|
Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data: 26-07-10 12:01
Wszyscy liczyli na Litwinów...
http://www.youtube.com/watch?v=rlWGQOdcijs
PS. Lapidarność tematu poraża 
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
|
Autor: mkanonim (---.adsl.inetia.pl)
Data: 26-07-10 20:24
wrócili niepełnosprawni, gdyż wybory samorządowe za pasem i z czego sie tu cieszyć?
mk
|
|
|
|
Autor: J.L.M. Prowocator (77.252.147.---)
Data: 26-07-10 22:38
No i co z tego, że wybory? Idać tym tropem, to najlepiej nie robić nic aby uniknąć oskarżeń o kampanię wyborczą na koszt miasta (bo jak mniemam miasto jakieś koszty festiwalu ponosi). Akurat ten festiwal najbardziej pasuje do Ciechocinka i powinien co roku się tu odbywać. Witajcie w domu!
|
|
|
|
Autor: mall (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 27-07-10 00:34
A właściwie to takich festiwali powinno być więcej.
----- (..) tak strzeżcie wolności waszej, aby się w swawolę nie przerodziła. - Stefan Batory -----
|
|
|
|
Data: 27-07-10 10:42
Nie oponuję i również się cieszę, pytam tylko ile trzeba spie... żeby dojść do wniosku że popełniło się gafę. Zaraz wróci wszystko to z czego Ciechocinek był znany, i dobrze, szkoda tylko że Burmistrz mądry po szkodzie
mk
|
|
|
|
Data: 27-07-10 13:08
Dajcie już spokój - nie znamy szczegółów i pewnie nigdy ich nie poznamy.
Proponuję wybrać się na Festiwal i wierzyć, że za rok też będzie u nas i rozgości się tu na stałe. Eksperyment z Aleksandrowem Kuj. w 2009r. był trzeba przyznać dość dziwny.
Program:
http://www.ciechocinek.pl/index.php?art_id=136&id_news=296
|
|
|
|
Autor: Jan Kowalski (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 28-07-10 07:39
Prosisz o szczegóły? Proszę bardzo. Szefowa Bristolu dogadała się z PUCem, który wynajął muszlę i będziemy mieli festiwal.Ot cała prawda. Burmistrz nie maczał w tym palców ...i całe szczęście.
|
|
|
|
Data: 28-07-10 20:44
Skoro jest tak jak piszesz to dziękować Bogu że mamy jeszcze ludzi którzy myślą i chcą coś zrobić dla miasta... Mam nadzieję że a tym energia tej osoby się nie skończy.... oby
mk
|
|
|
|
Data: 29-07-10 10:32
Nie prosiłem o szczegóły ale OK, dzięki za to lakoniczne wyjaśnienie.
Podobno m.in. radny Czajka w powrocie festiwalu maczał palce 
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100726/INNEMIASTA05/883396565
|
|
|
|
Autor: Koniokrados (61.32.46.---)
Data: 29-07-10 11:52
Skoro p. Czajka chce zostac burmistrzem to już teraz powinień pokazać że jest zdolny do współpracy z różnymi siłami w naszym mieście. Możliwości ma spore bo przeciez kieruje administracją spółki uzdrowiskowej. Nawiasem mówiąc największego pracodawcy. Uważam że festiwal dzieci niepełnosprawnych powinien odbywać się w Ciechocinku i wielkim nieporozumieniem było wyrzucenie go do Aleksandrowa. Ciekawe czy burmistrz zaszczyci swoją osobą festiwal? Ciekawi mnie też ile pieniędzy przeznaczy zacna rada miasta w Ciechocinku na dofinansowanie tej szlachetnej imprezy?
|
|
|
|
Data: 29-07-10 13:31
Świetnie że wraca festiwal, tylko ile czasu minie aż stanie się tak medialnym jak kiedyś. Będę głosował na każdego kto nie niesie ze sobą destrukcji. Czy burmistrz zaszczyci? Mam nadzieję że nie, choć widząc obłudę myślę że tak. w końcu za pasem wybory. Najbardziej śmieszą mnie plakaty na mieście "koncert przy współudziale Burmistrza Miasta Ciechocinka" Z drugiej strony dlaczego brak jest napisu"wrócił festiwal dzięki współudziale burmistrza, dzięki któremu przez czas jakiś go nie było"
Jestem tak zwanym lajkonikiem... czy laikiem... sam nie wiem trudne słowo, widzę tylko co się dzieje i co było kiedyś... romowie, niepełnosprawni, pikniki rodzinne, tłumy ludzi, przyjezdni, telewizja, pieniądze do portfeli mieszkańców, portfela miasta...ale jestem tylko lajkonikiem... albo laikiem
mk
|
|
|
|
Autor: Jan Kowalski (62.148.70.---)
Data: 29-07-10 22:10
Jak można pisać że przy współudziale burmistrza skoro muszlę wynajął PUC a reszta to sponsorzy i fundacja na rzecz dzieci niepełnosprawnych. Czy może się mylę i burmistrz dołożył grosza?
|
|
|
|
Data: 30-07-10 09:04
albo się wie albo się nie wie, albo się zna hasło albo się nie zna, albo się pisze albo się nie pisze, albo się umie bawić albo nie umie...
a jak się nie wie, to się nie pisze - proste.
|
|
|
|
Autor: Arek9900 (---.ip.netia.com.pl)
Data: 31-07-10 12:06
Co ciekawe wsrod sponsorow nie wymieniaja ani Urzedu Miasta Ciechocinka ani Pana Burmistrza szok.......
|
|
|
|
Autor: Arek9900 (---.ip.netia.com.pl)
Data: 01-08-10 10:23
Nawet wladz miasta na zakonczeniu nie bylo ale za to Pan Czajka byl i za to dziekuje Panu.
|
|
|
|
Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data: 01-08-10 12:32
i mniej ludzi maczajacych palce w rózne sprawy tym lepiej dla sprawy i tak pewnie było w tym przypadku
a Kandydat Czajka niech przedstawi w końcu chociaż zarysy swojego programu - bo pokazywanie się pokazywanie popularność popularnością ale tez coś słowngo i do poczytania by się przydało 
pozdrawiam !
schism
|
|
|
Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78
|