Ciechocinek.biz CiechocinekMapa CiechocinkaKatalog stron wwwTwoja pocztaWyślij kartkę z CiechocinkaForumChat

Powsinoga

Mutlizakupy.pl - tysiące produktów do Twojego domu, biura, ogrodu. Po prostu kupuj!

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 festiwal romów
Autor: bymloda (---.adsl.inetia.pl)
Data:   24-07-10 21:56

jestem oburzona tym ze nasi ciechocinscy cyganie nie graja u nas w miescie tylko gdzie indziej a tak to chociaż bysmy sie bawili z nimi uwielbiam ich a tu nici bo co ??????? trzeba to zmienic zeby we wakacje był festiwAL TO SA NAPRAWDE WSPANIALI LUDZIE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: festiwal romów
Autor: WKURZONA (---.adsl.inetia.pl)
Data:   25-07-10 00:14

no ja mam odmienne zdanie na ten temat!!!!!;-)

Autor: J.L.M. Prowocator (77.252.147.---)
Data:   25-07-10 13:59

Jak byli to źle, jak nie ma to niedobrze.

Autor: martines (77.252.147.---)
Data:   26-07-10 00:33

szkoda ze niema i to jak...widzieliście ile tam było ludzi...ile kasy uciekło mieszkańcom Ciechocinka!
SOBOTA,NIEDZIELA-w Ciechocinku szaro smutno,kwatery,pensjonaty,hotele puste-bo tu operetka ostatnio już tylko gości i jakieś mało kogo interesujące orkiestry-a było tak już bajecznie i medialnie,znane nazwiska tysiące ludzi -kasa leciała do kieszeni mieszkańcom....ale to już było może kiedyś wróci-oby!

Autor: Ash23Neuro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   27-07-10 12:20

Z turystycznego i medialnego punktu widzenia festiwal był bardzo dobry. Ludzie walili do Ciechocinka z całego kraju i nie tylko. Transmisja w TVP. Miejsca noclegowe obłożone w 110%. Jak się komuś nie podobało towarzystwo mógł na weekend wyjechać, tudzież nie wychodzić z domu przez dwa dni.
Miejmy nadzieje że nowe władze miasta (o ile uda się obalić obecne) coś w tym kierunku zrobią bo ulic i chodników mamy w brud a poza tym stagnacja...

Autor: Geira (77.252.147.---)
Data:   27-07-10 22:22

Mimo tego, iż nie jestem zwolenniczką tego typu muzyki, uważam, że był to jedyny ciechociński festiwal mający sens. Potrafił ściągnąć do tego miasta kilka czy kilkanaście tysięcy ludzi a to wiązało się z zarabianiem pieniędzy przez mieszkańców. Nie bez znaczenia była także promocja miasta. Szkoda, że nasze szanowne władze nie potrafiły porozumieć się z Cyganami.

Autor: bymloda (---.adsl.inetia.pl)
Data:   28-07-10 19:48

nasze władze z nikim nie potrafią sie porozumiec tak było i tak pewnie będzie powini jak najwięcej organizowac jakis festiwali tak jak kiedys był stachurski ich troje a teraz nikt nie moze sobie zarobic pustka tu jest i nic nigdy sie nie dzieje a potem narzekaja ze kuracjusze nie przyjezdzaja lipa i tyle

Autor: mkanonim (---.adsl.inetia.pl)
Data:   28-07-10 20:50

Skoro tak jak i ja tyle osób uważa że nasze władze marnują możliwości miasta, niedługo są wybory, weźcie w nich udział, może ktoś kto posiada wszystkie klepki, pomoże rozwijać się miastu, zamiast go blokować. Co zaś tyczy się samego festiwalu, to są naprawdę fajni ludzie, choć i tam zdarzają się czarne owce. Jeśli nie lubi ktoś tej muzyki, ja nie jestem jej zwolennikiem, nie musi słuchać. Jeśli dzięki temu festiwalowi kilkaset osób zarobiło więcej niż normalnie, to chyba tylko o to chodzi. Jeśli ktoś wymyśli festiwal żydowski, mongolski, indyjski, i potrafi to wypromować, chwała mu za to. Jeśli ktoś niszczy to co zostało zrobione, i niszczy miasto, do kosza na śmieci:)

mk

Autor: Geira (77.252.147.---)
Data:   29-07-10 15:46

Szlag trafił basen, w diabli poszły festiwale, jeszcze tylko wysadzić tężnie i będzie można to miasto zaorać.

Autor: S!n (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   13-08-10 16:58

za cyganami nie tęsknie, ale za tłumami jakie przewijały się w trakcie festiwalu jak najbardziej.

Autor: nowy5 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   04-09-10 09:38

http://www.plotek.pl/plotek/1,79592,8331632.html

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100904/REPORTAZ/763911676

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78