Ciechocinek.biz CiechocinekMapa CiechocinkaKatalog stron wwwTwoja pocztaWyślij kartkę z CiechocinkaForumChat

Mutlizakupy.pl - tysiące produktów do Twojego domu, biura, ogrodu. Po prostu kupuj!

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Praca w Ciechocinku
Autor: AgresywnyGrubas (---.ip.netia.com.pl)
Data:   15-07-10 22:40

Jestem nowy więc odrobinka wyrozumiałości ;-)

Temat pewnie poruszany na forum miliony razy. Ale wraz z upływem czasu wiele się zmienia więc pytam się jeszcze raz:

Gdzie w Ciechocinku znaleść w miarę dobrą robotę dla 17 latka?

Jakieś propozycje? Jakiekolwiek ;-)

Im gorzej jest tym lepiej. Pora uwierzyć w siebie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca w Ciechocinku
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data:   16-07-10 01:49

a masz 3 lata doświadczenia i wyższe studia skończone ?

a najlepiej doswiadczenie na stanowisku dyrektorskim

oczywiście żartuję - szukaj aż znajdziesz :) ale w samym ciechocinku to może być ciężko

schism

Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data:   16-07-10 10:50

Miło, że napisałeś czym się interesujesz i co potrafisz.

Z takim podejściem i takim nickiem życzymy wszyscy AgresywnemuGrubasowi powodzenia, bo pomóc mu chyba nie sposób.

Autor: Ash23Neuro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   16-07-10 11:45

Gangsterska akcja, ruska dziesiona ;).

Autor: Tookie (---.adsl.inetia.pl)
Data:   16-07-10 11:51

Praca w Ciechocinku to jak szukanie ładnej Niemki ;) podobno są ale nikt nie widział.

I tak masz lepszą sytuacje bo masz 17 lat wiec coś za 5 zeta znajdziesz.

Gorzej maja ludzie wykształceni młodzi ambitni bo na ich przeszkodzie stoi wiele złych zjawisk.

Bez znajomości porostu w Ciechocinku pracy się nie znajdzie bo co z tego że ktoś skończył Zarządzanie Obiektami Hotelarskimi czy marketing turystyczny czy jakikolwiek inny wydział bo jak się nie ma znajomości to pracy nie ma.
W biurze promocji Ciechocinka siedzi nierób :D a miastem zarządza wielka kupa baranów co zamiast przyciągać turystów odstrasza ich. Wczoraj w ogólnopolskim paśmie chyba na TVP1 między Wiadomościami a Sportem zobaczyłem 30 sek spot zapraszający do Chełmna. No ale takie Chełmno może sobie na to pozwolić bo turyści zostawiają potężne pieniądze inwestorzy nie palą swoich zakładów pracy. A burmistrz zapewnia rozrywkę mieszkancą.

No ale odbiegłem od tematu :) powodzenia w szukaniu pracy !

Autor: AgresywnyGrubas (---.ip.netia.com.pl)
Data:   16-07-10 14:12

"Miło, że napisałeś czym się interesujesz i co potrafisz.

Z takim podejściem i takim nickiem życzymy wszyscy AgresywnemuGrubasowi powodzenia, bo pomóc mu chyba nie sposób."

A czy ja szukam roboty dla siebie? Gdzieś tak napisałem? Po prostu pytam się czy forumowicze znają jakąś pracę w Ciechocinku. Nie mówię za stałe z niewiadomo jakim wynagrodzeniem. Chodzi o coś bardziej sezonowego na czas wakacji bo w roku szkolnym się uczę i byłoby ciężko. A nick jak nick. Nie wiem czy gorszy czy lepszy od stryhoo.

Im gorzej jest tym lepiej. Pora uwierzyć w siebie!

Autor: stryhoo (---.adsl.inetia.pl)
Data:   17-07-10 00:45

Tak, myślę że szukasz pracy dla siebie ale nie widzę w tym nic zdrożnego.

Idąc dalej tym tropem mniemam, że nawet gdyby zajrzał tu ktoś oferujący pracę sezonową dla os. w wieku 17 lat to zastanowiłby się 2x nim by napisał e-mail do kogoś z nickiem AgresywnyGrubas.

Osobiście nie mam nic do Ciebie i Twojego nicka.

Jeśli nie chce Ci się ruszyć z domu i objechać okoliczne firmy/sady/plantacje zadzwoń tutaj:

http://www.kujawsko-pomorska.ohp.pl/549-4843b3b36d56a.html

ewentualnie tutaj:

http://www.pup-aleksandrowkujawski.pl/asp/pl_start.asp?typ=14&menu=39&strona=1

i sprawdzaj tutaj:

http://www.mbp.ohp.pl/

...jest jeszcze dział ogłoszeń "Praca" na niniejszej www.

Data:   17-07-10 01:32

co PuP - to raczej nie zadzwonią swego czasu troszkę bezrobotnym byłem i... przez bardzo długi okres czasu nie usłyszałem od nich zadnej propozycji pracy, sam sobie znalazłem...

a co do nicka - no rzeczywiście słowo agresywny nie odstrasza potencjalnego pracodawcy ;)

schism

Autor: mkanonim (---.adsl.inetia.pl)
Data:   17-07-10 11:03

rusz [****] i łazikuj wszędzie, chyba nie myślisz że ktoś tutaj da Ci namiary na robótkę opanuj się.... głupota ludzka nie zna granic

mk

Autor: stryhoo (---.adsl.inetia.pl)
Data:   19-07-10 02:13

Daj znać jak coś znajdziesz.

PS. wypadało by chociaż napisać "dzięki". Poświęciłem 2 min życia na pomoc Twojej osobie (sic!).

Data:   19-07-10 02:23

hahahaha :)

świetne to z tymi 2ma minutami :) (ja właśnie jakies 15sec straciłem ;)

schism

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78