obmacuje i liże !! a bill jest CHYBA skromny
|
|
|
|
Data: 27-12-05 20:34
Ejj ludzie chyba zapomnieliscie ze my tutaj mielismy gadac i th a nie wyzywac sie wzajemnie ;/ szkoda słow ;/ jak chcecie sobie sprówać to sie spotkajcie i juz a nie tak przy ludziach wrzeszczycie. Cała atmosfere psujecie ;/ i bez wulgaryzmow ;/ wrzućcie na looz. niedługo sylwek cieszcie sie a nie.. warczycie na siebie. Ja tam otwarcie przyznaje ze lubie th i mało mnie obchodzi co inni o nich mysla.Przeciez nie mozemy nikomu nakazywac kogo maja lubic a kogo nie ;] Aha i nie czepiajcie sie ludzi (dziewczyn :D) ktore mowia ze ich kochaja. No bo fakt moga kochac ale to jest miłosc platoniczna. Sorrka za ten wykład ale nie mogłam sie powstrzymac. 3majcie sie
|
|
|
|
Autor: dominika (---.sitel.net.pl)
Data: 27-12-05 20:51
TOKIO HOTEL jest super kocham billa i toma poniewaz nie ma sie co dziwic ja jestem jego przyjacółką przyjeżdżam do niego do niemiec w kazde wakacje zawsze czujemy sie jak 2-a braciA i sostra czyli JA...
nie mam czego do wypisania ...
mowie wam tom zaspiewal sam piosenke jest na necie ...musicie se poszukać pt.:sex+...
nie mam juz co napisac o bilu i tomie bo przeciez wiecie o nich wiele ...bo piszą w netach o nich to nie ma co ...koncze juz zatem moją krotką notkę o TOKIO HOTEL...
mam nadzieje ze wam sie podobala moja notka...!!!
+TOKIO HOTEL+
|
|
|
|
Data: 27-12-05 21:09
"jeżdze na desce i winsurfingu" to chyba od windowsa 
pokój bracia i siostry
napijmy się wywaru z owoców gorzkich jak życie... (piwa znaczy się)
aVe 
|
|
|
|
Autor: Wala (---.bulldogdsl.com)
Data: 27-12-05 21:35
wiesz co brovar bill to najslodszy chlopak jaki jet na swiecie i do twojej wiadomosci frajerze jz wszyscy z tokio hotel sa po mutacij a ty nawet nie wiesz co to jest dobra muza the doors to [****]y kicz ot i co!!!!
|
|
|
|
Autor: Kinga (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 21:38
TH jest zajefajne super śpiewają mają odjechane piosenki ale jak się w nich można zakochać?? przecież ich nawet nie znacie !!! Bill jest ładny ( choć gdy go pierwszy raz zobaczyłam to myślałam że to dziewczyna ) Tom też ale czy któraś z was ich choćby widziała na żywo??? wy się w nicz nie zakochaliście... tylko zauroczyłyście a właściwie to się wam tylko podobają!!! wymawiając słowo ,,kocham,, kłamiećie !!! a jeśli Bill albo Tom mają całkiem inny charakter , poglądy niż pisze w necie czy ,,bravo,, lub ,, popkornie,, ?? a tak pominając to to zespół jest całkiem całkiem. mają swój styl to jest w nich fajne i nie mam zamiaru go komętować. kto mówi że ich nie lubi niech poda przyczyny, czy z tego powodu że mają własny styl a może dlatego że mają blade pojęcie o śpiewaniu w przeciwięństwie do wielu z was, a może dletego że są podularni znają ich miliony ludzi, a może ponieważ im po prostu zazdrościcie???
Tokiop Hotel
|
|
|
|
Data: 27-12-05 21:39
TOKIO HOTEL ja tez uwazam \e toki hotel to suuuuuper zaczadzisty zespól uwilbiam ich
|
|
|
|
Data: 27-12-05 21:44
dominiko jezeli jestes kumpelka toma lub billa to daj mi ich nr gg albo adres e-mail
|
|
|
|
Data: 27-12-05 21:54
braVo co ci nie pasi !! złamałam obietnice!!!
mam pytani ! dajmyna to że pojedzie jakaś z was do niemiecb wygrał konkurs !to co wy z nimin będziecie gadać ? o czym??? jak ??? jak będziecie sie zachowywać ??????
no????
|
|
|
|
Data: 27-12-05 22:05
Kinga zgadzam sie z Toba Pozdrawiam Buźka :*
|
|
|
|
Data: 27-12-05 22:08
ja za 6 miesiecy jade do magdeburga na wersal bo jestem doboszka nie wiadomo co moz sie stac git ze moja mama jest supper z niemca a ja tez jestem niezla z niemca hahahha wiecie dzie kest wersal??
to ja wam powiem wersal jest 30 mi piechotka od chatki Toma i Billa z Tokio Hotel Moos napisał(a):
|
|
|
|
Autor: AśKa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 22:08
Ludzie Wy im poprostu zazdrościcie! Oni śpiewają suuuperowo, a w dodatku myślę że niemiecki to bardzo śpiewny język!!!
A w dodatku w czym Bill jest podobny do dziewczyny. Chyba Tom bo on ma długie włosy i dziewczęcą twarzyczke!
Nie znacie sie i tyle!
Ich muza jest super!
|
|
|
|
Autor: Bill i Tom (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 22:09
siema wszystkim.pozdrawiamy naszych fanów.jestescie the best nawet jak nas nie lubicie.pozdrowka i buziaczki !!!
|
|
|
|
Autor: Wujek samo zlo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 22:11
[*idź sobie*]cie chuje po[****] wy [****] niemieckie!!!!idzcie do burdelu [****] za[****] wyruchac [****]!!!!!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 22:13
WY [****]Y NA[****] JAK ZARAZ STAD NIE S[****]ICIE TO WAS ZAJEBIE!!!!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 22:16
[****]y po[****] [****]c [****] niemieckie!!!bo zajebie was wszystkich [****]!!!!
|
|
|
|
Data: 27-12-05 22:18
ja wiecie co tom i bill są w polsce: Bill i Tom (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
chosi mi o to .pl!!! fagasie ja to też przettem zrobiłam i nie jestem z tego dumna !!!!
ja choc napisałam to po niemiecku !!
wala -------- jak to prawda to ci zazdroszcze tylko co ty z nimi bedziesz gadac???????!!!!!!!11111
|
|
|
|
Autor: broVar (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 22:27
co dzieci już spią ? durnie i szmaty
|
|
|
|
Data: 27-12-05 22:31
$$ BuŹkA $$
brovar _________ przeginasz na całej lini __________________________________________________________________________________________________________________________________________________--serio
|
|
|
|
Autor: Liebe Dich Tokio Hotel (---.osiedle.net.pl)
Data: 27-12-05 22:33
A dla mnie to Wy Wszyscy co NIELUBICIE Toki Hotel jestescie Popierdo**** !!!!! Ku** Zazdroscicie im zcegos czy cooooooOOooooOOOOOOoooooooooOOOOOOoooooo??? Jak nie lubicie TH co na huj** tu wchodzicie !! Won stad ;]]]]
Pozdro dla Fanow Tokio Hotel !!! ;**
|
|
|
|
Autor: schrei(ona) (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-12-05 23:27
kocham tokio hotel nie rozumie osub dla których TH jest niczym przystojni chłopacy i jeszcze ładnie śpiewają to jest moje zdanie...
mój kumpel raz mi powiedział takie słowa,,tokio hotel to pedały które śpieaja z play blaku i za nimi uganiają się same 13-latki" głupi i tyle nie znosze takich osup...
pozdrówki dla fanów TH buziaczki
|
|
|
|