|
Autor: Agnieszka (---.rojcanet.pl)
Data: 15-03-04 16:24
Jeżeli posiadasz stały dostęp do internetu i jesteś w stanie poświęcić ok 1-2 godziny dziennie, to napewno będziesz zainteresowany/a moją ofertą pracy. Można w niej zarobić naprawde duże pieniądze. Nie jest to jakieś głupie klikanie na banery,(gdzie zarabiasz marne grosze). Można tu zarobić 500-1000 zł (albo i więcej ) tygodniowo.Wszystko zależy od twoich chęci.Biznes ten wymyślił Amerykanin Jody Jacobs. Ja osobiście uważam, że jest genialny. Jeżeli będziesz miał chęci, gwarantuje Ci, że nie będziesz miał juz problemów finansowych!!!W tym biznesie nic nie ryzykujesz i działasz tylko na własną rękę. Więc dlaczego nie spróbować? Ja mojej decyzji nie żałuję!!! Napisz do mnie a przęlę Ci szczegółowe informacje na ten temat XXXX@XXXX.pl
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Autor: sznikerss (---.wloclawek.dialup.inetia.pl)
Data: 15-03-04 19:14
nie oglądam wieczorynek ani nie wieze w pluszowe misie w internecie a wy??
|
|
|
|
Autor: dora2 (---.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl)
Data: 15-03-04 19:18
Hessusie ! Tak dobra praca, tyle kasy mozna zgarnac, a ty dziewczyno dzielisz sie takim pomyslem na forum zamiast samej zgarnac 1000-2000-3000 tysiaczkow ;pp
[nie wyplacili jej kasy bo nie ma takiego naiwnego, ktoryby na nia zarobil ]
|
|
|
|
Autor: Netownik (---.wloclawek.dialup.inetia.pl)
Data: 16-03-04 00:05
co za bajka hehe naciaganie naiwnych, powodzenia jak dostaniesz 10 zl to bedzie sukces
|
|
|
|
Autor: Heraldsson (---.wloclawek.dialup.inetia.pl)
Data: 16-03-04 22:25
Kolega napisał i dostał informacje na ten temat ... wystarczy tylko zamówić cztery książeczki po 20 zł sztuka i mozna zarobić 50.000 zł w 90 dni ... lecę
|
|
|
|
Autor: artur (---.ld.euro-net.pl)
Data: 18-03-04 11:37
Dziendobry
Jestem zainteresowany praca przez internet a tym samym zaciekawiony Pani oferta.Prosze o blizsze infrmacje .Posiadam wlasny komputer,dostep do interentu i jestem dyspozycyjny w ciagu calego dnia.Pozdrawiam
Artur
|
|
|
|
Autor: ehhh (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-03-04 19:16
Artur ,napisz Jej maila ,ja tak zrobiłem i dostałem odpowiedż ,ale uwież mi nie jesteś chyba tym zainteresowany
Pozdro :D
|
|
|
|
Autor: lipa (---.energis.pl)
Data: 18-03-04 21:13
Moi drodzy , czy wy wiecie-
wielka heca w internecie.
Można tam robotę dostać,
byle wymaganiom sprostać.
Aparycja, wykształcenie,
tracą tutaj swe znaczenie.
Wiek, zdolności ,referencje-
nie potrzebne w tym momencie.
Tak więc drogi internauto
pomyśl czy zasiadać warto
w ekskluzywnym gabinecie,
kiedy forsa czeka w necie.
Tygodniowo dwa tysiaki,
to jest szmal nie byle jaki.
Rzuć wiec swoje nauczanie,
bierz się prędko za klikanie.
Bo jak wiesz człowieku młody,
oprócz zdrowia i urody
dzisiaj jeszcze szmal się liczy
"znaleziony na ulicy".
Może wrócą dawne czasy-
powiesz kumplom z twojej klasy:
"czy się stoi czy się leży,
dwa tysiące się należy".
|
|
|
|
Autor: MIŚ Uszatek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-03-04 00:16
Proponuję nowe hasło
"Cz y sie klika czy nie klika kasa nam na koncie bryka"
Choć muszę przynać, że nazwisko ojca systemu pachnie niezłą kawą
A na poważnie to dobry żart. Choć gdyby wśród kuracjuszy puścić łańcuszek szczęscia i każdy zabrałby go do domu to oj działoby się działo.
Pani Agnieszce proponuję pora na dobranoc
Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Łukasz (80.51.103.---)
Data: 22-03-04 13:25
Co to za praca? W jaki sposób się zarabia i odbiera pieniadze i co ile dni są wypłacane? Jeżeli to nie jest żadne kłamstwo i wszystko będzie w porządku to jestem zainteresowany.
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 26-03-04 18:26
Jestem zainteresowany pani propozycją. Proszę o przysłanie informacji.
|
|
|
|
Autor: Michał Sitkiewicz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-03-04 20:25
Witam właśnie przeczytałem oferte dorobienia sobie do emerytuki którą pani zamieściła w internecie.Jestem zainteresowany dalszymi inforamcjami na temat tej pracy gdzyż przed internetem spędzam dziennie jak by niepatrzyc pół dnia 
|
|
|
|
Autor: Aga (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 31-03-04 22:56
Proszę o przesłanie informacji na temat pracy przez internet.
Dziękuje
|
|
|
|
Autor: Grzesiek (---.sepolno.sdi.tpnet.pl)
Data: 31-03-04 23:12
Jak mówisz Aga że to takie sympatyczne to chciałem spróbować.Jak byś mogła mnie z tym zapoznać to bardzo proszę.
|
|
|
|
Autor: Kaja (81.15.201.---)
Data: 03-04-04 13:05
siema zainteresowało mnie twoje ogłoszenie zamieszczone w internecie
chciałabym się dowiedzieć na czym polega ta praca i czy są jakieś jej warunki.
proszę o jak najszybszą odpowiedź.
pozdro 
|
|
|
|
Autor: mariusz (---.dedicate.pl)
Data: 05-04-04 14:33
Cześć spełniam wszyskie warunki o których wspominasz w swojej ofercie i chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej.proszę o odpowiedz.
|
|
|
|
Autor: Daniel (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 05-04-04 18:17
Słuchaj natrafiłem przez przypadek na twoją propozycję pracy przez internet, ale napisz na czym to polega, w jaki sposób jest wypłacane ewentualne wynagrodzenie, i czy jest spisywana jakaś umowa itp. Chodzi mi o szczegółowe informacje na temat twojej propozycji
|
|
|
|
Autor: fakir (---.netia.com.pl)
Data: 05-04-04 18:42
Drodzy DURNIE! Piszcie bezpośrednio na adres
XXXXXXXXXXXX to się dowiecie!
|
|
|
|
Autor: sznikerss (---.wloclawek.dialup.inetia.pl)
Data: 06-04-04 17:52
od razu widac kto jest naiwny i głupi jak to mowił mo nauczyciel z w.o.s.-u NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK TALERZ ZUPY ZA DARMO!!
|
|
|
|
Autor: Tomek (---.ianet.pl)
Data: 07-04-04 13:14
Jestem Zainteresowany Agnieszko i prosze o wiecej informacji .Dziekuje i zycze miłego dnia
|
|
|
|
Data: 07-04-04 19:19
Jeżeli jest to coś w rodzaju łańcuszka ( a myślę że jest ) to wy wszyscy biedni naiwni napychacie pieniędzmi konto Agnieszki i tyle... Myślicie że ot tak z dobrego serca oferuje wam możliwość "zarobkowania" ?? Opamiętajcie się!
|
|
|
|
Autor: Klopsik (---.netia.com.pl)
Data: 07-04-04 21:09
Mam dla was świetną robotę! Szukam poganiaczy bydła, praca jest ciężka ale dobrze płatna. Zakwaterowanie na wsi ok. 70 km od Ułan Bator.
|
|
|
|
Autor: Magdalena (---.wat.edu.pl)
Data: 08-04-04 20:57
Witam...
piszę w sprawie pracy przez internet.... mam stałe łącze i czas... dlatego proszę o kontakt i o przesłanie mi informacji dotyczących pracy
|
|
|
|
Autor: Piotrek (80.50.197.---)
Data: 08-04-04 21:41
W to nie wierze.......... dajcie spokój ludzie....... Próbowałem już w to i zrezygnowałem. kazali mi kupować jakieś głupoty potrzebne do szkolenia a potem naciągać na to inncyh (tak to zrozumiałem) W pore na szczęscie sie zorientowałem ze to nie jest dobry sposób na zarabianie kasy.
... znalazłem inny - lepszy Co prawda duzo nie zarobie (tak okolo 50$ na miesiąc) ale zawsze dla mnie to jakieś kieszonkowe. Jak ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt na maila garsonpw@interia.pl TO NIE JEST ŚCIEMA !! W tej pracy nic nie trzeba inwestować, dawać komuś kase na początek - poświącam temu klika minut dziennie. Ja jestem zadowolony - moi Qmple tez.. wkrótce załoze o tym strone www. Pozdrwaiam wszystkich i uważajcie gdzie sie pakujecie.... JA BYŁEM OSTRAOŻNY - to jest najważniejsze.
|
|
|
|
Autor: Sebastian (---.elzab.com.pl)
Data: 10-04-04 15:27
Witam. Chciałbym dowiedzieć się coś więcej o tej pracy.Czy trzeba wpłacić na początek jakieś pieniądze i dokładnie na czym polega ta praca ?
|
|
|
|
Autor: Rafał (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-04-04 08:51
Szukam dobrej PRACY przez Internet... Przyjmuje wszystkie zgłoszenia Dziękuję !!!
|
|
|
|
Autor: Michał (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-04-04 20:21
Cześć Agnieszka!!!
Jeżeli to co piszesz jest prawdą to z niecierpliwością czekam na szczegółowe informacje...
Z góry dziękuję
Michał
|
|
|
|
Autor: Daniel Kowalski (80.48.255.---)
Data: 24-04-04 12:15
Chciałem tylko powiedzieć że sam wkręciłem się w ten interes i zarobiłem w 2 tygodnie 80zł siedząc 30 minut dziennie przed kompem. Chętnie udzielę szczegółowych informacji na ten temat. (Chciałem powiedzieć jeszcze że 5000zł miesięcznie to bujada , można wyciągnąć z tego najwięcej tysiąc w miesiąc MÓJ MAIL to allegro-sniper77@wp.pl
|
|
|
|
Autor: Paweł (---.ticom.pl)
Data: 26-04-04 20:52
Witam
Chciałbym się dowiedzieć coś więcej w sprawie pracy przez internet. Może mi Pani podać jakieś szczegóły?
Paweł
|
|
|
|
Autor: Joanna (---.krotoszyn.net)
Data: 27-04-04 09:07
Cześć
Chciałabym sie czegoś dowiedzić na temat oferowanej przez ciebie pracy. Prosze odpisz do mnie szybko
|
|
|
|
Autor: Nastukany (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 28-04-04 15:16
To jest ściema jak każda inna praca przez neta :p kiedyś walczyłem w Spedii czy Cash fiescie dwa dni po 8 godzin a na końcu wywalili mnie za oszukiwanie hahaha jakie oszukiwanie robiłem wszystko normalnie badziew!!!!
|
|
|
|
Data: 28-04-04 16:16
Ja zarabiałem na logomedii, przez dwa lata dostawałem maile za których czytanie miałem dostawać pieniądze. Po 3 miechach zarobiłem już 2 grosze ! Po dwóch latach sprawdziłem konto i miałem na nim 16 groszy !
Przecież to jest kolejny łańcuszek, im więcej ludzi się zapisze tym więcej forsy zbierze pośrednik!
CZY KTOŚ Z WAS ZAROBIŁ TU JAKIEŚ PIENIĄDZE ?? Inaczej, czy miałeś te pieniądze w ręku a nie na jakimś tam wirtualnym koncie ?? podejrzewam że nie !! - a właściwie to mam pewność !!
|
|
|
|
Autor: Daniel Kowalski (80.48.255.---)
Data: 03-05-04 12:49
sam wkręciłem się w ten interes i zarobiłem w 2 tygodnie 80zł siedząc 30 minut dziennie przed kompem. Chętnie udzielę szczegółowych informacji na ten temat. (Chciałem powiedzieć jeszcze że 5000zł miesięcznie to bujada , można wyciągnąć z tego najwięcej tysiąc w miesiąc MÓJ MAIL to allegro-sniper77@wp.pl
|
|
|
|
Autor: Dominika (---.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 03-05-04 14:13
Błagam napisz do mnie maila na czym to wszystko polega!Czekam na szybką odp.
|
|
|
|
Autor: SaNcTuS (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-05-04 16:51
heh ilu ludzi moze się na to nabrac ?? :] Ja nie moge co za naiwność ...
|
|
|
|
Autor: karola (---.przemysl.sdi.tpnet.pl)
Data: 11-05-04 14:11
czesc szukam przacy przez nata jesli ktos ma sprawdzona i platna przace piszcie pa
|
|
|
|
Autor: Dominika (---.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl)
Data: 13-05-04 14:53
Proszę o przesłanie informacji na czym polega ta praca. Jestem zainteresowana, posiadam stały dostęp do internetu oraz mnóstwo czasu.
|
|
|
|
Autor: Kasia (---.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl)
Data: 20-05-04 22:46
Witam interesuje mnie jakas robota na wakacje przez neta?? wiecie cosik moze o dobrze platnej robocie to piszcie... bede wdzieczna papatki
|
|
|
|
Autor: Dominika (---.waw.cdp.pl)
Data: 05-06-04 17:34
czesc agnieszko!
chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej o tej pracy, bo chcialabym zarobic na internat i siebie nie obciązajac tym rodzicow . prosze pomuz
|
|
|
|
Autor: marcin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-06-04 19:45
jestem zainteresowany Twoją ofertą proszę o kontakt i bliższe informacje na adres
depeche_.mode@poczta.onet.pl
Dziękuje.....
|
|
|
|
Autor: anitka (82.160.10.---)
Data: 12-06-04 01:21
dam prace by sie dorobic takie kieszonkowe mozna naprawde dobre kieszonkowe zarobic
wszelkie inf. na aniteczka1@o2.pl
|
|
|
|
Autor: Agent KGB (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-06-04 12:49
Spam po polsku, czyli piramida szczęścia bogactwa i władzy…
Taka praca to wielka sćiema. Oferują ci posyłanie spamu do wszystkich możliwych ludzi. Operujesz na GG, chatach i listach dyskusyjnych ( pobierasz wpisane adresy do korespondencji). Zbierasz dane takie jak e-mail imię nazwisko i adres. Działasz tak przez około miecha dwóch miedzy czasie firma lub osoba, u której pracujesz zapewnia cię ze kasa będzie i to nie mała. A tymczasem po przesłaniu utworzonej przez ciebie listy tele adresowej firma i twoje rzekomo zarobione pieniążki znikają. A adresy które zebrałeś przez pośredników sprzedawane są takim firmom jak Mango czy Tele Szajs za kilka tysięcy. Tak działa owa piramida szczęścia polecam debilom i naiwniakom
Pozdro
|
|
|
|
Autor: anitka (82.160.10.---)
Data: 12-06-04 13:42
mylisz sie to nie jest praca dla firmy jest to system MLM który powoli w polsce sie rozwija sa nas juz setki krorzy zarabiaja tak w internecie im wiecej nas bedzie tym nasze dochody sie zwiekszom
|
|
|
|
Autor: dakidd (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 12-06-04 14:08
JA tylko powiem ze robilem to przez 2 miesiace (paid email)....prawie uzbieralem minimum do wypłaty..brakowło mi 3 dolary (miniumm bylo 50) i nagle zostalem usuniety z tego programu ..bez zzadnego wyjasnienia :/ ...ale zycze powodzenia ,jak ma sie staly dostep do netu i nie ma sie co robic to czemu nie...a moze komus sie powiedzie
|
|
|
|
Autor: ciniolo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-06-04 20:09
cześć jak to nie są bzdety to proszę prześlij mi jakieś informację na temat zarabiania kaski.
Z góry pozdrawiam i czekam na pewniaka
ciniolo@poczta.onet.pl
|
|
|
|
Autor: arek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-07-04 11:07
Hello mozna wiecej informacji bo jestem zainteresowany!!!Agnieszka napisał(a):
>
|
|
|
|
Autor: Agent KGB (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-07-04 14:36
Ja pier... naiwne prostaczki to akcja w stylu daj piątaka dla cwaniaka tylko że musisz dać co najmniej 20 zł . Jak cię to kreci to przyłącz się do łańcuszka szczęścia ale pieniędzy z tego nie będzie nie bodźcie naiwni. Dla wszystkich wierzących ze pieniądze są na ulicy Pozdro ciemniaki
|
|
|
|
Autor: Piotr (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-07-04 16:51
Witam! Chcialbym prosic o szczegoly pracy przez internet Prosze o odpowiedz dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: gilbert (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-07-04 16:21
hahahahahahahahhahaha zawsze tam gdzie trzeba zaplacic marne pieniadze aby zarabiac miliardy twiadomo ze bedzie to naciaganie ludzi agniecha skad wyczasnelas taki system?????????!!!!!!!!hahahahahahahahahahaha
|
|
|
|
Autor: michał (---.net.pl)
Data: 27-07-04 16:00
Jestem zainteresowany taką pracą. Stymże potrzebna jest mi ona co najwyżej na 2 tygodnie. Jeżeli byś mogła ściślej powiedzieć coś na temat tej pracy to bardzo prosze!!!
Barzdo mi na tym zależy.
|
|
|
|
Autor: S!N (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 29-07-04 18:20
Ale z was matoły. Wierzycie że ktoś założyłby forum chcąc podzielić sie z wami pewną pracą?? Ludzie przeczytajcie sobie jeszcze raz pierwszy post, przecież to typowa reklama!!
|
|
|
|
Autor: stozłotych :) (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 29-07-04 18:26
tu chodzi o to ze im wiecej osob zostanie przez dana osobe zwerbowane tym wiecej ta osoba zarobi !
|
|
|
|
Data: 30-07-04 18:23
tylko że ludzie wpisujący sie wcześniej naiwnie wierzą, że zarobią na tym tysiące złotych. Gdyby to było takie łatwe to teraz 100% internautów wysyłałoby reklamy. Nawet jeśli nie zrobia Cię w balona i nie wypłaca pieniędzy to i tak dostaniesz marne grosze za godziny besensownego klikania.
|
|
|
|
Autor: Alex (---.chello.pl)
Data: 03-08-04 13:47
Ja pracuje w tej firmie od 3 dni i mam już 30 dolarów jak ktoś chce inforacije pisać na maila alex1010@vp.pl lub gg 7386397 Ps. Sam w to niewierzyłem ale sie przekonałem !!
|
|
|
|
Autor: Krzysztof (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-08-04 22:56
Dzień dobry
Jestem zainteresowany pracą poprzez internet. W związku z tym prosiłbym o dodatkowe informacje dotyczącej tej oferty pracy.
Z poważaniem
Krzysztof S.
|
|
|
|
Autor: Jarek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-08-04 13:58
Cześć. Jestem zainteresowany ta praca. Moze przysłalabysmi szczególowe informacje. Czekam
|
|
|
|
Autor: Bah (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 10-08-04 16:00
Tak a propos- chciałabym zapytać jaki to najnowszy post który ciągnie się już od 15 marca tego roku ? Jestem ciekawa ile ludzi uwierzyło w te dyrdymały ? W 5 miesięcy to może ktoś się pochwali ile kasy zebrał ? Takie same puste słowa bez cienia prawdy!!!!
Ludzie nie dajcie się wodzić za nos. Przecież to jasne że ten rzekomy pracodawca to tylko napędza sobie kase. Już to wszystko prześwietliłam, tak samo jak prace chałupnicze czy biurowe w domu. Jeden wielki pic!!!!1
|
|
|
|
Autor: monika (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 14-08-04 14:01
czesc mozesz mi powiedziec cos wiecej na temat twojej pracy przez internet??
|
|
|
|
Autor: sławek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 18-08-04 17:58
Czesc mozesz cos wiecej napisac o tej pracy i ile trzeba włozyc napoczątek ,czekam na odpowiedz.
|
|
|
|
Autor: luk (81.219.117.---)
Data: 19-08-04 20:11
ale [****]y wciskacie ludziom nie wchodźcie w to to jest typowa PIRAMIDA bez kitu !!!
polega na tym ze jesli sie zarejestrujesz w jakiejs niby firmie przez net to w tym momencie zarabia sie faktycznie ALE NIE TY TYLKO TA OSOBA KTÓRA CIE W TO WCIĄGNĘŁA!!!! BREDNIE [*qrka*] AZ MI SIE NIE CHCE TEGO JUŻ CZYTAĆ BO SIE WKU.... WIEM BO SAM SPRAWDZALEM I SIĘ UTWIERDZIŁEM W PRZEKONANIACH,
TRZEBA ZALOZYC KONTO W E-GOLD, ZAREJESTROWAC SIE W PODANYM LINKU - CZYLI REJESTRUJEMY SIE NA TA OSOBA KTORA NAS WCIAGA I POZNIEJ ZARABIASZ KASE WYPLACASZ PIERDU PIERDU PIERDU BLA BLA BLA PIEPRZENIE!!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: majka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-08-04 21:15
TAK SIE ZASTANAWIAM ... DLACZEGO WIEKSZOŚĆ LASEK SIE NA TEN MANEWR NABIERA...I WŁAŚNIE ONE SĄ ZAINTERESOWANE TĄ "OFERTĄ"...... CZASEM SIE WSTYDZE ŻE MAM JAJNIKI...POCIESZAM SIE JEDNAK ŻE DURNI TEŻ NIE BRAKUJE...
POZDRO...
|
|
|
|
Data: 20-08-04 00:46
Spoko jest tyle samo głupich lasek co durniów, a co do jajników to nie wstdź sie durnie kochają wasze jajniki i wszystko co jest ich otoczeniem 
|
|
|
|
Autor: Ste (---.ino.tvknet.pl)
Data: 21-08-04 14:56
Nie ma co, ludziom się w głowach po[****]iło. Oceniam, że szanse zarobienia jakichkolwiek pieniędzy, które ujrzę na swej dłoni, są bardzo minimalne. Większość ofert które przeglądałem były dziwne, miałem na start coś wpłacać, póżniej miałem coś wysyłać /a raczej ludzi zawalać jakimiś bzdetami/, potem mówiono mi o jakimś procencie od czegoś, innym razem z kolei pieniądze miały byc po 3 miechach mojej ciężkiej pracy /a gdzie miałbym je odebrać, o tym mnie nie poinformowano/...
[****] tą pracę przez internet.
Wałek za wałkiem...
|
|
|
|
Autor: xxx (---.mlyniec.gda.pl)
Data: 21-08-04 17:19
ludzie co wy za kity wciskacie?jaka praca przez internet?nie robcie wody z mozgu
|
|
|
|
Autor: Lidka (---.gorzow.mm.pl)
Data: 22-08-04 20:15
odpowiadam bo nas zainteresowałaś. co to jest? na czym polega? ile trzeba zainwestować (bo nie wierzę że nić )?i ile można zarobić?
z pozdrowieniami
Lidka i Romek
|
|
|
|
Autor: robert (---.satfilm.net.pl)
Data: 27-08-04 21:53
hej jestem zainteresowany twoja oferta przydalyby mi sie dodatkowe pieniadze na szkole jak mozesz przeslij mi jakies dodatkowe informacje z gury dziekuje
|
|
|
|
Autor: Małgorzata (---.dolsat.pl)
Data: 28-08-04 13:09
Witam .
Mam 30 lat i pracuje w szkole podstawowej na stanowisku sekretarki . Mam na utrzmaniu 10 -cio letnią córkę . Mieszkam z nia sama i potrzebuje dodatkowej pracy. Nie mogę zatrudnić sie poza domem ze względu na obowiazki samotnej matki .
Mam wykształcenie wyższe ekonomiczne. Jesli mozecie dać mi szanse na godne życie to proszę o kontakt.
Z poważaniem .
|
|
|
|
Autor: Gabi (80.50.0.---)
Data: 29-08-04 17:56
Witam !
Dlaczego nie ma komentaży osób ,ktore coś zarobiły? Mysle że to wielki pic na wode.
Ludzie nie bądżcie tak naiwni.
|
|
|
|
Autor: mateusz (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 30-08-04 18:48
Jestem zainteresowany praca przez internet a tym samym zaciekawiony Pani oferta.Prosze o blizsze infrmacje .Posiadam wlasny komputer,dostep do interentu i jestem dyspozycyjny
|
|
|
|
Autor: MAGDALENA (---.pzl.swidnik.pl)
Data: 31-08-04 12:07
CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEC WIECEJ NA TEMAT PANI OFERTY.CIEKAWA NA JAKICH WARUNKACH TA PRACA. I W JAKI SPOSOB ZAWARTA JEST UMOWA I WYPŁACACIE PIENIEDZE.
|
|
|
|
Autor: malycwel (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 01-09-04 22:41
Śmiać się chce jak czyta się te brednie. I jeszcze tylu frajerów się na to nabiera. Kasę na pewno ktoś zarobi, ale na pewno nie ci co się zgłoszą - Aga wymyśliła sobie niezły sposób na robienie szmalu - wykorzystywanie innych.
W związku z tym nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Agnieszcze miłego nabijania ludzi w butelkę.
|
|
|
|
Autor: paweł (---.fwin-one.interq.pl)
Data: 13-09-04 14:23
czesc.jesli mozesz przyslij mi informacje na temat tej pracy przez internet pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Opi (---.enformatic.pl)
Data: 13-09-04 22:59
To dla niedowiarków 
Jakieś 4 lata temu jak mi stałe podpieli bawiłem się w to i przyznaje można kase zrobić ale nie jakeis 1000$ jak piszą. Przez około miesiąc zabawy z programami oszukującymi zarobiłem 29$, poźniej wykryli mi program i straciłem konto. A oto dowód skan mojego czeku.
http://www.smlw.pl/~mopiola/czeki/spedia.jpg
Inne firmy też płacą np. cashsurfers ale to już dzieło mojego sąsiada.
Nastęny skan.
http://www.smlw.pl/~mopiola/czeki/cashsurfers.jpg
Pozdo
|
|
|
|
Autor: michał (---.wl.efekt.net.pl)
Data: 25-09-04 00:47
jesli moze to bardzo proszę o wiecej informacji o w/w pracy.przed kompem spędzam większosc dnia, więc czemu mial bym nie sprobować.i czy to jest sprawdzone????
|
|
|
|
Autor: Kasia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 29-09-04 14:30
cześć. chętnie przejrzę tą ofertę ponieważ mam stały dostęp i mam czas. odezwij się. Cześć
|
|
|
|
Autor: Marcin (---.sptelek.com.pl)
Data: 01-10-04 15:22
Witam zainteresowała mnie twoja oferta pracy...wiem że ogłoszenie jest z marca ale jestem ciekaw czy nadal jest aktualne. Chciałem Ciebie prosić o przysłanie mi więcej informacji na ten temat. Z góry dziękuje.
|
|
|
|
Autor: marta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-10-04 12:37
prosze o przeslanie blizszych informacji na temat tej pracy , sama sie przekonam czy to bujda czy nie
|
|
|
|
Autor: tajniak (---.broker.com.pl)
Data: 03-10-04 15:37
A swistak siedzi bo sreberka były kradzione!!! jezeli tak łatwo jest zarobic taka kase to dlaczego w Polsce jest takie bezrobocie??? Przecierz w obecnych czasach dostep do neta jest bardzo prosty, chocby nawe kafejki, a jednak stopa bezrobocia ciagle wzrasta/jezeli w ciagu tygodnia mozna tyle zarobic to ludzie by nic nie robili innego tylko siedzieli na necie i klikali, a nie stali w kolejkachw Urzedzie Pracy
|
|
|
|
Autor: Kacpa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-11-04 20:04
A teraz coś na finał. Jak narazie TYLKO 2 osoby pochwaliły się ile zarobiły. I nie są to oszałamiające kwoty. A czas w jaki to włożyli jest pewnie ogromny. Sory ludzie, taka robota istnieje ale tylko wtedy jeśli uda wam się w to wciągnąć wielu ludzi. A w naszym kraju o to trudno. Więc dajmy sobie z tym spokój. Lepiej wyjechać w wakacje do francji na jabłka na 2 tydnie, mieszkać w kawalerce, co wieczór szlajać się po knajpach i przywieźć 1500 euro. Ja tak zrobiłem i dam sobie rękę uciąć że 2 tygodnie we Francji są lepsze niż 2 tygodnie przed kompem.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Mariusz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 11-11-04 17:42
Jestem zinteresowany Twoją ofertą !!!!
Prześlij mi "bliższe" informacje 
Pozdrawiam.Mariusz.
|
|
|
|
Autor: Bah (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 11-11-04 18:40
I znowu stara śpiewka dla naiwniaczków ! A karuzela dalej kręci się !
Kiedy ten naród zmądrzeje?????? O Święty Antoni. kiedy durni pogoni!!!!!
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.ds1-k.us.edu.pl)
Data: 24-11-04 19:56
Cześć. Czy mogę poprosić o dokładne informacje. Np: czym mam się zajmować, jaki jest regulamin pracy, jak długo jesteś w tej branży i co z tego będziesz miała. Z góry dziękuje.
|
|
|
|
Autor: Magda (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-11-04 19:46
Poproszę szczegółowe informacje na temat tej oferty dotyczącej zarabiania pieniędzy przez internet.
Z góry dziekuję.
Magda
|
|
|
|
Autor: Michał (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 29-11-04 22:41
Witam. Przedchwilą zdążyłem przyczytać twoją ofertę pracy, przyznam nie zwykle
zaciekawiła mnie chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej o niej wszelkie informacje
proszę kierować pod e-mail Shadow.net@op.pl.
Pozdrawiam Michał
P.S. Napisz ile tobie udało się zarobić najwięcej oraz najminiej w ciągu tygodnia, oraz czy ksakę wypłacono.
|
|
|
|
Autor: beti (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 10-12-04 16:06
no heja co i jak z tą pracą wiecej faktów, bo chetnie zarobie kilka milionów
|
|
|
|
Autor: Sewerynek (---.szczytna.sdi.tpnet.pl)
Data: 13-12-04 19:07
LUDZIE !!! Nie ładujcie sięw to !! To istna bajka !! Byłem w tym !! I wyniosłem wnioski "...Pocałujcie misia w [****]" wieć to tylko strata czasu !!! Zapewniam !!
Pozdro for all !
|
|
|
|
Autor: Radek (---.238.123.228.adsl.inetia.pl)
Data: 17-12-04 22:54
Proszę o więcej informacji Pani Agnieszko. Pozdrawiam Radek
|
|
|
|
Autor: ??? (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-04 20:34
UWAGA!!!!!!UWAGA!!UWAGA!!!!UWAGA!!UWAGA!!UWAGA!!!!
widze że część osób które tutaj sie wypowiedziały krytykując ten sposób zarabiania piszą tak jakby od wielu lat w tym siedziały i wszystko o tym wiedziały.
troche już w to sie bawie i dużo wiem na ten temat i powiem że aby zarobić trzeba zanelźć dobrą firmę get-paidową która będzie nam płacić za czytanie mejli, a dokładniej klikanie w linki znajdujące sie w tych mejlach.
Najlepiej zacząć od takiej firmy jak Bank Macieja, bo jest to najlepsza firma w Polsce,
i zawsze wypłaca tą kase (gdyby tak nie robiła juz dawno by nie istniała)
I nie jest to tak jak ktoś w jednym z komentarzy napisał "Hessusie ! Tak dobra praca, tyle kasy mozna zgarnac, a ty dziewczyno dzielisz sie takim pomyslem na forum zamiast samej zgarnac 1000-2000-3000 tysiaczkow ;pp "
jeśli jakas firma oferuje 1000, 2000, lub nawet 3000 zł na miesiąc to jest to z pewnością oszust, bo nigdy sie tyle nie wyciągnie. wszystko zalezy jak sami działamy w tej firmie, i ilu mamy poleconych. polecam Bank macieja i tu z góry uprzedzam że nie dostaniecie tu nawet 1000 zł po miesiącu, ale za to zaczniecie zarabiać i to od was zależy ile
jeśli ktos chce sie zapisac do tej firmy to tu jest link
http://bankmacieja.com/pages/index.php?refid=blazejkolasinski
jesli ma ktos jakies pytania to zapraszam na gg 5063875
|
|
|
|
Autor: ??? (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 19-12-04 20:38
AHA
a tutaj jeżeli ktos chce więcej informacji na tema zarabiania w internecie to tutaj macie link do kursu w którym nalezy podac mejla i codziennie na niego bedziecie dostawać cos w rodzaju lekcji o tym wszystkim o czym tu piszemy
http://bankmacieja.com/kurszar/index.php?pol=blazejkolasinski
jest to "kurs zarabiania w internecie"
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.siec2000.pl)
Data: 20-12-04 19:19
Czesc Agnieszko czy moglabys mi przeslac wiecej informacji na temat tej pracy przez internet o ktorej wspominalas? bylbym wdzieczny. pozdr.
|
|
|
|
Autor: menda (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 21-12-04 20:55
Wy jesteście dałnami i piszenie na temat ktury był zapodany w marcu i nawet nie wiecie czy jest nadal aktualny.
Pozdrawiam i walcie się wszyscy na ryja od agnieszki Menda
|
|
|
|
Autor: Grzegorz (213.199.198.---)
Data: 24-12-04 07:16
Mam stały dostep dp internetu,ale nie znam obcego języka,szukam pracy w internecie.Prosze o kontaky.Pozdrawiam.
|
|
|
|
Autor: Jarek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-12-04 16:04
Hej.Jestem zainteresowny praca.Jaka to jest praca? Na czym to polega.Prosze o odpowiedz.Pozdro.Jarek
|
|
|
|
Autor: Piotrek (80.50.205.---)
Data: 31-12-04 10:17
Czesc... Zainteresowałaś mnie ta wiadomości czy możesz przesłac mi jakies informacji na ten temt - i gdzie mógłbym się "zatrudnić" z góry dzięki
|
|
|
|
Autor: Basia (---.telgam.jaslo.pl)
Data: 04-01-05 11:38
Czy mogłabym uzyskać więcej informacji na zamieszczone ogłoszenie dotyczące pracy przez internet.
Pozdrawiam serdecznie
Basia
|
|
|
|
Autor: Darek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-01-05 13:37
Hej.Jestem zainteresowny praca.Jaka to jest praca? Na czym to polega.Prosze o odpowiedz
|
|
|
|
Autor: Adam (---.elk.mm.pl)
Data: 04-01-05 20:32
Witam! Zaciekawiła mnie twoja propozycja. Napisz mi coś więcej o tej pracy.
|
|
|
|
Autor: RENIA (---.satfilm.net.pl)
Data: 04-01-05 22:24
Brednie ! Niestety już nabrałam się wcześniej! Klikałam i przez godzinę dziennie i tak przez cały miesiąć! Nawet grosza nie zobaczyłam! Jak ktoś chce się narobić i grosza nie zarobić to prosze bardzo. Uczymy sie na własnych błędach! MĄDRY POLAK PO SZKODZIE!
|
|
|
|
Autor: doriis (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-01-05 22:58
jestem ciekawa,czy to jest jakoś uregulowane z prawem...to znaczy,czy jak będę się chciała wycofać to będzie bez problemu...jednak wolę normalną przyziemną robotę...
|
|
|
|
Autor: Monika (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-01-05 11:50
Jestem zainteresowana ofertą pracy za pośrednictwem internetu.Prosze o przysłanie stosownych informacji.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Tomek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-01-05 22:17
Właśnie szukam możliwości pracy w domu, przez internet - najbardziej by mi odpowiadała. Proszę o więcej informacji na ten temat. Miłaby to być praca podstawowa. Jestem na V roku informatyki (posiadam już tytuł inżyniera) mam średnią znajomość języka angielskiego.
|
|
|
|
Autor: Maciek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-01-05 17:33
Ludzie wy ....... nie widzicie że to bujda !!
Już kilka osób stara się wam to uświadomić a wy nic !!
Ludziska czytajcie wszystkie posty tam już jest napisane że to jedna wielka ściema 
Ale umysł Polaka działa tak ...
Co kasa?? Musze ją mieć !!
I zamiast myśleć logicznie to byle troche kasy dostać!!
Lecz by zarobić $$, trzeba sie nieźle namęczyć a i tak tej kasy nie zobaczycie :D
Ja jednak znam kilka żetelnych firm płacących 
ale to można powiedzieć w 1 miesiąc zarobisz góra 50 zł lecz następnie się awansuje
dostaje premie i kaska leci :D
zapraszam na maila
maciek-88_16@o2.pl
|
|
|
|
Autor: irek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 09-01-05 21:08
Witam. Chcialbym zapoznac sie z Pani ofertą pracy przez internet.
|
|
|
|
Autor: Mirek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 10-01-05 22:37
Cze jaką mam pewność żę to nie jest jakaś lipa jak 3/4 takich ofert prosze o dokładniejsze info e-meilem
|
|
|
|
Autor: Dorota (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-01-05 16:01
Witam jestem zainteresowana ta praca mam staly dostep do internetu prosze o wiecej informacij
|
|
|
|
Autor: patryk (---.trustnet.pl)
Data: 16-01-05 19:55
Witam
chcialbym sie zorientowac jaka to praca na czym polega jakie sa zarobki (netto)
i czy zarobki licza sie od ilosci godz czy moze czego innego...
Chcialbym sie tez zorientowac czy ta praca jest legalna - ma swoja oficjalna strone i
adres kontaktowy
|
|
|
|
Autor: Szymon (80.51.235.---)
Data: 17-01-05 17:59
CZEŚĆ
chciałbym się dowiedzieć jaka to praca,dokładnie naczym polega,ile mniej więcj można zarobićODPISZ
|
|
|
|
Autor: Szymon (80.51.235.---)
Data: 17-01-05 18:08
czesc
napisz mi na czym polega ta praca albo gdzie dokładnie można coś się o niej dowiedzieć
dzięki.
|
|
|
|
Autor: Bartek:) (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-01-05 16:05
Czesc jestem zainteresowany zarabianiem prez neta!! bardzo potrzebuje kasy! jak mozesz to postaraj sie jak najszybciej przysłac mi dokładne wsazówki!! papatki mój mail kolczyk178@wp.pl
|
|
|
|
Autor: Dorota (81.168.209.---)
Data: 22-01-05 00:50
Jestem zainteresowana oferta a wiec prosze o przeslanie szczegolowych informacji na temat pracy i zarobkow. Pozdrawiam Doti
|
|
|
|
Autor: Ania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 22-01-05 19:45
Dobrze płatna praca przez internet. Naprawdę nic nie tracisz a możesz uzbierać spore kieszonkowe. Zainteresowanych proszę o kontakt.
|
|
|
|
Autor: Bartek (---.system-net.pl)
Data: 23-01-05 23:11
Czytajac te wypowiedzi doszedłęm do wniosku ze macie co nie którzy racje ja osobiscie pracuje na internecie i odczytuje jak to nazwała nieznajoma agnieszka głupie banery mi sie to podoba kas jest malą wazne ze nie ciulaja ludzi dostałem swoja wypłate chodz tez nie miałem zadnycj pewnosci co do tego a jednak fakt kasa mała ale sprawdzone a nie wieze ze w ciagu tygodnia mozna zarobic od 500 zł do 1000zł a nawet wiecje bzdety
|
|
|
|
Autor: Teresa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-01-05 11:03
Osobiscie popieram Age,dziewczyna wie czego chce ,na tym systemie naprawde mozna zarobic i aby sie przekonac wystarczy kupic tylko jeden raoprt za 20 zl ,w najgorszym wypadku gdy nie bedziecie sumienni i zrezygnujecie z tej pracy bedziecie do tylu o 20 zl a na wytrwalych czeka duza kasa .Negatywne wypowiedzi na temat tej pracy pochodza od osób ,ktorzy licza na kase spadajaca z nieba ale niestety bez pracy nie ma kolaczy a wiara czyni cuda.Aga nalezy do ludzi sumiennych i naprawde zalezy jej na niezaleznosci finansowej .Aga tak trzymaj życze ci samych sukcesów.Teresa
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 24-01-05 16:11
zainteresowanych pracą przez net zapraszm - piszcie e-mail, nie będe nikogo zachęcał ani obiecywał duże pieniadze po prostu jak ktoś szuka pracy przez net to napisze bez namawiania, zawsze można dorobić troche grosza nie wychodzac z domu, nie ponosisz żadnych kosztów przy rejestracji, bardzo prosto i pewnie Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 24-01-05 16:13
zainteresowanych pracą przez net zapraszm - piszcie e-mail, nie będe nikogo zachęcał ani obiecywał duże pieniadze po prostu jak ktoś szuka pracy przez net to napisze bez namawiania, zawsze można dorobić troche grosza nie wychodzac z domu, nie ponosisz żadnych kosztów przy rejestracji
|
|
|
|
Autor: MAciek (---.autocom.pl)
Data: 24-01-05 19:56
jestem studentem i chętnie bym dorobił sobie bo brakuje pieniędzy jestem inteligentny i na pewno sobie poradzę proszę o więcej informacji
|
|
|
|
Autor: Krzysiek (---.zgora.dialog.net.pl)
Data: 25-01-05 13:45
witam jesstem zainteresowowany ofertą pracy przez internet jeżeli to niemjakiś wał to ja chętnie podejmę sie pracy.bardzo mi zależy na zarobieniu pieniędzy proszę o jak najszybszą odpowiedż dozobaczenia cze!!!!!!
|
|
|
|
Autor: fama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-01-05 14:46
a ja znalazlam dojscie do pracy gdzie nie trzeba najpierw placic ,juz mam efekty,nie wszystko jest oszustwem
|
|
|
|
Autor: fama (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-01-05 14:47
a ja znalazlam dojscie do pracy gdzie nie trzeba najpierw placic ,juz mam efekty,nie wszystko jest oszustwem
|
|
|
|
Autor: Marcin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-01-05 22:12
Jestem zainteresowany pani ofertą.Jeżeli mogę można, proszę o przesłanie na mój e-mail szczegułowych iformacji na temat pani oferty.Z góry dziekuję.
|
|
|
|
Autor: Tao (---.82-139.bia.tkb.net.pl)
Data: 26-01-05 13:19
Słuchajcie!
Jesli to taka dobra praca, to moze niech sami zasponsoruja te pierwsze raporty czy cokolwiek jeszcze - jak sie zwroci to sobie je wezma spowrotem, wtedy kazdy zarobi, a poczatkujacy nie beda sie bac, a jak sie nie uda, to w koncu bedzie odpowiadal ten ktory to zaczal
"Polska kraj inteligentny, ale czy oby madry?"
[ktos]
|
|
|
|
Autor: DAMIAN (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-01-05 17:33
CZESC MAM 16 LAT ALE MAM 6 Z INFORMATYKI JESTEM DOBRYM INTERNAUTA ALE NIE MAM JAK ZAROBIC KASY A TY MORZESZ MI W TYM POMUC PROSZE PRZESLIJ SWOJA OFERTE CZEKAM PILNIE
|
|
|
|
Autor: DAMIAN (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 26-01-05 17:38
wiecie co ja sie napoczatku napalilem ale dostalem taki wierszyk kup 4 ksiazeczki za 20 ziko a zarobisz na tym 1000000 tyle kasy hehehehe nie ufajcie jej dobra sciema nara
|
|
|
|
Autor: Maciej (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-01-05 20:41
hahaha, a wszystko sie kręci do momętu gdy nie przesyci się rynek, więc jaką mam pewność, że nie jestem tym ostatnim?
|
|
|
|
Autor: Benio (---.ples.pl)
Data: 01-02-05 12:09
Oferta wydaje sie atrakcyjna dlatego chciałbym dowiedziec sie czegos wiecej prosze o kontakt.
|
|
|
|
Autor: Robert (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-02-05 17:16
Jeżeli ta ofera jest nadal aktualna to prosze o przesłanie więcej informacji i warunków tej pracy.
|
|
|
|
Autor: Ania (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-02-05 13:58
Witam serdecznie...jestem zainteresowana twoja oferta pracy...prosiłabym o wiecej szczegółów...czekam na wiadaomość....
|
|
|
|
Autor: Bogdan (80.51.180.---)
Data: 03-02-05 22:05
Jestem zainteresowany tą ofertą pracy. prosze o więcej informacji na ten temat. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
Autor: Michał (---.gemini.net.pl)
Data: 03-02-05 22:46
Tak. Ja jestem zainteresowany tą pracą, mam stałe łącze i duzo wolnego czasu. Odpisz jak najszybciej bo pieniądze sie sprzydadza DZIEKI NARKA
|
|
|
|
Autor: zaneta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-02-05 18:03
jesli moge liczyc na wiarygodna oferte to bylabym ci bardzo wdzieczna zaneta do napisania
|
|
|
|
Autor: Karol (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-02-05 21:16
Mozna dobrze zarobic trza tylko umiec rozreklamowac.....
sam sprawdz!
http://www.zarabianiep.webpark.pl/
|
|
|
|
Autor: bah (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 04-02-05 21:33
No to jest dosyć dziwne , że powtarzające sie bzdety non stop są powtarzane. Praca przez internet! Może dziecko z przedszkola bardziej to zrozumie , lecz nie ja. Próbowałam niejednokrotnie przestrzec, że to jest wielka blaga. Pic na wodę i nabieranie klienteli.
|
|
|
|
Autor: bah (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 04-02-05 21:40
A tak gwoli przypomnienia " Agnieszka dawno tutaj nie mieszka " więc nie wiem po co te emocje!
|
|
|
|
Autor: Karol (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-02-05 21:43
Czesc.Mam do zaoferowania prace.Dobrze platna.Sam sprawdz...
http://www.zarabianiep.webpark.pl/
|
|
|
|
Autor: lukasz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-02-05 11:18
czesc jetem zainteresowany twoim ogloszeniem chcialbym dowiedziec sie czegos wiecej. Czekam na jakis kontakt.
|
|
|
|
Autor: karolina (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 09-02-05 20:10
Witam !!
Zainteresowala mnie Twoja oferta wiec jak mozesz to wyslij mi wiecej informacji na jej temat
Z gory dzieki.
|
|
|
|
Autor: Snayperal (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 11-02-05 00:55
mam dobra i sprawdzona prace - zapomnijcie o klikaniu w bannery i linki.... napisz a udziele ci wiecej informacji i wszystkiego co bedziesz chcial wiedziec
praca_mlm@centronet.pl
|
|
|
|
Autor: mariusz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 11-02-05 22:55
czekam z niecirpliwoscia na materialy. jestem zainteresowany .
maroiusz
|
|
|
|
Autor: aneta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-02-05 00:31
witaj!!!mam prosbe czy mozesz mi napisac na czym mialaby polegac praca przez internet?aneta
|
|
|
|
Autor: Grzesiek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 15-02-05 19:57
Rozmawiałem juz kiedyś z Tobą Aga ale musisz mi to jeszcze raz wytłumaczyć odpisz..Grzesiek
|
|
|
|
Autor: ela (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-02-05 13:59
Agnieszka ratuj!!!!
Mam stałe łącze i poszukuję jakiejś dodatkowej pracy, proszę odezwij się!!!!!
I napisz na czym to wszystko polega.
Pa, pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: sandra (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-02-05 14:13
prosze o informacje. mam stały dostep do internetu i jestem dyspozycyjna.
|
|
|
|
Autor: Darek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-02-05 23:39
mysle podobnie jak ty, nie chce w to wierzyc aby byla taka mozliwosc zarabiania pieniedzy przez intrnet, wiec czemu pozostaje takie jedno zasadnicze pytanie... Skad w polsce takie bezrobocie ??? chyba kazdy wie jaka jest sytuacja w Polsce..... a tu nagle taki cudowny dar gdzie mozna zbic kokosy
|
|
|
|
Autor: Darek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-02-05 23:59
czytam i czytam te wszystkie oferty i dochodze do wniosku ze jest to jedna wielka sciema, wyslij pieniadze np. 20 zl aby otrzymac dalsze instrukcje....... ludzie opanujcie sie ale zawsze jakas naiwna osoba sie znajdzie i to zorbi ja juz w to nie wnikam, jestem tylko jednego ciekaw czy osoba posiadajaca ta strone nie zarabia poprzez odpiywanie innych odob ( w tym takze mnie ) i czy nie zarabiaja ludzie do ktorych piszecie e-maile w celu uzyskania dalszych informacji, bo watpie ze wy dostaniecie jakas kase, ale kazdy ma swoje zdanie i nic nie mozna mu zabronic......... trzymajcie sie wszyscy i miejcie glowe na karku
|
|
|
|
Autor: Renata (80.48.255.---)
Data: 21-02-05 11:13
Hmm.., może i ja spróbuję coś napisać. Nie mam jeszcze wyrobionego zdania czy w to wierzyc czy nie bo jeszcze się w to poważnie nie "bawiłam", tylko pare raz klikałam w jakieś linki i mi przychodziło że były warte dosłownie 1 grosz, hehe, a po jakimś miesiącu jak sprawdziłam moje konto to miałam niespełna 2 zł. na nim, buhaha. No ale jak to my Polacy wierzymy, to i ja moge się zainteresować, nieprawdaż? W sumie to i tak siedzę w domu i praktycznie niczym pożądnym się nie zajmuję.
Czekam i pozdrawiam wszystkich wypowiadających się .
|
|
|
|
Autor: Marek (---.ip.nd.e-wro.net.pl)
Data: 21-02-05 14:17
Dzień dobry!
Jestem zainteresowany pani ofertą,proszę o więcej informacji
|
|
|
|
Autor: Daniel (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 21-02-05 22:42
Jestem zainteresowany ta praca bardzo bym sie z pania chcial z kontaktowa pilnie Daniel
|
|
|
|
Autor: Piotr (---.tnt2.hbg2.deu.da.uu.net)
Data: 22-02-05 16:43
Jestem bardzo zaciekawiony Pańską propozycją, proszę o bliższe informacje!
Piotr
|
|
|
|
Autor: Urszula (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-02-05 12:21
witam jestem bardzo zainteresowana a to co napisałaś zaintrygowało mnie.
|
|
|
|
Autor: anka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-02-05 12:05
Chciałabym wiedzieć o co chodzi z tą pracą? Jakie mam gwarancje i co muszę robić?
|
|
|
|
Autor: Łukasz (80.51.250.---)
Data: 25-02-05 19:59
Witam serdecznie. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji w związku z tą ofertą.
|
|
|
|
Autor: Sylwester (---.plock.mm.pl)
Data: 26-02-05 09:30
Witam! Zapraszam wszystkich zainteresowanych do pracy przez internet. Zarobek spory a Ty sam ustalasz kiedy oraz ile pracujesz.Praca jest naprawde łatwa na zasadzie kopiuj/wklej. To co potrzebujesz to komputer oraz internet.
|
|
|
|
Autor: gosia (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 28-02-05 23:42
Dzień dobry
Jeśli oferta jest dalej aktualna, jestem zainteresowana pracą poprzez internet.
W związku z tym prosiłabym o dodatkowe informacje dotyczącej tej oferty pracy, tzn. na czym dokładnie polega.
Z poważaniem
|
|
|
|
Autor: Arek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 01-03-05 13:27
Praca dla każdego przez Internet zapraszam wszystkich do łatwego zarobienia pieniędzy wystarczy tylko wypełniać ankiety o naszym zainteresowaniu zapraszam na stronę https://logomedia.pl mój ID:239374
|
|
|
|
Autor: Agata (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 07-03-05 22:02
proszę o bliższe informcje w związku z zmieszczoną ofertą pracy
|
|
|
|
Autor: Wojtek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-03-05 21:46
Jestem zainteresowany tą formą zarabiania pieniędzy. Jeżeli jesteś w stanie podzielić się swoją wiedzą na dobry sposób zarabiania oczekuję namaila od Ciebie. Z góry diękuję.
Wojtek
|
|
|
|
Autor: LUKASZ (---.wsm.wielun.pl)
Data: 10-03-05 12:20
JESTEM ZAINTERESOWANY PRACA W TEN SPOSOB, TYLE ZE CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC NIECO WIECEJ NA JEJ TEMAT. JAK TO WYGLADA?
|
|
|
|
Autor: Kasia (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 12-03-05 10:22
Witam! Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o oferowanej pracy. Jestem zainteresowana. Pozdrawiam Kasia!!
|
|
|
|
Autor: Agnieszka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-03-05 16:42
Witam!
Bardzo proszę o przesłanie mi dodatkowych informacji na temat tej pracy.
Z góry dziękuje.
|
|
|
|
Autor: asia (82.177.76.---)
Data: 12-03-05 18:40
PROSZĘ O PRZESŁANIE MI INFORMACJI NA CZYM POLEGA TA PRACA. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
|
|
|
|
Autor: adam (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 12-03-05 19:53
Dzień dobry,
Bardzo proszę o informacje na mail.
pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Bożena (---.244.155.3.wifi155.tnp.pl)
Data: 14-03-05 17:26
prosze o przesłanie mi informacji na adres bozena_a@interia.pl pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: rena (---.arreks.com.pl)
Data: 14-03-05 21:15
Jestem zainteresowana ofertą pracy prosze o bliższe szczegóły. pozdrawiam.
|
|
|
|
Autor: Paweł (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 17-03-05 18:53
Napisz jak zarabiac kase przez internet!!! Odpisz na oj e-Mail pawelek71@o2.pl lub gadu-gadu: 1105646
|
|
|
|
Autor: Tommy (---.izoo.krakow.pl)
Data: 22-03-05 08:54
Witam!
Calkiem interesujaca propozycja, prosze o więcej informacji.
Pozdrawiam Tommy
|
|
|
|
Autor: Darek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 22-03-05 18:31
Witam.Jestem zainteresowany Pani ofertą.Na czym ma polegać dokładnie ta praca???
|
|
|
|
Autor: zloty (---.tvteletronik.pl)
Data: 27-03-05 09:38
ludzie w co wy wierzycie,azl mi was,praca polega na zasadzie kup-sprzedaj,babka kupila i szuka naiwnych zeby sprzedac i zarobic,potem kaze wam szukac klientówn na raporty(sztuka za 20 zl),zarabia tylko ona ,o ile znajdzie klientow,-czyli kogos z was,wiem co[ o tym ,zreszta to wasz wybor,ale mowie nie jest to takie kolorowe jak jest napisane
|
|
|
|
Autor: bart (80.50.167.---)
Data: 31-03-05 10:04
tylu pyta czy ktoś dostał odpowiedz?????? 
fajnie by bylo tyle zarobic moze by polska gospodarka od dna odskoczyla........
milego dnia
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.elsat.net.pl)
Data: 31-03-05 15:07
Przeslesz mi te informacje o tej pracy..ale szybko bo potrzebuje mamony..:d
|
|
|
|
Autor: Jacek (---.bielsko.dialog.net.pl)
Data: 06-04-05 09:40
Witam milo.Opisz mi ta polska firme ktora placi za przegladanie maili.Dziekuje serdecznie )
|
|
|
|
Autor: anna (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-04-05 19:51
Witam.Jestem bardzo zainteresowana tą ofertą pracy,więc gdybyś mogła to prześlij mi więcej inormacji.
Z góry dziękuje.Agnieszka napisał(a):
> Jeżeli posiadasz stały dostęp do internetu i jesteś w stanie
> poświęcić ok 1-2 godziny dziennie, to napewno będziesz
> zainteresowany/a moją ofertą pracy. Można w niej zarobić
> naprawde duże pieniądze. Nie jest to jakieś głupie klikanie na
> banery,(gdzie zarabiasz marne grosze). Można tu zarobić
> 500-1000 zł (albo i więcej ) tygodniowo.Wszystko zależy od
> twoich chęci.Biznes ten wymyślił Amerykanin Jody Jacobs. Ja
> osobiście uważam, że jest genialny. Jeżeli będziesz miał chęci,
> gwarantuje Ci, że nie będziesz miał juz problemów
> finansowych!!!W tym biznesie nic nie ryzykujesz i działasz
> tylko na własną rękę. Więc dlaczego nie spróbować? Ja mojej
> decyzji nie żałuję!!! Napisz do mnie a przęlę Ci szczegółowe
> informacje na ten temat agnieszka.angel@interia.pl
|
|
|
|
Autor: anita (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 09-04-05 15:53
jestem zainteresowana prosze o dalsze informacje!!oczywiscie jesli ta praca jest legalna i uczciwa!!!!
|
|
|
|
Autor: Iza (---.gw.net.pl)
Data: 10-04-05 15:36
Prosze o szczeguły, na czym polega ta praca, jak są wypłacane wynagrodzenia , czy nie płaci się za informacje, czy ta praca jest legalna i uczciwa. Dziękuje i prosze o szybką odpowiedz.
|
|
|
|
Autor: Marcin (---.gw.net.pl)
Data: 12-04-05 19:24
Myślę że mam dla ciebie lepszą ofertę.Prosta praca polegająca jedynie na rozsyłaniu e-mail'i!
Całkiem spore zarobki - około 100-200 zł tygodniowo! Chciał(a)byś spróbować? Napisz,a wyślę więcej informacji. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
|
|
|
|
Autor: Łabi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-04-05 19:09
co to za praca ??co trzeba robic??jak placisz pieniadze??szukam pracy w interniecie bo lubie taki rodzaj pracy !!jestem bardzo zainteresowany ta praca i prosze o odpowiedz!!
|
|
|
|
Autor: Hz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-04-05 19:31
=====================================================
OK SŁUCHAJCIE BARANY - NIE MA ZADNEJ PRACY "PRZEZ INTERNET".
CHODZI O TO ZEBY PRZELAC PRZEDPLATE W WYSOKOSCI 20, 15 CZY OBOJETNIE ILU ZLOTYCH NA KONTO TEGO KTO ROBI Z WAS IDIOTE.
LUDZI ZALATWIAJACYCH TEGO TYPU PRACE JEST W POLSCE 5938754387543897 A JAK WIDAC GŁĄBOW CO SIE NA TO ŁAPIĄ JESZCZE WIECEJ.
=====================================================
|
|
|
|
Autor: Łabi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-04-05 19:27
Chcialbym przyjąć tą pracę.Spełniam twoje warunki. Jednak mam kilka pytan.Oto one:
Co trzeba wykonywac?
Jak wypłacasz pieniądze ?
Gdy na nie odpowiesz bardzo prosze bys wyrazila mi odpowiedz czy dasz mi ta robote/
|
|
|
|
Autor: Adam (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 22-04-05 22:31
Niedawno otrzymałem też taką ofertę. Byl to email z linkiem do SEX SHOPU.
|
|
|
|
Autor: roxi (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-04-05 14:53
siemka
zainteresowala mnie twoja oferta,prosze o szczególy
|
|
|
|
Autor: Dragon (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 23-04-05 15:09
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
masz racje HZ, az smiac sie chce. ehh szkoda słow, goopota i naiwność ludzka nie mają granic. hehe moze tez zaczniemy tak dorabiac? hehe ciekaw jestem czy osoba która napisała ten post jest świadoma tego ze moze trafic do kicia za wyludzanie pieniedzy i za spaming. W stanach koles dostal 9 lat za cos takiego. pozdro
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
Autor: adalo (---.bytom.compnet.com.pl)
Data: 25-04-05 00:39
ja sie zastanawialem nad ta oferta pracy ....ale jak czytam te wzystkie opinie i widze na 1000 opini dwie gdzie chlopaki w 2 tygodnie zarobili 80zl to mam w [*gdzieś*] ta robote...a mozliwe ze ci ci pisza ze zarobili to sa wlasnie ci naciagacze albo sama AGA..kto to wie !!! powiem tyle .......zeby zarobic czeba sie narobic......A NIE MA ROBOTY TAKIEJ GDZIE....SIE ZAROBI A SIE NIE NAROBI...POZDRO DLA WSZYTKICH MADRYCH LUDZI....DLA FRAJEROW TEZ BO MI ICH SZKODA zE ICH BOZIA GOOOPOTA OBDARZYLA...MILEGO DNIA NARKA
|
|
|
|
Autor: piter (---.zgora.dialog.net.pl)
Data: 25-04-05 23:19
witam
chciałbym się dowiedzieć coś więcej o tej CIEKAWEJ OFERCIE PRACY
|
|
|
|
Autor: Szymon (---.softlab.gda.pl)
Data: 26-04-05 08:11
Witam jestem zainteresowany tą pracą, proszę o jakieś szczegóły na ten temat.
|
|
|
|
Autor: dagmara (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-04-05 22:40
Jestem zinteresowana pracą prosze o wysłanie wiecej informacji na ten temat.
|
|
|
|
Autor: alino (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-04-05 14:40
świstak siedzi bo banery były kradzione....
hahaha
chciałbym szczerze mówiąc zobaczyć kogoś kto może zarobić 1000 złociszy tygodniowo i ma złote serduszko jak ten qrna Robin Hood i mówi macie bierzcie hahahah
Sorki ale przemawia do mnie ta szczerość jak "szczery" uśmiech sprzedawcy w Mc Donaldzie hahaha
|
|
|
|
Autor: Dragon (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 27-04-05 14:44
taaa, a dekoral wciąż biały hahahahahahahahahahaha
śmiać mi się chce, ludzie jacy wy naiwni jesteście
hahahahahahahaha
|
|
|
|
Autor: Dzila (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 03-05-05 13:29
jestem zaintersowana mam stłe łącze swój komputer jak coś to pisz na gg 3991495
|
|
|
|
Autor: deeon (---.adsl.inetia.pl)
Data: 04-05-05 01:02
hahahahaahahahahahhaahhaahah oj przepraszma buhahahahahahahahah no to powodzenia zapracowani ludzie aaaaaaaaa zapomniałem dodać tez mam wspaniały pomysł na zarabianie kasy przez internet wpłaćj jedyne 9.99 zł na numer konta 1111-1111-1111-1111-1111-1111-1111-11111-1111-1111 a otrzymasz dalsze informacje a i nie zapommnij wyslac sms o treści GŁUPEK na numer 0000 buhhahhaah
|
|
|
|
Autor: jarek (82.160.17.---)
Data: 06-05-05 15:10
QWitam jestem zaintereswany twoją ofertą i chciałbym żebyś mi powiedziała na czym miała by polegac ta praca. Z niecierpliwością czekam na twoją odpowiedź i opozdrawiam . pa
|
|
|
|
Autor: Andrzej (---.rev.vline.pl)
Data: 07-05-05 00:28
Witam!
Prosze o przyslanie mi wiekszej ilosci szczegolow dotyczacych tej "pracy" . Szczerze mowiac to nie bardzo w to wierze, ale chetnie zobacze co to jest i na czym ma polegac dokladnie Z niecierpliwością czekam na twoją odpowiedź.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: paulina (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-05-05 16:28
właśnie jak to możliwe że człowiek taki jak ja może tylke pieniędzy zdobyć co tydzień -tygodniowo prosze o wyjaśnienie bo to dla mnie bardzo interesujące
|
|
|
|
Autor: xxxx (195.136.186.---)
Data: 07-05-05 23:27
Przysłał mi to ktos kiedys i to jest qpa jak ty kupisz ona zarobi proste 
|
|
|
|
Autor: slawek (---.bochnia.pl)
Data: 08-05-05 17:07
przyślij mi e-maila o treści "praca" a ja Ci odeśle wszystkie potrzebe informacje jak zarobic kase, slawekgut@wp.pl
|
|
|
|
Autor: włodzimierz (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 10-05-05 18:23
witam chciałbym sie dowiedzieć na czym ta praca polega i na jakich warunkach, ponieważ jestem tym bardzo zainteresowany. Bardzo bym prosił o szybką odpowiedź
|
|
|
|
Autor: Paweł (---.rybnet.pl)
Data: 12-05-05 20:21
Praca ankietera przez internet. Wymagany stały dostęp do internetu i ukończone 18 lat
nawet do 220 zl miesiecznie. Gorąco polecam wiecej informacji na mail:pamator@interia.pl
|
|
|
|
Autor: asia (---.68.68.70.kutno68.tnp.pl)
Data: 15-05-05 15:44
Jeżeli posiadasz stały dostęp do internetu i jesteś w stanie poświęcić ok 1-2 godziny dziennie, to napewno będziesz zainteresowany/a moją ofertą pracy. Można w niej zarobić naprawde duże pieniądze. Nie jest to jakieś głupie klikanie na banery,(gdzie zarabiasz marne grosze). Można tu zarobić 500-1000 zł (albo i więcej ) tygodniowo.Wszystko zależy od twoich chęci.Biznes ten wymyślił Amerykanin Jody Jacobs. Ja osobiście uważam, że jest genialny. Jeżeli będziesz miał chęci, gwarantuje Ci, że nie będziesz miał juz problemów finansowych!!!W tym biznesie nic nie ryzykujesz i działasz tylko na własną rękę. Więc dlaczego nie spróbować? Ja mojej decyzji nie żałuję!!! Napisz do mnie a przęlę Ci szczegółowe informacje na ten temat XXXX@XXXX.pl
czeam na dalsze instrukcje
|
|
|
|
Autor: asia (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 16-05-05 12:36
oj przepraszam, to już nieaktualne bo siedzę w więzieniu 
|
|
|
|
Autor: Wojtek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-05-05 15:40
Witaj,
Co to za praca przez internet?Wyślij mi wskazówki dotyczące tej pracy.Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: NatLaa z Bydzi:D (82.146.225.---)
Data: 23-05-05 23:32
Siemankoooooooooooooooo:D w ogole jaka bzuraaa!!!!!! hahaa!!! tysiak w tydzien:D:D:D to kazdy by zakład stałke i zarbiał by w necie a nie po 7 godzin w robocie jesli ja w ogole maja tyraja sie jakie bajki w ogole eeh zna ktos naprawde jakas sprawdzona firme w miare dobrze płatna????:>
|
|
|
|
Autor: aneta (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-05-05 17:14
Witam.Chciałam sie dowiedziec coś wiecej na temat tej pracy.Prosiłabym o wysłanie mi informacji na e-mail anett20@tenbit.pl. Z góry dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: dawid (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-06-05 11:30
sprawa wygląda tak: ty kupujesz od Agneieszki pewien raport za 20 zł. nastepnie ogłaszasz sie w necie że masz dobrą pracę i gdy sie ktos zgłasza przesyłasz mu długi list na maila o systemie MLM. opisany jest tam cały system działania ile to mozna nie zarobic. miliner w 3 miesiace.gdy uda ci się kogoś naciagnać to wysyłasz mu ten raport co dostałeś(aś) od Agnieszki.osoba ktura kupiła go odciebie naciąga kolejnego naiwniaka podając mu namiary na ciebie i siebie itak kolejna osoba kupuje to od ciebie i od Agnieszki.i tak to sie toczy.nie zarobisz na tym kokosów ale naiwniacy sa wszędzie i może ci się udać zwerbować parę osób i miesięcznie zarobisz może 200zł.bawcie sie dobrze!!! pozdrawiam wszystkich naciagaczy i ich ofiary!!!
|
|
|
|
Autor: dawid (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 04-06-05 11:42
i jeszcze jedno zainteresowanie tą pracą jest tu ogromne. doliczyłem sie chyba 50 wypowiedzi typu "jestem zainteresowany" a nie doszedłem do połowy forum. pomyślcie jeżeli nawt z tych 50 osób zdecyduje się na to 10 może 15 osób a może i tak się zdarzyć to wynika prosty rachunek 15 x 20 = 300!!! tyle kasy wpłynie do kieszeni naszej kochanej Agusi.hi hi hi i co wy na to? teraz wasza kolej znajdźcie tylu niwniaków co ona.
|
|
|
|
Autor: Antoni (---.lublin.enterpol.pl)
Data: 10-06-05 19:13
Jesli do mnie napiszesz otrzymasz propozycje pracy - wspolpracy . Mozesz z niej nie skorzystac jesli nie bedzie Ci odpowiadac. Zapraszam zdecydowanych oraz , serdecznie - pozdrawiam.
|
|
|
|
Autor: KRZYSIEK (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-06-05 11:53
PROSZĘ O PRZESLANIE MI INFORMACJI NA TEMAT ZARABIANIA KASY W INTERNECIE POZDRAWIAM
|
|
|
|
Autor: Kasia (195.205.64.---)
Data: 22-06-05 23:48
witam serdecznie.jestem zainteresowana Pani ofertą pracy przez internet znajdującej sie na stronie internetowej: www.ciechocinek.biz .czy ta oferta jest nadal aktualna?jeśli tak,to mogłabym prosic o dokładniejsze informacje dotyczące tej oferty?na czym mogłaby ona polegac? mój aktualny adres e-mail: mckuzia@interia.pl. bardzo prosze o kontakt. pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Magda (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-06-05 18:00
jestem zainteresowana pracą, chiałabym tylko uzyskac informacje na czym polega ta praca i czy ja je poniose żadnych kosztów z nią związanych
|
|
|
|
Autor: Efelinka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-06-05 19:43
chcaiałabym otrzymać więcej informacji na temat pracy przez internet o której pisałaś mój e-mail to efelinka16@buziaczek.pl
|
|
|
|
Autor: Beata (---.microchip.net.pl)
Data: 30-06-05 19:36
Zainteresowała mnie ta oferta pracy , prosze przeslac szczegóły . Mam stały dostep do internetu i dosyć sporo wolnego czasu
|
|
|
|
Autor: pati (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 30-06-05 21:16
hej!!!wejdzce na strone www.logomedia.pl zarejestruj sie i wpisz numer polecajacego:289472...na czym polega praca?otoz czytasz e-maile.wypełniasz ankiety.polecasz serwis znajomym i zarabiasz!!PROSTE?sprobuj i ty!!przeciez nic nie tracisz!!!w ciagu miesiaca mozesz zarobic nawet ponad 200 zł!!!spróbuj!!warto!!nie zapomnij podac mego numeru jako polecający..
|
|
|
|
Autor: agnieszka (---.man.bydgoszcz.pl)
Data: 01-07-05 11:45
czy moglabym otrzymac wiecej informacji na temat pracy przez internet? bylabym bardzo wdzieczna
|
|
|
|
Autor: dariusz (---.net)
Data: 11-07-05 14:48
Agnieszka napisał(a):
agnieszko na czym polega twoja praca odpisz mam internet zasiegu renki
|
|
|
|
Autor: horac (82.160.7.---)
Data: 11-07-05 15:39
przeczytalem to i mam ochote sie dowiedziec o tym wiecej prosze o szybka reakcje poniewazn potrzebuje pieniedzy chyba jak kazdy
|
|
|
|
Autor: asia (---.gliwice.hyperion.pl)
Data: 15-07-05 22:37
Witam chcialabyms sie cos wiecej dowiedziec o tej pracy co tzreba robic nan poczatku albo w trakcie?
|
|
|
|
Autor: natalia (---.netia.com.pl)
Data: 16-07-05 17:24
Którz teraz nie goni za kasą, nawet tą małą, która wystarczy wyłącznie na bilet autobusowy do chłopaka...
Jestem w stanie siedzieć non stop na necie, 24h na dobę, klikać na reklamy, wypełniać ankiety, aby tylko jak najszybciej zarobić 17 zł na bilet do Siedlec.
Prosze tylko o wskazówki jak mam się w to wkręcić.
Natalia
|
|
|
|
Autor: Dawid (213.172.183.---)
Data: 16-07-05 22:55
Jesli posiadasz własne konto e-mail i umiesz porsuzac się w
internecie napisz do mnie na adres: Dawiids@o2.pl a dowiesz się jak
możesz zarobić naprawdę dużo pieniędzy praktycznie nie wychodząc z
domu! To nie jest żart tylko poważna oferta legalnej pracy!!!Można nawet zarobić 15000 w 30 dni
|
|
|
|
Autor: jaco (---.daminet.pl)
Data: 20-07-05 07:13
Cześć!
Natrafiłem niedawno w Sieci na firmę, która zajmuje się wysyłaniem e-maili reklamowych oraz przeprowadzaniem ankiet. Dzielą się zyskami, więc za każdy e-mail, który dostaniesz i ankietę, którą wypełnisz płacą Tobie!
Pieniądze dostajesz też za osoby polecone przez Ciebie i też za osoby, które tamte osoby polecą i te które tamte z kolei polecą - tak do czwartego poziomu! Można sobie powypełniać ankiety i przy tym troche grosza dostać. No i jeszcze są konkursy.
Zapisz się, tu jest adres:
http://netprofit.pl/zapis.php?referent=Giancinto
Pozdrawiam,
))))))))))
|
|
|
|
Autor: Justyna (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 20-07-05 14:48
jestem zainteresowana Twoją propozycją i mam do Ciebie pare pytań Czy trzeba mieć swoje konto? Na czym dokładnie polega ta praca? Proszę o wecej i bardziej szczegółowe informacje i szybką odpowiedź.
|
|
|
|
Autor: Tim (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 20-07-05 15:20
Wystarczy mieć trochę kasy na początek na tzw. wpisowe, a potem już nawet nie musisz pracować, bo Twoja "praca" polega na wkur.wianiu się, że straciłaś tylko kasę na początku i nic z tego nie wynikło konkretnego. Powodzenia.
|
|
|
|
Autor: Bartek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 20-07-05 21:25
prosze o bliższe informacje na temat tej pracy czego konkretnie dotyczy????????
|
|
|
|
Autor: hania (---.szczecin.mm.pl)
Data: 26-07-05 16:44
Czy jesteś gotów na cos INNEGO? Masz dość codziennego drążenia? Czy jesteś
zmęczony patrzeniem jak inni ciągną korzyści z TWOJEGO wysiłku? Czy
chciałbyś pracować w domu, poświęcać więcej czasu swojej rodzinie,
przyjaciołom lub hobby? Dałeś już sobie spokój z tymi wątpliwymi ofertami,
które obiecują wszystko a zostawiają cię z niczym? JA TEZ!!! To, dlatego
stałem się Pracownikiem e-mailowym. Prowadzę cały interes on-line, co
oznacza, iż mam bardzo niskie koszty ogólne i mogę wykonywać cala moja prace w zaciszu i wygodzie mojego własnego domu, według mojego rozkładu.
Zapewnione pełne przeszkolenie
on-line. Nie potrzeba żadnych opłat góry. Wszystkiego, •czego potrzebujesz to komputer z dostępem do sieci e-mail, trochę wolnego czasu oraz chęć zmiany kierunku twego przyszłego życia!
W celu uzyskania dalszych informacji, skontaktuj się@autograf.pl
|
|
|
|
Autor: krystian (---.tomaszow.mm.pl)
Data: 01-08-05 16:22
witam!słuchaj jestem osobą bezrobotną ale ze stałym łaczem do neta!chciałbym zarobić troszeczkę pieniążków na szkołe i swoje wydatki!powiedz mi na czym to ma polegać co mam robić czy to wszystko jest legalne i przedewszystkim czy to NIEJEST ZADNA SCIEMA????? poprostu wszystko!!!!prosze o jaki najszybszą odpowiedż!pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: marcin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-08-05 01:01
witam piszę w sprawie pracy chiałbym sie dowiedziec cusz to za praca i na czym ona polega jesli nie przekracza to mojch mozliwosci to napewno sie sprawdze ...
napisał>marcin.
|
|
|
|
Autor: justyna (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08-08-05 13:14
Sukam osob ktore chcialy by sobie dorobic przez internet
Praca w treningu kierowniczym Biznes avans
wymagania
dostep do internetu
ukonczone 18 lat
konto w banku
osoby zinteresowane prosze o kontakt pod mailem
tyna79@tlen.pl
|
|
|
|
Autor: Paulina (---.igloonet.pl)
Data: 09-08-05 08:04
Witam zainteresowało mnie twoje ogłoszenie zamieszczone w internecie
chciałabym się dowiedzieć na czym polega ta praca i czy sš jakiejej warunki.
proszę o jak najszybszš odpowied
pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: titina (---.satfilm.pl)
Data: 09-08-05 18:21
MADRY POLAK PO SZKODZIE.......A JESLI PRAWDA I Z TEGO NAS ZWIEDZIE,
NOWA PRZYPOWIESC POLAK SOBIE KUPI-
ZE I PRZED SZKODA I PO SZKODZIE GLUPI !!!
|
|
|
|
Autor: Artur (---.ust.tke.pl)
Data: 13-08-05 01:22
Czesc, mam komputer i dostęp całodobowy do internetu...chciałbym więcej dowiedziec sie o systemie zarabianie forsy przez internet.Niewiem na czym to polega,ale chciałbym spróbowac.....bardzo prosze o przesłanie wiecej informacji.....DZIĘKUJE.....
|
|
|
|
Autor: Agnieszka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 15-08-05 15:41
Mam własny dostep do Internetu, szukam pracy, bardzo prosze o wiecej informacji na temat oferty: Dobrze płatna praca przez internet!!!
|
|
|
|
Autor: Agata (---.elblag.dialog.net.pl)
Data: 15-08-05 16:50
Czesc chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej na tem temat jesli mozna o wiecej szczegolow
Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: joseph (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 16-08-05 16:53
Jestem bardzo zainteresowany bliższymi informacjami na temat tej pracy, oczekuję na odpowiedź.
|
|
|
|
Autor: Maciek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-08-05 12:24
Wszystko ladnie pieknie dziewczynko tylko po co ta cala tajemnica czyzbys byla kolejna sukowata naciagaczka?Skoro to taki [****] zarobek i masz tak wielkie serduszko i chcesz sie podzielic z innymi to pisz o konkretach a nie sciemniaj nbo na zyganie mi sie zbiera.Na pewno zdajeszsobie sprawe ze wielu ludzi w tragicznej sytuacji chwyta sie kazdej okazji jako ostatniej deski ratunku.Tacy naciagacze jak ty paniusiu najpierw daja im nadzieje a potem zabijaja,bo gdy los po raz kolejny ich okrutnie doswiadczy to jednoznaczne za smiercia.Mam nadzieje, ze ludzie twojego pokroju przejada sie kiedys na wlasnych zalosnych praktykach usmiercania innych ludzi i odbierania im nadziei.
|
|
|
|
Autor: paweł (---.unicity.pl)
Data: 19-09-05 14:33
cześć ja z ogłoszenia mama stałe łącze i moge poświęcić 1-2 gdzo dziennie na czym polega ta praca co miałbym robić bo niechce mi sie wieżyć że mógłbym zarabić legalnie LEGALNIE chociaż 300 zł przy siedzenie przed kopturem w domu.prosze odpisz jeśli to legalne chciałbym spróbować.
|
|
|
|
Autor: Marcin (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-09-05 20:48
Witaj
Jestem zainteresowany napisz coś więcj oraz cz potrzebne mi konto E-gold czy wystarczy to co mam w mBanku
Z poważaniem Marcin Kuczyński
|
|
|
|
Autor: Łukasz (---.ostnet.pl)
Data: 28-09-05 16:28
cze mam na imie lukasz chcialbym zaczac pracę jestem ambitny i mam w życiu cel . Jeśli mozesz to mi w tym pomóż.
pozdrawiam luk.kam@interia.pl
|
|
|
|
Autor: Konrad (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 31-10-05 01:16
Ludzie, ale wy jestescie glupi, to jest Polska, spojrzcie na fakty, nie ma nic za darmo, a na was chca tylko zarobic, jestem pewien ze wiekszosc ludzi tutaj nie ma wiecj niz 18 lat, naiwni, przypadkiem przeczytalem pare postow, tragedia, ludzie wezcie sie za normalna prace to wtedy moze zarobicie pare groszy, a nie zyjecie w zludzeniach.
|
|
|
|
Autor: Konrad (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 31-10-05 01:21
,,Autor: Łukasz (---.ostnet.pl)
Data: 28-09-05 16:28
cze mam na imie lukasz chcialbym zaczac pracę jestem ambitny i mam w życiu cel . Jeśli mozesz to mi w tym pomóż."
buehehehe czlowieku skad Ty sie wzioles, no ja nie moge hehehe rozsmieszyles mnie maksymalniehehe sorry ze sie smieje ale czlowiek ambitny majacy w zyciu cel chce zarabiac w ten soposob buehehehehehe nie no ja niemoge, jakas [****], pewnie to nawet nie jest zadna Agnieszka napisal, pospuscila was a Wy takie bzdury wypisujecie,
PS Agus ja to moglbym Cie tylko zerznoc Jak cos to pisz na maila.
|
|
|
|
Autor: MARCIN (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 08-11-05 13:03
PROSZE O INFORMACJE W SPRAWIE PROPONOWANEJ PRACY!!
DZIĘKUJE!!!
MARCIN!!!
|
|
|
|
Autor: Paweł (---.skynet-ciechocinek.com)
Data: 08-11-05 13:32
Kasa ogromna, ale zapewne WIRTUALNA!!!.
Podaj imię, nazwisko, adres, numer telefonu stacjonarnego osoby, która za to zaplaci!!!
Stracisz wzrok patrząc w ekran monitora, zwiekszą ci sie rachunki za prąd i nic więcej.
Lepiej wypić w tym czsie piwo.
|
|
|
|
Autor: Ewelina (81.15.233.---)
Data: 24-11-05 09:43
jestem zainteresowana tą ofertą proszę o szybką odpowiedz i udzielenie mi dalszych informacji 
|
|
|
|
Autor: Piotr (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 24-11-05 11:34
Jestem zainteresowany taką pracą.Prosze o przesłanie mi dalszych informacij.Dzięki .PIOTR
|
|
|
|
Autor: waldek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-11-05 15:16
chcialbym sie dowiedziec na czym polegala by ta praca i jak siezapisac
|
|
|
|
Autor: waldek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-11-05 15:19
chcialbym sie dowiedziec na czym ta praca ma polegac i jak sie do nie zapisac
|
|
|
|
Autor: sławek (---.iweb.pl)
Data: 01-12-05 01:21
Przeczytałemto ogloszenie i jestem zainteresowany tą kasą - szczerze mówiąc ciekawi mnie o co chodzi i kto w stanie jest od 500-1000 złotych za 14godzin pracy(7-14 zł za godzine - hm ciekawe)
Bardzo chcialbym dowiedzieć się więcej -skoro to jest takie genialne!!!
z góry dziekuje
sławek
|
|
|
|
Autor: Mariusz (---.rene.com.pl)
Data: 01-12-05 01:38
jestem zainteresowany, prosze o dalsze instrukcje, spedzam godziny przy kompie czasem wiec to dla mnie praca marzenie )
|
|
|
|
Autor: Damian (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 01-12-05 21:43
czesc. jestem ciekawy o co w tym dokladnie chodzi. prosze o informacje na mail
|
|
|
|
Autor: Krzysiek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-12-05 21:13
chcialem powiedziec ze te wszystkie łancuszki to strata czasu i pieniedzy
ja osobiscie znalazlem jedna dobrą proce
ale jak kazda praca wymaga cierpliwosci i czasu
jak ktos jest zainteresowany to podaje link
jest to moj link partnerski wiec jezeli ktos sie zarejstruje bede o tym wiedzial
www.fts.pl/fts.php?i=pp&tra=436679b1bae59
praca jest pewna tylko grono odbiorców troche male
pozdrawiam i zapraszam do wspolpracy
p.s nie trzeba nic placic na poczatek
|
|
|
|
Autor: kill (---.jzo.com.pl)
Data: 07-12-05 09:19
łańcuszki i owszem - oszukiwanie naiwny w dodatku niezgodne z prawem
ja ostatnio zajrzałem na http://www.zarabiaj.net - niby firmy mailowe i inne, ale ktoś tam robi na tym całkiem fajne pieniądze - co najważniejsze - dokumentuje je w dziale wypłat, a więc są dowody że firmy faktycznie potrafią płacić
a ostatnią rewelacją ma być francuski EuroBarre ( http://www.eurobarre.com.pl )
|
|
|
|
Autor: Piotrek (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 07-12-05 16:19
Cześć jestem zainteresowany Twoim ogłoszeniem. Prosiłbym o szczegóły. Kończę studia i chcę się uczyć dalej i przydałoby się trochę grosza. Pozdrawiam
|
|
|
|
Autor: Anna (80.51.11.---)
Data: 11-12-05 16:14
Chcialam prosic o wiecej szczegolow na temat tej pracy
Pozdrawiam
Anna
|
|