|
Autor: AgresywnyGrubas (---.ip.netia.com.pl)
Data: 15-07-10 22:40
Jestem nowy więc odrobinka wyrozumiałości 
Temat pewnie poruszany na forum miliony razy. Ale wraz z upływem czasu wiele się zmienia więc pytam się jeszcze raz:
Gdzie w Ciechocinku znaleść w miarę dobrą robotę dla 17 latka?
Jakieś propozycje? Jakiekolwiek 
Im gorzej jest tym lepiej. Pora uwierzyć w siebie!
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data: 16-07-10 01:49
a masz 3 lata doświadczenia i wyższe studia skończone ?
a najlepiej doswiadczenie na stanowisku dyrektorskim
oczywiście żartuję - szukaj aż znajdziesz ale w samym ciechocinku to może być ciężko
schism
|
|
|
|
Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data: 16-07-10 10:50
Miło, że napisałeś czym się interesujesz i co potrafisz.
Z takim podejściem i takim nickiem życzymy wszyscy AgresywnemuGrubasowi powodzenia, bo pomóc mu chyba nie sposób.
|
|
|
|
Autor: Tookie (---.adsl.inetia.pl)
Data: 16-07-10 11:51
Praca w Ciechocinku to jak szukanie ładnej Niemki podobno są ale nikt nie widział.
I tak masz lepszą sytuacje bo masz 17 lat wiec coś za 5 zeta znajdziesz.
Gorzej maja ludzie wykształceni młodzi ambitni bo na ich przeszkodzie stoi wiele złych zjawisk.
Bez znajomości porostu w Ciechocinku pracy się nie znajdzie bo co z tego że ktoś skończył Zarządzanie Obiektami Hotelarskimi czy marketing turystyczny czy jakikolwiek inny wydział bo jak się nie ma znajomości to pracy nie ma.
W biurze promocji Ciechocinka siedzi nierób :D a miastem zarządza wielka kupa baranów co zamiast przyciągać turystów odstrasza ich. Wczoraj w ogólnopolskim paśmie chyba na TVP1 między Wiadomościami a Sportem zobaczyłem 30 sek spot zapraszający do Chełmna. No ale takie Chełmno może sobie na to pozwolić bo turyści zostawiają potężne pieniądze inwestorzy nie palą swoich zakładów pracy. A burmistrz zapewnia rozrywkę mieszkancą.
No ale odbiegłem od tematu powodzenia w szukaniu pracy !
|
|
|
|
Autor: AgresywnyGrubas (---.ip.netia.com.pl)
Data: 16-07-10 14:12
"Miło, że napisałeś czym się interesujesz i co potrafisz.
Z takim podejściem i takim nickiem życzymy wszyscy AgresywnemuGrubasowi powodzenia, bo pomóc mu chyba nie sposób."
A czy ja szukam roboty dla siebie? Gdzieś tak napisałem? Po prostu pytam się czy forumowicze znają jakąś pracę w Ciechocinku. Nie mówię za stałe z niewiadomo jakim wynagrodzeniem. Chodzi o coś bardziej sezonowego na czas wakacji bo w roku szkolnym się uczę i byłoby ciężko. A nick jak nick. Nie wiem czy gorszy czy lepszy od stryhoo.
Im gorzej jest tym lepiej. Pora uwierzyć w siebie!
|
|
|
|
Autor: stryhoo (---.adsl.inetia.pl)
Data: 17-07-10 00:45
Tak, myślę że szukasz pracy dla siebie ale nie widzę w tym nic zdrożnego.
Idąc dalej tym tropem mniemam, że nawet gdyby zajrzał tu ktoś oferujący pracę sezonową dla os. w wieku 17 lat to zastanowiłby się 2x nim by napisał e-mail do kogoś z nickiem AgresywnyGrubas.
Osobiście nie mam nic do Ciebie i Twojego nicka.
Jeśli nie chce Ci się ruszyć z domu i objechać okoliczne firmy/sady/plantacje zadzwoń tutaj:
http://www.kujawsko-pomorska.ohp.pl/549-4843b3b36d56a.html
ewentualnie tutaj:
http://www.pup-aleksandrowkujawski.pl/asp/pl_start.asp?typ=14&menu=39&strona=1
i sprawdzaj tutaj:
http://www.mbp.ohp.pl/
...jest jeszcze dział ogłoszeń "Praca" na niniejszej www.
|
|
|
|
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data: 17-07-10 01:32
co PuP - to raczej nie zadzwonią swego czasu troszkę bezrobotnym byłem i... przez bardzo długi okres czasu nie usłyszałem od nich zadnej propozycji pracy, sam sobie znalazłem...
a co do nicka - no rzeczywiście słowo agresywny nie odstrasza potencjalnego pracodawcy 
schism
|
|
|
|
Autor: mkanonim (---.adsl.inetia.pl)
Data: 17-07-10 11:03
rusz [****] i łazikuj wszędzie, chyba nie myślisz że ktoś tutaj da Ci namiary na robótkę opanuj się.... głupota ludzka nie zna granic
mk
|
|
|
|
Autor: stryhoo (---.adsl.inetia.pl)
Data: 19-07-10 02:13
Daj znać jak coś znajdziesz.
PS. wypadało by chociaż napisać "dzięki". Poświęciłem 2 min życia na pomoc Twojej osobie (sic!).
|
|
|
Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78
|