Ciechocinek.biz CiechocinekMapa CiechocinkaKatalog stron wwwTwoja pocztaWyślij kartkę z CiechocinkaForumChat

Mutlizakupy.pl - tysiące produktów do Twojego domu, biura, ogrodu. Po prostu kupuj!

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Nowy fryzjer
Autor: fryzjer (---.chello.pl)
Data:   21-07-10 13:22

Witam!

Chciałbym przeprowadzić małe badanie rynku. Jestem ciekaw czy mieszkańcy Ciechocinka byliby zainteresowani korzystaniem z nowego salonu fryzjerskiego który pracowałby na kosmetykachloreal i kerastase?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy fryzjer
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data:   21-07-10 15:55

??? nie wiem sam się strzygę z pomocą maszynki do strzyżenia - a rynek moim zdanie trudny do ogarnięcia bo fryzjerów dość dobrych i dobrych w Ciechocinku sporo

schism

Autor: fryzjer (---.chello.pl)
Data:   22-07-10 08:35

Sandman dziękuję za pomoc.

Autor: Ash23Neuro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   22-07-10 11:04

Fryzjerów jak mrówków. Ciężko się wybić jak się nie ma swoich klientów. Wiem bo znajoma próbowała swoich sił i poległa.

Autor: karakalla (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data:   22-07-10 13:59

rynek ciezki, prawda jest taka ze hmmm fryzjerzy sa ale tylko dla pan po 60 ...albo tacy co ladnie strzyga na lyso lub wg. schematu ..

..podaruj sobie odrobine luksusu..

Autor: biala róża (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   02-08-10 20:06

Fryzjer salonów jest multum , ceny są czasem powalające ( Sławka obcięcie grzywki 25 zł i zwyż) czasem są tacy co nie szanują klienta ( koło opieki , i przy kinie lub Zofia co czesze się przy czesaniu klienta tym samym gdzebieniem ) Więc zależności co proponujesz?.Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78