|
Autor: JanKo (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-07-10 12:14
Poszukuję informacji i opinii o Willa Nowa, w szczególności chodzi mi o restaurację i hotel bo nigdzie nie mogę znaleźć sensownych informacji co do poziomu obsługi, cen itp a wybieram się tam na urlop. Będę wddzięczny za każde info.
Sędzia Dredd
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Autor: Ika (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-07-10 11:32
Bardzo ładny lokal, miła obsługa, przyępne ceny (ja mogę podać same plusy bo uważam że take jest prawda) Najlepiej samemu sprawdzić. Mam nadzieję że szybko skończa się te przepychanki praeno - sądowe i zwycieży zdrowy rozsądekna czym skorzystają wszyscy: pracownicy oraz odwiedzajcy lokal goście.
|
|
|
|
Data: 05-07-10 11:36
Tak mnie zdenerwował artykuł, zresztą sprzed roku, że narobiłam mnóstwo błędów, za co przepraszam. Oby to jak najszybciej się skończyło, z korzyścią dla miasta, właściciela obiektu i odwiedzających.
|
|
|
|
Data: 05-07-10 23:04
Tego nie wiem, ale uważam że obie strony powinny usiąść i spokojnie rozważyć problem. Spór dotyczy słowa "parterowy", tak jakby to było najważniejsze, a najważniejsze jest zachowanie odpowiedniej wysokości budynku, co zostało uwzględnione przy jego budowie a zdolny architekt doskonale wykorzystal powierzchnię. Teraz trzeba rozpatrzyć plusy i minusy tej inwestycji, która juz została zrealizowana. Niech każdy pomyśłi, bez opowiadania się po którejkolwiek ze stron, czy więcej jest korzyści czy strat. Czy opłaca się nadal wydawać pienądze i szarpać nerwy w sporach sądowych, czy lepiej cały spór rozstrzygnąć polubownie?
Ta sprawa sprowokowała mnie do pewnych rozważań, co się dzieje gdy w przypadku nie przestrzegania jakiegoś przepisu prawnego więcej jest skutków pozytywnych czy negatywnych?
|
|
|
|
Data: 05-07-10 23:06
miało byc "pozytywnych niż negatywnyh". Z pewnością prawnicy analizują takie przypadki, bo jak sądzę życie dostarcza ich mnóstwo.
|
|
|
Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78
|