Ciechocinek.biz CiechocinekMapa CiechocinkaKatalog stron wwwTwoja pocztaWyślij kartkę z CiechocinkaForumChat

Drukarnia EMIX

Mutlizakupy.pl - tysiące produktów do Twojego domu, biura, ogrodu. Po prostu kupuj!

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Pielgrzymka do Częstochowy
Autor: energa (---.ip.netia.com.pl)
Data:   28-07-10 21:04

Czy jest koś, kto wybiera się w tym roku na pieszą pielgrzymkie do Częstochowy?
Może ktośchce się podzielić swoimi spostrzeżeniami, jak się do takiej podróży przygotować?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pielgrzymka do Częstochowy
Autor: stryhoo (---.kpsi.pl)
Data:   29-07-10 08:46

http://www.wprost.pl/ar/203685/Lizak-z-homologacja/

... ponadto do obsługującego lizak można przed wyruszeniem wezwać patrol policji i zarządać badania trzeźwości.

Jak będzie OK, niech nie zapomni zabrać świadectwa homologacji lizaka, inaczej drogówka może Was zawrócić na trasie.

pozdrawiam, ew. zapraszam do dyskusji :)

Autor: mkanonim (---.adsl.inetia.pl)
Data:   29-07-10 13:38

hehe.... pytanie jedynie kto sprawdzi trzeźwość policjanta, badającego trzeźwość niosącego lizaka, istnieje możliwość iż idąc z lizakiem przekroczy prędkość ma możliwość zapytania o homologację radaru.... dlaczego mnie to śmieszy? zostałem zatrzymany na rowerku, i dostałem mandat za brak świateł, światła obowiązują od zmierzchu do świtu, fajny przepis, tyle że o 8.00 nie było jeszcze dla panów świtu, choć na oczach miałem okulary przeciwsłoneczne:):):) pozdrawiam pANÓW

mk

Autor: sandman (---.ntlworld.ie)
Data:   29-07-10 16:28

no widzicie tak to jest jak trzeba policji zwiekszyć skuteczność wykrywania hmm nie wiem wykroczeń czy czegoś takiego, ciekawe czy Panowie Policjanci wiedza co to jest świt i zmierz i znają dokładną godzinę owych zdarzęń - bo nie da się tego orzec jednoznacznie, może było się kłucić o godzinę wschodu i zachodu słońca, a przy okazji spytać się czy nie mają podróbek w spodniach jakichś znanych marek bokserek albo majtasów, bo widzę że do absurdów dochodzi

schism

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78