|
Autor: Cerzam (---.adsl.inetia.pl)
Data: 17-07-10 23:50
Będąc dziś w pewnej knajpce zobaczyłem zachowanie pana Czajki
Człowieku schowaj się z tą kandydaturą na burmistrza!!!
Przestań palić trawę pic wóde i rzygać za budynkami knajpy.
To może pogadamy
Troszkę ci brakuje do obecnego Burmistrza!!!
Ludzie mniej inteligentni maja większą kulturę od ciebie.
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Autor: Justyna i Tomasz (---.adsl.inetia.pl)
Data: 18-07-10 11:49
czy Ty sie Cerzam nigdy nie porzygales po wodce, nie zapaliles trawy???? jesli nie to Ci goraco wspolczujemy!!!!! do obecnego burmistrza mu brakuje bo nie ma kochanki hehehehe hehehehe hehehee
|
|
|
|
Autor: marek (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 18-07-10 15:30
To Pan Czajka jest taki rozrywkowy? Brawo!!! To tak jak Donald Tusk palił trawę i pił tanie wina? Panie Czajka ma Pan mój głos
|
|
|
|
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data: 18-07-10 18:05
niech przyzna i rzuci kamieniem ten kto win tanich nie pił swego czasu i nie przypalił chodź raz, ale się nie zaciągał (jak Clinton )
ogólnie powiem szczerze że mogą być marne szanse ale im wcześniej zacznie Pan rozpowiadać i reklamować siebie tym większe prawdopodobieństwo będzie że się uda, czy sąinni kandydaci ? - czy może pojawią się lada moment przez wyborami i zdobędą multum głosów w niewiadomo jaki sposób, bez 'kampanii' wyborczej tak ot z nikąd 
czy może jakaś konkurencja z Rady miejskiej się pojawi
życzę sukcesów i mama pytań kilka czy po 2 kadencjach może się Leszek wybierać znów na to stanowisko ?
czy ma Pan jakieś konkretne pomysły, jakieś plany długofalowe, jakieś warte zauważenia uwagi co do metod działania w obecnym UM, niech Pan wymieni ale uczciwie swoje plusy zareklamuje się w dłuższej wypowiedzi, niech Pan uczciwie przytoczy takze swoje minusy (bo to przedstawić też jest sztuka)
bo samym atakiem niewiele Pan wskura w czasie kampanii, jak Pan chce przekonać starszych wyborców że wie Pan co? gdzie? kiedy? i jak zrobić , jak chce Pan dotrzeć do młodych ludzi których w ciechocinku jest wielu ale nie interesują sie takimi sprawami, bo nie powiem ale prawie w ciemno ma Pan prawie mój głos i wielu innych osób, na razie głównie z racji tego że LD nie przypadł mi do gudstu z kilku powodów ogólnie znanych mieszkańcom 
Pozdrawiam i życzę powodzenia !
schism
|
|
|
|
Autor: martines (77.252.147.---)
Data: 18-07-10 22:18
ha ha ha ha.....
Będąc dziś w pewnej knajpce zobaczyłem zachowanie pana Czajki
Człowieku schowaj się z tą kandydaturą na burmistrza!!!
Przestań palić trawę pic wóde i rzygać za budynkami knajpy.
To może pogadamy
Troszkę ci brakuje do obecnego Burmistrza!!!
Ludzie mniej inteligentni maja większą kulturę od ciebie.
DOBRE!!1DAWNO SIĘ TAK NIE UBAWIŁEM-Cerzam-CZY TY MIERZYSZ MIARA SWOJEJ OSOBY PANA CZAJKĘ....LUB PISZESZ NIE O TEJ OSOBIE KTÓRA MY ZNAMY...ha ha ha
bravo KRZYSIU!.....CZAS NA ZMIANY - PRZEDE WSZYSTKIM 80% OBECNEJ RADY!
|
|
|
|
Data: 19-07-10 02:22
dziekuję bardzo za odpowiedź
Pozdrawiam - i podejrzewam że sporo osób chętnie przeczyta o co chodzi 
schism
|
|
|
|
Autor: Ash23Neuro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 19-07-10 14:09
Masz moje poparcie, bo wiem żeś dobry chłop, ale partia której członkiem jesteś ma się nijak, moim skromnym zdaniem, do Twojej osoby.
|
|
|
|
Autor: fridman (---.adsl.inetia.pl)
Data: 20-07-10 22:09
Stare towarzystwo rastamańskie popiera kandydaturę Krzysztofa na burmistrza.
Liczymy na to że zmienisz to nasze miasto na lepsze, a na pewno na bardziej wesołe.
Krzysztof powodzenia!!!!!!!!!
|
|
|
|
Autor: 7thGraal (---.adsl.inetia.pl)
Data: 24-07-10 12:49
Krzysiek, gratuluję decyzji.
Będzie ciężko jeżeli chodzi o wybory, wynik również niepewny, chociażby z racji zasiedzenia na urzędzie Leszka Dzierżewicza. Przez szereg lat, nawet mimowolnie, wytwarzają się grupy może nie tyle interesu, co zależności między burmistrzem, przedsiębiorcami, dyrektorami sanatoriów etc. Dlatego jestem zdania iż kadencyjność wójtów, burmistrzów i prezydentów miast powinna być ograniczona do dwóch z rzędu.
Czekam już jedynie na Twój program.
|
|
Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data: 26-07-10 12:05
"Lewak - duży sztylet o rękojeści zamkniętej trzymany (jak nazwa wskazuje) w lewej dłoni, używany do parowania i blokowania w trakcie walki".
Kultury/ogłady!
|
|
|
|
Autor: mkanonim (---.adsl.inetia.pl)
Data: 26-07-10 12:51
mili Państwo, cały czas zastanawiam się czy nie wystartować w wyborach, wiem że szanse są niewielkie, ale dlaczego chcę wystartować?
- mieszkamy w pięknym mieście, mieście które umiera pod rządami obecnego burmistrza, tracimy tysiące osób które przybywały do Ciechocinka z powodu różnych koncertów , których już niema.... co ciekawego zbliżają się wybory i nagle organizowane są różne koncerty, jest cool. Całe miasto obwieszone jest plakatami w których napisane jest iż koncert sponsoruje Burmistrz Miasta Ciechocinka... ciekawe? dlaczego w tym roku? spójrzmy na TVP dlaczego romowie nie grają w Ciechocinku?Zobaczcie ile osób na te koncerty przyjeżdża, ale nie do Nas
mk
|
|
|
|
Data: 26-07-10 19:02
@Krezus
Wystartuję, do Rady Miasta.
|
|
Autor: bonawentura (---.adsl.inetia.pl)
Data: 29-07-10 18:36
Drodzy państwo ja pije denaturat, wciągam amfę i masturbuje się w parku!! Zagłosujecie na mnie?? 
vulpes
|
|
|
|
Autor: blanszet (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 05-08-10 21:14
Chciałabym poznać osobiste zasługi pana Czajki dla Ciechocinka, inaczej mówiąc co zyskało nasze miasteczko dzięki temu, że jest radnym? .... I drugie pytanie do radnego Czajki. Ile pieniędzy z funduszy unijnych napłynęło do Ciechocinka w ostatnich czterech latach?
|
|
|
|
Data: 06-08-10 02:08
pytanie do blanszet - zadaj to pytanie każdemu Radnemu, który bił piane w brudnej wodzie jaką jest N?asza Rada Miasta, czy którys z nich zrobił coś więcej niż to co po prostu musiał z racji tego że miasto żyć i funkcjonowac samo musi
czy to będzie kolejny plebiscyt przed wyborami kto więcej kolorowych uloteczek poroznosi ?
schism
|
|
|
|
Autor: włodek (---.ip.netia.com.pl)
Data: 12-08-10 09:13
Uważam ,że powinniście skupić się na powołaniu dobrego burmistrza , który zadbałby o powstanie basenu. Nie wiecie nawet ile zyskała Bukowina Tatrzańska po wybudowaniu term. Górale sami zebrali się i zbudowali termy a teraz ciągną dutki . Termy nie należą do jednej osoby a jest to spółdzielnia W Ciechocinku też mogłoby tak być . Ciechocinek jest w środku kraku i myślę ,że ludzie przyjeżdzaliby tam odpocząć .
|
|
|
|
Autor: Masta Erotick Blasta (---.adsl.inetia.pl)
Data: 14-08-10 19:38
Skoro premier pali(ł) trawę to czemu nie burmistrz?
Swoją drogą - mojego głosu nie dostaniesz - chyba, że przekonasz mnie czymś "wielkim".
Mogę wiedzieć jakie masz plany do niszczejących budynków w centrum miasta? Zamierzasz jakoś wymusić na właścicielach pogorzeliska w centrum miasta czy Wiarusa uporządkowanie tych miejsc? Co z ciechociniakami - nadal będą zdani sami na siebie, czy będziesz dbał o ich interesy? Co z płatnymi parkingami w mieście dla przyjezdnych w weekendy? Nadal bulić będą tylko mieszkańcy w dzień powszedni? Co z organizacją ruchu w mieście? Ostatnia reforma centrum miasta tylko utrudnia poruszanie się (szczególnie wyjazd ze Stolarskiej w Narutowicza) - może wrócić spowrotem do poprzedniej opcji kierunku jazdy lub przenieść zakaz parkowania na ulicy Narutowicza na drugą stronę - tę koło "Popiołka", a miejsca parkingowe zrobić po stronie drugiej?
Uh. Za dużo wymagam.
|
|
|
|
Autor: mall (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 14-08-10 21:12
Jeśli chodzi o spalone budynki to trzeba przyznać, że jest tu niezły BURDEL 
Jest obecnie trzech właścicieli, w tym dwóch prywatnych już. Do tego część miejską chce przejąć powiat (owszem imć Żbikowski wspominał o tym, a pisano o tym w Pomorskiej). Nie wiem po co, nie wiem co planuje (a wiadomo, że można mieć wątpliwości - patrz żbikolandia).
W ogólności sprawa wymuszenia uporządkowania popadających w ruinę budynków jest trudna, o ile w ogóle możliwa do zrealizowania przez miasto. Nie ma chyba do tego narzędzi prawnych.
----- (..) tak strzeżcie wolności waszej, aby się w swawolę nie przerodziła. - Stefan Batory -----
|
|
|
|
Data: 15-08-10 00:11
@mall
Ale ja się pytam Pana Czajki konkretnie - co zrobi. To że sprawa jest trudna to wiadomo, ale w tym mieście potrzebna jest osoba która jest w stanie rozwiązać ten problem jak i parę innych.
Poza tym - liczysz na mój głos? Niech się głowi Czajka i reszta burmistrzów. Nie podpowiadać! 
|
|
|
|
Data: 15-08-10 09:44
Burmistrz zrobi tyle na ile pozwoli mu rada miasta 
Zawsze można liczyć na opozycję jak w Aleksandrowie, która rozumie opozycję jako bycie przeciwnikiem 
Ja tam przyznam, że na pewno jest lepszym kandydatem niż niejeden, który kandydował do tej pory.
----- (..) tak strzeżcie wolności waszej, aby się w swawolę nie przerodziła. - Stefan Batory -----
|
|
|
|
Autor: stryhoo (---.adsl.inetia.pl)
Data: 15-08-10 11:51
mall gratuluję ogarniania lokalnej rzeczywistości
Wszystko się zgadza, tylko błagam nie bierzmy przykładu z Aleksandrowa Kuj. tam w RM mają sytuację bez wyjścia i metody rodem z KGB.
Wszyscy powinni siedzieć na palach przy wjeździe do miasta za dopuszczenie do tego cyrku.
Pokazuje nam to jak ważne jest to aby burmistrz był dobrym mediatorem i umiał się dogadać z radnymi, PUC-em itd.
Krzychu się nadaje, ma ogładę, umie się zachować, poznał ludzi, "zaplecze" i lokalne problemy będąc radnym. To dobry kandydat.
|
|
|
|
Data: 15-08-10 12:05
Obawiam się, że burmistrz obecnie nie ma szansy dogadania się z 1/3 właścicieli spalonego kompleksu Wszyscy wiemy dlaczego. :D
I to właśnie miałem na myśli. Choć powiązanie z PiS-em mnie niepokoi 
|
|
|
|
Data: 16-08-10 00:19
PiS = JK
JK = psychiczny 
psychiczny władyka = bardzo źle dla kraju
Tak ja to widzę i nie ma argumentów przeczących temu 
|
|
|
|
Data: 16-08-10 22:52
"Burmistrz zrobi tyle na ile pozwoli mu rada miasta" - nie lubię tego typu sformułowań, chociażby dlatego, że jeśli ktoś jest mocny* to może dużo więcej.Miasto potrzebny jest ktoś kto potrafi zbudować opozycje i przepchnąć to co dla miasta jest właściwsze.
*mocny - można zaobserwować to np. we wszelkich sprawach załatwianych przez tych bogatszych - oni wszystko załatwić mogą.
Pomijając już ten śliski temat - co z resztą spraw, które wymieniłem? I może w końcu wypowiedzą się w tym temacie osoby, które startują.
|
|
|
|
Data: 17-08-10 08:41
@ Masta
"Miasto potrzebny jest ktoś kto potrafi zbudować opozycje i przepchnąć to co dla miasta jest właściwsze."
Opozycję do... Rady Miasta? Bo nie rozumiem.
Powiem krótko, silna rada miasta i chociażby nie wiem jak upierdliwy i cienki burmistrz by nie był i ma mało do powiedzenia. Kraj również może mieć cienkiego premiera, ale silny i merytoryczny parlament...
|
|
Autor: Krzysztof Czajka (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 17-08-10 22:41
Szanowni Forumowicze!!!
Program wyborczy przedstawię we właściwym czasie...
Panowie czarno pijarowcy... aż strach pomyśleć co jeszcze będziecie wypisywać na mój tema w ciągu tych "100 dni do wyborów"...
Pozdrawiam...
Radny Rady Miejskiej Ciechocinka
Krzysztof Czajka
|
|
|
|
Data: 18-08-10 09:13
"A 'załatwianie' ma bardzo negatywną wymowę" - bo to miało mieć właśnie taką wymowę.
"Powiem krótko, silna rada miasta i chociażby nie wiem jak upierdliwy i cienki burmistrz by nie był i ma mało do powiedzenia. Kraj również może mieć cienkiego premiera, ale silny i merytoryczny parlament..." - to może zrobić by jakoś odwrotnie, bo wątpię że uda się wymienić całą radę miasta - jak ktoś się dorwał do tej "fuchy" to tak szybko jej nie porzuci, a winni są temu również wyborcy.
Znów lincz za słownictwo? 
|
|
|
|
Autor: AfricaBambaataa (---.play-internet.pl)
Data: 18-08-10 15:03
Justysiu & Tomku - a co ma kochanka do "burmistrzowania" ?
---------------------
http://joannamorwell.wordpress.com/
|
|
|
|
Autor: marek (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 19-08-10 07:42
Zgadzam się z p. Czajką!!! Za wcześnie na publikowanie programu wyborczego!!! Słyszałem od jednego ze swoich znajomych, że to mocna rzecz...
|
|
|
Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78
|