Ciechocinek.biz CiechocinekMapa CiechocinkaKatalog stron wwwTwoja pocztaWyślij kartkę z CiechocinkaForumChat

Mutlizakupy.pl - tysiące produktów do Twojego domu, biura, ogrodu. Po prostu kupuj!

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 EUROPRIDE
Autor: CKS (---.adsl.inetia.pl)
Data:   09-07-10 21:00

Europride 17 lipca w stolicy naszego kraju?

Serbowie( http://www.youtube.com/watch?v=MIE6_P_Q-2s ) Rosjanie, Białorusini i ostatnio Słowacy( http://www.presseurop.eu/pl/content/new ... rade-gejow ) , czyli SŁOWIANIE dali nam przykład jak mamy traktować marsze równości - rozbijać je z całą siłą. Dlaczego, to jest tak istotne? ponieważ środowiska homoseksualne co raz śmielej wysuwają swoje postulaty. Na początku chcieli tylko tolerancji, w chwili obecnej legalizacji związków partnerskich. Kwestia czasu jak zaczną domagać się adopcji dzieci – to jest tzw. taktyka trzech kroków udanie przeprowadzona w niektórych krajach. Dlatego już w zarodku, należy zdusić ofensywę homosiów.

W związku z tym wzywam każdą osobę czytającą ten tekst, aby aktywnie włączyła się w blokadę spędu gejów z całego świata. Co roku środowiska LGBT wybierają sobie stolice jednego z europejskich krajów, tym razem padło na naszą. Zdaję sobie sprawę, że owa blokada nie rozwiąże „problemu tęczowych”, ale pokaże polskiej opinii publicznej i światu, iż w kraju nad Wisłą mieszkają ludzie, którzy opowiadają się za normalnością. Nie możemy stać się pośmiewiskiem wśród słowiańskich plemion. Jeżeli nawet nie rozbijemy parady pedałów, to pokażmy, naszą siłę. Popsujmy ich wielkie święto.

Do kogo kieruje ten apel? do wszystkich, którzy sprzeciwiają się nachalnej propagandzie gejowskiej. Z pewnością jak co roku pojawią się narodowcy (w tym roku więcej, niż zwykle) plus niezrzeszeni Warszawiacy i kibice Legii. Jednak, to nie wystarczy. Potrzebna jest mobilizacja samych mieszkańców stołecznego miasta jak i Polaków spoza Warszawy. W naszym kraju poparcie dla postulatów gejowskich jest relatywnie niskie. Problem leży gdzie indziej: Polacy nie chcą się angażować, wolą komentować pewne sprawy przed telewizorem. Dlatego zwracam się do kibiców, sam nim jestem, więc wiem, że trybuny mają prawicowe poglądy i nie ma tam miejsca na lewackie/homoseksualne postulaty. Ponadto kibice są aktywni i jestem przekonany , że po mobilizacji pokażą się z dobrej strony.

Zróbmy zatem małą symulację. Samych narodowców winno być ok. 600 osób, plus ok. 100 gości z zagranicy (Rosjanie, Serbowie, może Słowacy i inni), plus ok. 500 kibiców Legii (połowa tych co byli na akcji anty iti sprzed kilku tygodni.) i trochę Polonii, dodajmy do tego jeszcze zwykłych warszawiaków, więc mamy już ponad 1000 ludzi, co jest dobrą liczbą. Ale nie wystarczającą, aby skutecznie zablokować, potrzebna jest mobilizacja wszystkich kibiców. Z każdego województwa niech przyjedzie 100 kibiców, czyli(oprócz mazowieckiego) 15 x 100 = 1500.

Reasumując wszystkie liczby powinniśmy mieć 3 tyś. ludzi zdecydowanych bronić zasad cywilizacji łacińskiej – nieźle?.Należy dodać, że jest to liczba minimum, gdyż nie wyobrażam sobie, iż po mobilizacji kibiców z województwa łódzkiego (Widzew, ŁKS plus inne kluby i Fan Cluby) przyjedzie „tylko” 100 osób. Ciężar ogarnięcia akcji pod względem logistycznym z naturalnych przyczyn spoczywa na kibicach Legii Warszawa i organizacjach narodowych – do dzieła!.

NIE POZWÓLMY PROFANOWAĆ ULIC MIASTA, KTÓRE PONAD 65 LAT TEMU WALCZYŁO W POWSTANIU WARSZAWSKIM O WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ NASZEJ OJCZYZNY

17 LIPCA BĄDZMY W WARSZAWIE I RAZEM ZABLOKUJMY PARADĘ ZBOCZEŃCÓW – DO ZOBACZENIA

PS
Akcja nie jest organizowana przez żadną partię, stowarzyszenie… jest całkowicie apolityczna, lecz pro patriotyczna.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: EUROPRIDE
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data:   09-07-10 22:43

chronic cywilizacji łacińskiej, profanować ulic miasta, paradę zboczeńców, pro patriotyczne...

... wiekszym problemem wydaje mi się w polsce są rodziny wielodzietnie których rodzice nie mają pracy bądź notorycznie ją tracą, rodziny patologiczne, rodziny w których dzieci głodują bo rodzice są pijani w sztok co drugi dzień, i miast kupić bułkę dziecku lub wykupić posiłek chodzą na winko, rodziny w których matka robi co może a mąż leży pijany w sztok potem bije i matkę i dzieci bądź odwrotnie matka pijana a mąż się męczy, rodziny pełne młodocianych przestępców którzy są bezkarni bo są 'młodzi' niby... pomoc socjalna kulejąca na wielu frontach - gdy się coś w takiej rodzinie stanie złego to zrzucają winę tylko i wyłącznie na rodziców - a sami umywają ręce, sądy rodzinne które nie radzą sobie z ilością zpraw tam toczonych, likwidacja przemytu np, spodni podróbek i palenie ich miast rozzdanie biednym i potrzebującym... marnotraswto pozywienia w marketach...

a wy wyskakujecie z problemem że jakiś ułamek procenta ludzi jest innej orientacji sexualnej, i chcą normalnie tworzyć rodziny, myslisz że zaraz wszyskie związki partnerskie jeśli w ogóle zostaną zalegalizowane (w co wątpię) będą chciały adoptować dzieci które niejednokrotnie będą miały tam dobrze...

no i to słownictwo, właśnie po to walczono w stolicy CKS żebyś Ty mógł to napisać, żeby oni mogli życ normalnie nie ukrywając się jak przysłowiowe szczury bo reszta społeczeństwa (które swoją droga ma wiele na sumieniu co np, wymieniłem wczesniej) wytyka ich od właśnie zboczeńców...

a i nie wiem co to w ogóle ma wspólnego z patriotyzmem... ??? jakie widzisz powiązania tego tematu z tym słowem - bo ja nie widzę rzadnego... a wymieniając narodowców - którzy pogladami są bliscy faszystom - nie ukywajmy bo tak jest, ludzi niezrzeszonych - ok - i kibiców którzy - nie chcę uogólniać ale są też postrzegani raczej nie pozytywnie...

pozdrawiam :)

schism

Autor: 7thGraal (---.adsl.inetia.pl)
Data:   09-07-10 23:40

Używanie mowy nienawiści może wyczerpywać znamiona przestępstwa, np. z art. 190, 212 lub 216 Kodeksu karnego.

Cała ta parada by sobie przeszła i nikt nawet o niej by nie usłyszał, no ale usłyszy, pewnie cały świat, z powodu burdy jaka się szykuje.

Nasi przodkowie walczyli o to by każdy mógł żyć w wolnym kraju. Jeżeli ktoś lubi chodzić po ulicy z szalikiem Widzewa, ŁKS - to niech chodzi. Niech zrobi nawet marsz, pochód demonstrację. Jeżeli facet chce chodzić w różowej sukience - niech chodzi, wolno mu! Jeżeli grupa takich facetów organizuje LEGALNY marsz, to niech sobie chodzą, tańczą kankana cokolwiek... Mnie to nie interesuje, a wy jedziecie popatrzyć? Bo nie rozumiem.

W Polsce jest milion ważniejszych spraw do załatwienia. Lepiej się zbierzcie w kupę, pojedźcie na południe pomagać ludziom uprzątać gospodarstwa po powodzi, będzie to apolityczne i pro patriotyczne.

Autor: Drk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   10-07-10 00:42

"NIE POZWÓLMY PROFANOWAĆ ULIC MIASTA, KTÓRE PONAD 65 LAT TEMU WALCZYŁO W POWSTANIU WARSZAWSKIM O WOLNOŚĆ I NIEPODLEGŁOŚĆ NASZEJ OJCZYZNY "

To jestes bardzo [****], skoro ktoś chce walczyć o WOLNOŚĆ.

Autor: mall (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   10-07-10 09:32

@Drk: najwyraźniej musi skoro geje go zniewoliły :)

A poza tym w kontekście zjazdu narodowców i "kibiców" to jest dość oczywiste nawoływanie do rozróby.

----- (..) tak strzeżcie wolności waszej, aby się w swawolę nie przerodziła. - Stefan Batory -----

Autor: stryhoo (---.adsl.inetia.pl)
Data:   11-07-10 10:44

A ja apeluje do CKS'a i jego kolegów o nie wycieranie sobie d***y Powstańcami Warszawskimi.

Parada gejów i Powstanie Warszawskie to 2 zupełnie różne sprawy.

Data:   11-07-10 17:19

Mój temat miał pełnić funkcje czysto informacyjną nie miałem zamiaru nikogo nakłaniać do agresywny zachowań. Każdy ma prawo do wyrażenie swoich poglądów ja tylko wyraziłem swoje .
Do zobaczenia na marszu :) niezależnie po której stronie tego marszu staniecie.

Data:   11-07-10 23:08

@CKS- piszesz, że nie miałeś zamiaru, ale powołując się na kontekts narodowców i polskich "kibiców" właśnie do agresywnych działań nawoływałeś.

----- (..) tak strzeżcie wolności waszej, aby się w swawolę nie przerodziła. - Stefan Batory -----

Data:   12-07-10 11:35

Czyli idąc tokiem twojego rozumowania każdy kibic to tępy, łysy dresiarz , którego jedynym celem jest skopanie komuś [****] ? Jeśli tak to współczuje ci.
,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań''-Gilbert Keith Chesterton

Autor: włodek (---.ip.netia.com.pl)
Data:   12-07-10 12:24

Racja w Warszawie nie powinno być tej parady .

Data:   12-07-10 13:08

@CKS: Wyraźnie pisałem "kibic" aby pokazać, że mam na myśli pewną dominującą na polskich stadionach klasę "kibiców", która nie ma nic wspólnego z kibicowaniem za to ma wiele wspólnego z byciem agresywnym. I owszem- w dużej mierze to agresywni goście (niekoniecznie łysi) przejmujący kontrolę nad wydarzeniami w trakcie spotkania i po spotkaniu. Bo chyba o hardkorowcach mówiłeś, a nie o rodzinach jadących na mecz lokalnej drużyny?

@Włodek: fantastycznie uargumentowane zdanie.

Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data:   12-07-10 15:09

"Tolerowanie głupców jest nieodzownym elementem mądrości".

- nie pamiętam kto.

Data:   12-07-10 19:28

Człowiek dumny wszystkie siły umysłu skupia na tym, żeby utwierdzić się w przekonaniu, że jest lepszy od innych. To nie może być prawdą. I dlatego im dumniejszy człowiek, tym więcej w nim kłamstwa.

a to idąc drogą mądrych zdań :) - to powiedział Tołstoj

schism

Data:   12-07-10 19:40

Zastanówcie się co macie na myśli mówiąc o ,,tolerancji''
Jeszcze parę lat temu homoseksualiści chcieli tolerowania swoich związków ok, a teraz śluby następnym krokiem jest adopcja dzieci. Jak tak dalej będzie to ludzie żyjący w normalnych związkach będą musieli organizować marsze równości i tolerancji dla tych że związków.
Pozdrawiam bez względu na przekonania i zapraszam do dalszej dyskusji.

"Tolerowanie głupców jest nieodzownym elementem mądrości".Jeśli tak to możne i jestem głupi ale posiadam własne zdanie co jest ważniejsze od jakiś tam cytatów z wikipedij '' kibic

Data:   12-07-10 20:05

tak dobrze - a co Ty masz na mysli mówiąc to słowo ? - masz coś innego na mysli niż ogólnie przyjęta definicja ?

schism

Data:   12-07-10 20:17

na pewno nie to że mają oni adoptować dzieci. Niech robią swoje ( a co oni tam robią to mnie nie obchodzi) ale po co wpier.. swoje sprawy w życie zwykłych szarych obywateli.
Jak już może zauważyliście nie jestem zbyt tolerancyjny ale chciałem wam tylko powiedzieć ze tolerancja to także tolerowanie nietolerancyjności

Data:   12-07-10 20:20

dobra panowie myśle ze w tym temacie juz wszystko zostało powiedziane większość z was sie ze mną nie zgadza no ale coż nie będę sie tym zbytnio przejmował:)
koniec tematu dozobaczenia na marszy

[****] wam w [****].Tego chcecie?

Data:   13-07-10 08:46

@CKS: numer ze skierowaniem ostrza tolerancji wobec nietolerancji jest znakomity. Plus dla ciebie. :)
Natomiast sami swoją reakcją przyczyniacie się do wzmocnienia środowiska gejowskiego i popierania ich postulatów. Za stanowisko wszystkich gejów bierzesz akurat stanowisko palantów co chcą dzieci wychowywać i brać śluby państwowe. To błąd, bo właśnie ta postawa zyskuje na rozgłosie. A poza tym nie ma potrzeby TERAZ protestować w sprawie ślubów- Konstytucja RP mówi w tej sprawie jasno i wyraźnie. Polecam sprawdzić.

A jakby się zastanowić to powiem ci tak: wolałbym, żeby małżeństwa homo wychowywały dzieci, niż gdyby dzieci miały wychowywać pełni nienawiści narodowcy czy tępe prostaki używający przemocy wobec dzieci/żon/kochanek, czy też durne matki pijące na umór w czasie ciąży.

Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data:   13-07-10 09:52

@CKS "możne i jestem głupi ale posiadam własne zdanie"

Może. Tak sobie tłumacz i mnie ch*** w d*** nie strasz, bo nie mam takich lęków.

Najgłupszy jest pierwszy post w tym wątku, motyw Powstania Warszawskiego i wasze nakręcanie się na coś co powinno przejść bez echa.

Tak jak powiedział mall - sami robicie im reklamę. Wy, media które to pokazują i wam podobni. Dla mnie jesteście głupcami.

Data:   13-07-10 11:41

@CKS: jeśli nie wierzysz, że takimi akcjami robi się swoim "przeciwnikom" reklamę to spójrz na Erikę Steinbach. Była niemal kompletnie nierozpoznawalną osobą razem z całym powiernictwem do czasu, gdy w polskich tabloidach jak wyborcza, rzepa czy fakt bezsensownie rozdmuchali pseudo-sensację. Dzięki temu w Niemczech ktoś się nią zainteresował i proszę- w końcu zyskała poparcie w swojej partii.
Jak widać trzeba wiele ostrożności w prezentowaniu swojej niechęci.

Data:   13-07-10 15:00

Widzę że jestem sam przeciw wszystkim
w pierwszym poście wcale nie wycieram [****] powstańcami jak koś tu napisał chciałem tylko powiedzieć ze nasi przodkowie walczyli o wolność naszego kraju a nie o to żeby pedały wychowywały sobie dzieci!

Żebyście za parę lat nie szli obok mnie na marszu tolerancji dla tradycyjnego modelu rodziny
Jeśli jesteście tacy tolerancyjni to tolerujcie nietolerancje i proszę bez zbędnych epitetów w kierunku mojej skromnej osoby:)

Data:   13-07-10 15:11

Nie będę szedł mimo, że zdecydowanie preferuję tradycyjny model rodziny. Poza tym wyraźnie dajesz się poddać twojemu strachowi- racjonalnych przesłanek nie ma do tego, żeby geje mogli brać legalnie śluby w Polsce. Nie ma takiej siły politycznej, która by była w stanie to zrobić bo potrzebuje do tego zmiany Konstytucji RP. Więc racjonalnie rzecz biorąc poddajesz się jakiemuś nieuświadomionemu własnemu strachowi :)

Jeśli walczyli o wolność to, jakby na to nie spojrzeć, walczyli o wolność decydowania jak żyć w kraju. I myślę, że nie walczyli o taką wolność decydowania: każdy może żyć jak chce pod warunkiem, że jest to zgodne z nakazami kościoła katolickiego.

I tu jest pies pogrzebany.

Data:   14-07-10 09:01

Najnowsze dane 90% zarażonych AIDS to homoseksualiści płci męskiej . Nic dodać nic ująć .

Data:   14-07-10 11:12

@Włodek: pokaż publikację naukową. Bo nie doniesienie z tabloidu a'la Fakt albo z pisma fanatyków jak Nasz Dziennik.

Data:   14-07-10 11:15

@Włodek: a co mi tam. Masz tutaj dane z PZH: http://www.pzh.gov.pl/oldpage/epimeld/hiv_aids/index.htm

Jak widać źródłem zakażeń są o 50% częściej tradycyjni kochankowie niż homoseksualiści. Idąc tropem sugestii "homo = aids" należałoby zakazać związków heteroseksualnych.

Data:   14-07-10 13:25

Mail jesteś faktycznie pier.. PO-wiec

Data:   14-07-10 13:42

@Włodek- a czy raczyłeś choć zajrzeć na stronę Państwowego Zakładu Higieny? Czy wolisz obrazić kogoś, kto pokazał, że nie masz racji?

Data:   14-07-10 13:49

co ci przeszkadza Nasz dziennik pewnie czytasz wyborczą tego żydka z koziej wólki .

Data:   14-07-10 13:53

artyści zaangażowani. Kora, Kamil Sipowicz, Teatr Ósmego Dnia – dzielnie walczą z kołtunem w jednym okopie z PO.
Masz tu jeszcze paru durni z PO

Data:   14-07-10 13:55

@Włodek- jak widzisz umieściłem Fakt na poziomie Naszego Dziennika (lub na odwrót), bo obie gazety wpadają w sekcję pism o niskiej wiarygodności. Wyborcza ma troszkę wyższą, ale bynajmniej nie jest jakaś genialna- artykuły smęcą a publicyści tak samo jak w Naszym Dzienniku dość widocznie prezentują 'jedyną słuszną ideę'. I nie czytam Wyborczej. Co nie zmienia faktu, że odnosząc się do Naszego Dziennika próbujesz uciąć wątek o twojej tendencji do obrażania innych połączonej z lenistwem intelektualnym.

Data:   14-07-10 14:33

@Włodek- skoro oni są z PO (ja tego nie wiem) i walczą z kołtunem, a tyś ich przeciwnikiem, to znaczyłoby to, że sam siebie do kołtunu zaliczasz.

Data:   14-07-10 14:39

A czytałeś czy miałeś w ręku Nasz Dziennik chyba nie . Bardzo dużo artykułów z historii najnowszek Polski

Data:   14-07-10 14:51

@Włodek- Nasz Dziennik = Rydzyk. To manipulant wykorzystujący naiwność rzeszy emerytek i rencistek. Jego wkład w naszą rzeczywistość pokazuje, że nie można mu ufać nawet w odrobinie. Czasami trafiają do mnie teksty z ND podesłane przez znajomych. Ich lektura przeraża bo zazwyczaj nie ma nic wspólnego z chrześcijaństwem.

Data:   14-07-10 14:55

włodek - BAN
mall - melisa
admin - energy drink

schism

Data:   14-07-10 14:59

@sandman- ty to byś od razu wszystkim melisę i bany rozdawał :)

Data:   14-07-10 22:10

widzę ze jeden z lepszych tematów wreszcie mogę przeglądać to forum:)
trochę ześlijcie z tematu

gazeta wyborcza = [****] prawda akie moje zdanie
jeszcze 3 dni :)

Data:   15-07-10 11:01

Mall nigdy nie wierzyłem komunie i nie wierzę w gadki ks. Rydzyka ,ale już w liceum przyjąłem sobie taką metodę na życie z okresu renesansu Kochanowskiego Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce").

Data:   15-07-10 11:28

UMIAR – właściwa miara w życiu i sztuce, rozwaga, „złoty środek”
tego mi brakowało i według takiej idei postępuję . Na ziemi nie wierzę nikomu i proszę nie nazywać mnie fanatykiem .Ja mogę być sam dyktatorem ale nikt nigy nie miał na mnie wpływu .

Data:   15-07-10 17:19

na ziemi nie wierzę nikomu... hehe a poza ziemią ?

schism

Data:   15-07-10 21:25

http://libertarianie.wordpress.com/2010/07/10/marsz_wyzwolenia_onanistow/

Ten marsz popieracie, będziecie go oprotestowywać czy się przyłączycie ?

<sarkazm off>

Data:   18-07-10 12:05

W Argentynie kilka dni temu uchwalono ustawę pozwalającą osobom żyjącym w związkach homoseksualnych na zawarcie małżeństwa i adoptowanie dzieci .

Marsz odbył się bez większych zakłóceń porządku co ogłoszono oczywiście wielkim sukcesem naszej kochanej policji:) a w mediach mówiono tylko o paradzie zboczeńców bo o kontrmanifestacji słychać w mediach gdy dojdzie do jakiś zadym.
O marszu Grunwaldzkim upamiętniającym 600 rocznice bitwy pod Grunwaldem (co moim zdaniem było o wiele ważniejszym wydarzeniem niż europride) mówiono tylko ze jest on organizowany przez złom Młodzież Wszechpolską i możne dojść do zamieszek

Dla jednych sensacja, dla drugich tragedia...Na cudzym nieszczęściu żerują media

Data:   18-07-10 12:24

Zapomniałem dodać ze parada pedałów odbyła się pod hasłem,,NIE LĘKAJCIE SIĘ"
są to słowa (jeśli ktoś nie pamięta) naszego papieża śp Jana Pawła 2. SKANDAL!!!!

u kilku tęczowych dało się zauważyć szaliki Legii czyżby prowokacja? Nie przecież to dobrzy ludzie:)

Data:   18-07-10 18:10

zaraz prowokacja po prostu kibic o odmiennej orientacji sexualnej - ot tyle, a przywłaszczanie słów Papieża wcale nie było nie na miejscu, a dlaczego skoro takie maszkary z Wiejskiej, z Torunia z rogłośni moga bezpardonowo korzystać ze słów JP II i interpretując je jak sobie życzą, to dlaczego zakazać homoseksualistą takich metod.

a co do marszu to podejrzewam że narodowcą się nie chciało w taki upał walczyć z nagrzanymi rozebranymi ciałkami, i policją która moim zdaniem powinna wobeć nich wpier urzyc pał, i kul gumowych... skoro oni głoszą nienawiść 'ukryta' pod wzniosłymi hasełkami to homoseksualiści głoszą co chcą swoimi hasłami, ot jak ze starej piosenki Disco Polo....

wolnośc i swoboda :)

schism

Data:   19-07-10 02:19

homoseksualistom
narodowcom
wpier

autokorekta :D

schism

Data:   19-07-10 02:32

dla mnie najbardziej frustrujący był fakt, że 17-stego musiałem dzielnie znosić całą Waszą paradę/antyparadę i Ryśka Kalisza w czerwonej czapeczce z daszkiem śpiewającego "YMCA" na wszystkich kanałach, bezskutecznie szukając relacji z obchodów 600. rocznicy Bitwy Pod Grunwaldem.

J*** was pies z tą paradą!

Re: CKS
"parada odbyła się pod hasłem NIE LĘKAJCIE SIĘ"

To faktycznie niesmaczne.

Data:   19-07-10 08:36

A nie wydaje wam się, że słowa nigdy nie mają właściciela? A po prawdzie strach w Polakach jest mocno zakorzeniony i manifestacje/kontrmanifestacje są w pewnym sensie ich przejawem- uczestnicy nie muszą się bać bo są w grupie.

@CKS: i co z tego, że w Argentynie? Zważ, że mieszkamy w Polsce, a możliwość homoseksualnych małżeństw wyklucza konstytucja.

Data:   19-07-10 16:48

a na Grunwald było pojechac - bo relacje są zerem w porównaniu z realem tam :)

i nie ma jak dobry druzynowy bohurt w pełnym rynsztynku :) - ciekawe któż w tym roku wygrał starcie na punkty :)

Pozdrawiam

a co do strachu - to tak i na tym własnie strachu żerują politycy - a ostatnio dobitnie widać że JK złapał bakcyla i skrzętnie te Narodowe fobie wykorzystuje, dzieli na My i oni, my jestesmy wspaniali a oni sami wiecei, Komorowski jak zniszczy krzyż - to będziecie widzieć jaki jest - no jaki jest JK nie kazdy widzi jak widać ;)

schism

Data:   20-07-10 20:43

To z tego ze w Argentynie ze tam też chyba jakaś konstytucja jest i skoro teraz zezwolili to wcześniej musiała tego wyraźnie zabraniać

Data:   21-07-10 18:49

@CKS: Zatem wnioskując po zaistnieniu jednego przypadku twierdzisz, że to już norma? Nadal jesteśmy w Polsce i nie ma takiej siły politycznej, która byłaby zdolna do zmiany konstytucji.

Autor: AfricaBambaataa (---.play-internet.pl)
Data:   18-08-10 15:04

W zeszły weekend w Ciechocinku na muszli również mieliśmy coś w rodzaju EuroPride..

---------------------
http://joannamorwell.wordpress.com/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78