Ciechocinek.biz CiechocinekMapa CiechocinkaKatalog stron wwwTwoja pocztaWyślij kartkę z CiechocinkaForumChat

Mutlizakupy.pl - tysiące produktów do Twojego domu, biura, ogrodu. Po prostu kupuj!

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 która najladniejsza...
Autor: ciekawy... bo sam ;] (158.75.203.---)
Data:   19-07-04 18:01

ktora waszym zdaniem jest najladniejsza dziewczyna w ciechu... sa takie? heh...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: która najladniejsza...
Autor: Kris (---.skynet-ciechocinek.com)
Data:   19-07-04 18:21

nr1 to Cebula(siostra torka):)

Autor: Grześ (---.skynet-ciechocinek.com)
Data:   19-07-04 18:30

Najfajniejsza dziewczyna, którą znam(ale nie z ciecha)jest OLA lat 26 pracuje w [****] na [****] (gg [******]-na gg dostępna od 9 do 17)blondi ale farbowana na czarno czyli sztuczna inteligencja:)

Autor: FeniX (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   19-07-04 22:39

1. brak
2. brak
3. brak
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

Autor: Agent KGB (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   19-07-04 23:19

1. L.D
2. Pan Czesław ze Słońska
3. Mandaryn lub jak kto woli Rychu

O kurde to nie ten plebiscyt

Data:   20-07-04 01:02

hehe... ciekawie... hehehe
to brak ladnych dziewczyn w ciechu???

Autor: iR (---.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data:   20-07-04 09:34

sprawa gustu i upodobań...
ale nie jest dobrze!

Autor: S!N (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   20-07-04 10:10

Nie źle nie jest, ale przecież nie bedziemy tutaj nazwiskami sypać. Ja uważam że najładniejsza jest moja dziewczyna i wiem, że podoba sie jeszcze wielu osobom. Poza tym jest jeszcze kilka które z chęcą bym wymienił, ale to jest internet a rozpowszechnianie danych osobowych po internecie nie jest najlepszym pomysłem. Sam musisz pochodzić po ulicach i poszukać. Pozdrawaiem i życzę powodzenia!

Data:   20-07-04 11:45

Aga jest super!!!!:)

Data:   20-07-04 15:27

Jaka Aga?? Ciekawe czy znam, a może i znam z bardzo bliska :)

Autor: sdk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   20-07-04 15:39

bosko!:/

Data:   20-07-04 15:54

S!N racja !!!!!

Autor: A (---.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data:   20-07-04 22:38

ja również uważam że jest kilka ładnych.
kilka z nich ma nawet to "COŚ", choć nie z ewszytstkimi jest o czym pogadac.

Data:   20-07-04 22:44

Niektóre są porostu ładne ale puste !!!

Data:   20-07-04 23:44

chlopaki bo to tak jest... jak jest ladna kobieta to jest glupia, jak juz jets madra to jets brzydka... a sa tez takie ktore sa srednio madre i srendo ladne - - to te sa chyba najlepsze... :) a rzadkoscia jest znalezc dziewczyne ladna i madra... ;/

Autor: :) (---.dyn.optonline.net)
Data:   21-07-04 00:00

ja jestem ladna i madra;P

Autor: :) (---.dyn.optonline.net)
Data:   21-07-04 00:11

kto to jest Aga:) ?

Data:   21-07-04 00:34

Widzisz samotny ja, albo jestem głupi i myślę że trafiłem na mądrą dziewczynę albo głupi nie jestem i trafiłem na mądrą i ładną równocześnie. W każdym razie moim zdaniem moja dziewczyna jest i mądra i ładna, więc i takie można znaleźć. Wiem że takich za dużo nie ma sam sie o tym przekonałem ale kto szuka ten znajdzie :)

Autor: tomasz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   21-07-04 00:39

W dniu 17 lipca /sobota/na Festiwalu Romów siedziałem obok bardzo ładnej dziewczyny.
Przed rozpoczęciem występów odebrała telefon i wyszła,o ile się nie mylę była z Ciechocinka lub okolic. Jutro opiszę jej wygląd.

Data:   21-07-04 01:27

no ja tez mialem dziewczyne w ciechu bardoz ladna i madra, ale zaskoczyla mnie troche i juz z nia nie jestem... ale nie wnikam... a zalozylem ten temat z ciekawosci... bo gadalem ostantio z kumplem z ciecha i mi mowil ze malo jest ladnych dziwczyn a tymbardzije madrych w ciehcu... hehe... wiec ciekawi bylismy...
pozdrawiam!

ps. tomasz opisuj opisuj...

Data:   21-07-04 09:42

Elo Mądra czy ładna to nie ma znaczenia , ona musi mieć w sobie poprostu to coś. Wtedy jest ładna dla danej osoby a dla innej nie musi być ładna ! A tak na marginesie o gustach się nie dyskutuje !!!! Tomaszu jak siedziała i nie zagadałeś to spaliłeś sytuacje , już jej więcej nie spotkasz znając życie ,jeżeli masz okazje to ją od razu wykorzystuj !!!!!!!

POZDRO !!!!

Data:   21-07-04 12:30

Są też takie, które o ile nie podobają sie wszystkim to przynajmniej podobają sie większości. A czy u nas jest mało ładnych dziewczyn? Trudno powiedzieć jak przebywam w Toruniu czy Gdańsku to rzeczywiście tam jest dużo ślicznych dziewczyn, ale gdy przebywam w miasteczkach o podobnej wielkości jak Ciechocinek to u nas w porównaniu z tymi innymi miasteczkami jest wysoki poziom :)

Data:   21-07-04 12:48

Pustaków !!! hahaha

Data:   21-07-04 14:02

heheh... pustakow... hahahah dobre...

racja.. jak ona ma to cos to jest najwiekszym skarbem dla danej tam osoby, a dla kogos innego to moze bcy najwiekszy potwor na ziemi... :)

Data:   21-07-04 15:52

Co racj to racja !!!

Data:   21-07-04 16:49

FeniX pustaki mozna spotkać tylko w pewnych miejscach. Niestety tak sie składa, że często w tych miejscach się pojawiasz, a tak poza tym nie jest tragicznie. ja stoję w obronie Ciechocińskich dziewczyn!!

Data:   21-07-04 18:10

A co do skarbu i skarbów to czy nie powinno się ich zakopywać??? A najgorsze panny są z pod znaku węża, u których kolczyk w pępku robi za uchwyt na choinkę zapachową a Bóg dał im nogi tylko po to żeby przemieszczając się nie zostawiały mokrych śladów. To są dopiero "boginie”, z którymi lepiej się nie zadawać z wielu powodów. A co do miejscowych lasek dobry make up ,mało światła i cztery piwa i są naprawdę ładne :)

Data:   21-07-04 22:35

pozdro dla S!N...

Data:   21-07-04 22:55

Dzięki sdk, "Agent" każda kobieta ma swój sty, to że ma dziurę w pępku nie musi wcale o niej źle świadczyć. Oczywiście powstaje pewien stereotyp, ale ja staram się nie uogólniać.

Data:   21-07-04 23:13

Choinka nie produkują w kolorze różowym !!!!
Bez nóg dały by sobie rade i tak noszą 15 cm szpile !!!
A co do makijażu i piw i ciemności to się zgadzam !!!

Data:   21-07-04 23:33

Stereotyp to jedno a wężówki to drugie. Jak spotkasz jedną i jest głupsza niż przewiduje norma do tego chamska i prosta jak linijka mówisz sobie pojedynczy wypadek. Spotykasz drugą na identycznym poziomie wmawiasz sobie pech zdarzenie losowe dwie głupie dziołchy w jednym miejscu. Spotykasz następną i następną, co daje tak wysoką pewność, że nie ma mowy o pomyłce generalizując żmijki. Nie dosyć, że są podobnie ubrane to podobnie głupie. Choć zawsze istnieje szansa znalezienia okazu łamiącego regułę . A szansa spotkania takiej istoty wynosi tyle co szansa na trafieniem meteorytem w miskę płatków przy śniadaniu w dniu twoich urodzin :)

Data:   21-07-04 23:47

Wężówkę można rozpoznać po tym jak robi "ssssssssssssssssssssss" i ma pinkiwinki na sobie !!!! Też są pijawki a one kochają portfele szczególnie cudze !!!

Autor: Tomasz (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   22-07-04 00:06

Proszę o informację, czy dziewczyna o której pisałem jest mieszkanką Ciechocinka.
Opis:brunetka ubrana w żakiet koloru białego z czarnymi wzorkami,spódnica biała, buty do połowy łydki białe z długimi noskami. Torebka czarna z białymi wzorkami damskiego obuwia.Na policzkach i nosie ślady po nadmiarze słońca,na uszach długie klipsy.

Pozdrawiam!

Data:   22-07-04 00:08

to bułgarska tirówka

Data:   22-07-04 00:18

Z moich obliczeń szansa, że to miejscowa i na dodatek samotna równe są zeru, ale warto spróbować. Jak chcesz to 31 lipca na święcie policji będzie też rysownik sporządzający portrety pamięciowe. Wyniki jego pracy opublikujemy na stronce i przy odrobinie szczęścia znajdziesz swa lubą. I jeżeli nie będzie dzieciata i naprawdę dużo nie piłeś tego wieczoru i się sobie spodobacie zakończy się to wielkim happy endem . Pozdrawiam i good luck :)

Data:   22-07-04 00:21

Nie wiem czy się nie mylisz, przecierz z nią rozmawiałem i bym się poznał.
Jak bym zobaczył to bym uwierzył.
Pozdrawiam!

Data:   22-07-04 00:28

Oj to będzie naprawdę trudne ale pogadaj z policyjnym rysownikiem jak on nie będzie pijany to cos narysuje byle nie wężówkę ani pijawkę ale życzę powiedzenia Tomaszu !!!!

Data:   22-07-04 00:39

ja mam kawal....
idzie zajaczek przez tory kolejowe... zoabczyl ze na ziemi lezy pieniadz wiec siega po niego i nagle pociag przejezdza i urywa mu [****]... [****] leci zaa drugie tory... zajaczek wiec idzie po ta [****]... pochyla sie i drugi pociag przejezdza i tym razem urywa mu glowe...

jaki jest tego moral????

NIE TRAC GLOWY DLA GLUPIEJ [****]!!!!!!

:)

Data:   22-07-04 00:59

Dobre !!!! Szkoda że to mydło nie było bo by też wilk się pojawił !!!

Autor: S!n (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   22-07-04 14:27

hehe! Tomaszu jakoś tak elegancko ubrana kobieta nie pasuje mi do tego miasta, dbają o siebie głównie mężatki więc lepiej abyś nie zabierał komuś żony. Ale życzę szczęścia, happy end zawsze jest wzruszający :)

Data:   22-07-04 15:13

Szczególnie jak ona mówi cię że ma ospę !!!! hahaha !!!! Jeżeli to nie była wężówka ani pijawka to miała męża albo była zajęta !!!

Autor: . (---.dyn.optonline.net)
Data:   26-07-04 04:47

Najladniejsza jest Patrycja:)

Data:   26-07-04 07:31

Patrycja jest ładna, ale wydaje mi sie że nie najładniejsza, choć wszystko zależy od gustu i od tego jak sie ubierze (a ubiera sie ładnie). Ciężko wybrać najładniejszą, ale na pewno sa tutaj ładne dziewczyny!

Autor: dziewczyny (---.ciechocinek.sdi.tpnet.pl)
Data:   27-07-04 14:46

Uważam że w Ciechocinku jest wiele ładnych dziewczyn, tyle tylko że nie kręcą się w takich miejscach jak wideo park zdrojowy i te sprawy. Zazwyczaj są mądre i świadome tego co się dzieje z dzisiejszymi chłopcami, myśle, że taką dziewczynę jaką szukacie będzie wam trudno znaleść jeśli kręcą was klimaty parkowe itd.znam wiele fajnych i ładnych dziewczyn ale one uważaja że w ciechocinku bardzo trudno jest zanleść tego jesdynego skoro ci którzy są bardzo porządani przez kobiety "są na wymarciu"...Chłopcy weźcie się w garść i pokarzcie swoje dobre strony.. A w ciechocinku nie ma brzydlich dziewczyn, każda dziewczyna jest ładna na swój sposób..i każda może bvyć kochane jeśli tylko znajdzie drugą połwkę..a często się zdarza że jeżeli koleżanka jest ładna to głupia np koleżanka wyżej opisana... ale my już nic nie zmienimy..taki jest świat.. i sa dziewfczyny które wogóle się nie szanują a wiele jest takich w ciechocinku, zaczynają już w wieku 15 lat;(..

Data:   27-07-04 15:02

zgadzam sie z dziewczynami.jest wiele ładnych i mądrych dziewczyn.wystraczy usiąśc i popatrzeć...pozdrowka

Data:   27-07-04 15:49

To kiedy zaczynają to nie jest problem, problemem jest to gdzie zaczynają i z kim. Jeśli dziewczyna jest z facetem już od 14 roku zycia i po 1,5 roku związku "zaczyna" to nie jest problem, ale jeśli 15-nastka idzie na disco i daje temu kto pierwszy poprosi to jest już coś nie tak. A poza tym zgadzam sie z dziewczynami we wszystkim.

Data:   27-07-04 18:08

dzięki chłopcy za poparcie :*.. szkoda że niewielu takich jak wy istnieje :( .. inni wolą ławki w parku piwo wino i maryhe :( ..

Data:   27-07-04 18:21

Mam pytanie gdzie się ukrywają piękne mądre dziewczęta bo jak nie chodzą do parku cafe i do trzech najważniejszych lokali to gdzie są ??? A swoją drogą okazujesz brak szacunku osobą bywającym w parku. Nie wszyscy w parku to debile alkoholicy i fani meksykańskich szlug. Ale jak tam nie bywasz to rzeczywiście masz prawo tak błędnie myśleć ależ, czego wymagać od kobiety:)

Pozdro piękne mądre kobitki :) Co na obiad ???

Autor: tedunio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   27-07-04 19:05

hehe

Data:   27-07-04 23:39

re agent kgb:
czyżbyśmy nacisnęły ci na odcisk że odrazu nas obrażasz.. Chyba nie napiszesz nam że jest inaczej ze społecznością ciechocinka... popatrz tylko na młodych chłopaków z których rozsną mali kryminaliści, na dziewczyny które wkładają coraz to krótsze spódniczki żeby sie podobac takim frajerom.. Piękne i mądre dziewczyny zazwyczaj stąd uciekaja i nie tylko dziewczyny bo wielu chłopców też.. My lubimy spacerować po ciechocinku poznawać ludzi, często chodzimy do parku czy tez innych klubów ciechocińskich, ( prócz oczywiście peronu-ale w tym wypadku sparawa chyba jest dla wszystkich jasna)..Jak obracasz się w kręgu ciągle tych samych ludzi to wiadome jest że nic nie zauważysz. Wiele dziewczyn z ciechocinka jest naprawde ładnych ale nikt na nie nie zwraca uwagi bo nie "są w tych klimatach".. My wolimy jakieś ciekawe koncerty, wypady za miasto, poznawanie ciekawych ludzi, potrafimy organizować sobie czas.. Jest wiele dziewczyn spośród nas, które nie robią nic na pokaz i nie robią z siebie panienek lekkich obyczajów..Ale nie wiem czy ty starasz się takie zauważać agncie kgb.... pozdro dla wszystkich

Data:   27-07-04 23:56

wiecie dziewczyny...ja lubie nosic krotkie spódniczki i wcale nie uwazam sie za "panienke lekkich obyczajów"!!pozatym ładne dziewczyny wyzywajaco ubrane nie musza byc koniecznie tirówkmi i byc głupie!!obrazacie w ten sposób płeć piękną!!;/

Data:   28-07-04 00:06

dziewczyny nie wiem czy zauwazyłyście ale byłem po waszej stronie, ale nagle mnie obraziłyście. Bywam w parku i to dość często (choć nie codziennie) lubię piwo ale nie lubię sie upijać. Nie piję wina, ani nie palę marychy. Moja dziewczyna nosi krótkie spudniczki, choć jak zaczynaliśmy razem chodzić to nie miała żadnej, wiec nie zaczeła w nich chodzić by zwrócić na siebie uwagę a po prostu dlatego, że stwierdziła, że ma ładne nogi i nie musi ich ukrywać. Nie jestem kryminalistą i nie zamierzam nim być, studiuję i poszukuję pracy, zdaję sobie sprawę ze swoich obowiazków, a wy swoja wypowiedzią potraktowałyście mnie jak chama i prostaka, a moją dziewczynę jak ....(domyślcie sie) i to tylko dlatego ze przebywam tam gdzie przebywam, a moja dziewczyna ma taki a nie inny styl ubierania się. Dziewczyny zastanówcie się!!

Data:   28-07-04 00:23

Re: dziewczyny

Wiem te dni... Przepraszam kobieto ale gdzie cię obraziłem !!! To było otwarte pytanie, bo szukam właśnie takiej ładnej mądrej kobitki jak ty i żeby sobie oszczędzić fatygi zapytałem się gdzie cię można szukać. A ty się obrażasz ale nie ma co się droczyć z kobietą w te dni . Nie wnikam, co maiła na myśli natura, tworząc to zjawisko. Przyłączam się to tezy w Ciechocinku są naprawdę ładne dziewczyny. A każdy samiec o zdrowych zapędach patrzy na każda interesującą go dziewczynę bez względu na "klimat" długość spódniczki i inteligencje.
Na temat urody czy preferencji się nie wypowiadam, bo to rzecz gustu a o gustach się nie dyskutuje, bo albo się go ma albo nie.

Pozdrawiam wszystkie kobitki nawiasem przyniosła by jakaś borwarka zrobiła kolacyjkę i zrobiła pranie, bo ja właśnie mecz oglądam z kolegami.

Data:   28-07-04 00:29

re: s!n , przepraszamy skoro cię uraziłyśmy.. jeśli któś obcy przyjeżdża do ciechocinka to właśnie tak dla niego wygląda nasza szara rzecywistość.. jeżeli dziewczyna jest z chłopakiem i nosi krótki spódniczki to ubiera się dla siebie i dla niego, nam to nie przeszkadza, ale trzeba mieć umiar, a zresztą myślimy że jeśli chłopak kocha dziewczyne nie będzie chciał aby wszystkie swoje atuty okazywała przed innymi.. i jeszcze raz przeprosiny dla s!n..a do koleżanki wyżej czy to dobrze kiedy dziewczyna ubiera się wyzywająco?..Uważamy że dziewczyna czyteż kobieta powinny być kobiece a nie wulgarne.. tym że dziewczyna jest ubrana wyzywająco nie przyciągnie spojrzeń takich chłopców jak s!n ( z tego co nam się oczywiście wydaje), bo pożądny chłopak lubi skromne dziewczyny..a każda z nas powinna szanowac swoje ciałao.. I to ciało powinno byc dla nas samych a nie dla obcych, a także dla naszej drugijej połówki.. a pokazywanie swoich uroków w bardziej wuzlgarny sposób - naszym zdaniem- odbiera dziewczxyną szanse na poznanie dobrego chłopaka....

pozdro dla s!n i jego dziewczyny i dla wszystkich dziewczyn i chłopaków zwłaszcza tych " na wyginięciu" :)

Data:   28-07-04 00:33

no i oczywiście agenta kgb :*

Data:   28-07-04 01:07

jesli chodzi o moją dziewczynę to wolałbym aby tak sie ubierała tylko przy mnie, bo uwielbiam patrzec na jej nogi czy dekolt Ale kiedy wychodzi tak ubrana na miasto bezemnie to juz jestem zły, ale przecież nie mogę mówić jak ma sie ubierać. poza tym zawiodę was dziewczyny, bo każdy facet lubi popatrzeć na zgrabne nóżki, ja również więc dziewczyny w mini przyciągają wzrok (choć teraz sie opanowuje nie chce patrzec na inne dziewczyny poza swoją). Jednak mozna sie ubrać wyzywająco i ze smakiem, a można wyzywająco a tandetnie i ordynarnie. tutaj jest różnica. pozdro!!

Data:   28-07-04 01:08

Re: dziewczyny

Z tego, co mi się wydaje, (ale co tam prymitywny samiec może wiedzieć) każdy facet patrzy i się obraca za kobietami jak tylko dorośnie, aby zrozumieć cel tego zachowania. Nie ma tu wyjątków duży, mały, stary żonaty każdy samiec się ogląda za kobietami to jest w naszych genach.( No dobra wszyscy poza gejami i ślepymi) To czy kobieta jest wyzywająca w danym stroju zależy tylko od interpretacji. Dla jednego będzie atrakcyjna i podniecająca kobieta w kurtce puchowej i uszatce a dla drugiego pól naga kobieta osłonięta gdzie niegdzie paskami materiału. Dobór ubioru jest sprawą indywidualna każdej kobiety, która sama zdecyduje, co chce na siebie założyć. Dal mnie nie ma znaczenia, co kobieta ma na sobie, dopuki jej nie poznam nie sugeruje się na tej podstawie czy jest tak czy inna. Ale często się teraz operuje stereotypami wiążąc styl ubierania się charakterystyczny dla danej subkultury z określonymi skojarzeniami np. dres= BMW, bezmózgi jełop, kłopoty. Podobnie robisz ty a to czy te stereotypy są właściwe można się spierać i nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Dlatego pozostawmy temat zamkniętym. Niech każdy ubiera się jak chce czy to skąpo czy po "chrześcijańsku".

Pozdrawiam, ( ale nakłamałem hehe)

Data:   28-07-04 01:47

e tam...my nie operujemy stereotypami.. niestety tak jest u nas w ciechcoinku... ruszcie swoje główki poza ten bar peron.. a naprawde możecie poznac fajne dziewczyny.. a co do ubioru to chodziłao nam o to że każda kobieta powinna się szanowac a faceta nie musi wcale łapac na gługie nogi tylko na intelekt, a niestety coraz częściej łapią faceta na nogi lub na łóźko;/

Data:   28-07-04 02:24

No moja tak mnie nie złapała :). W Peronie byłem raz, i to tylko 2 godzinki bo już nie wytrzymałem, a chodze po Ciechocinku non stop, znam wiele osób. Wiele ciekawych dziewczyn i wiele pustaków. Tak samo jak wielu spoko chłopaków jak i zwykłych chamów. Myślę że znam fajne dziewczyny w tym mieście i nie tylko, a teraz je GORĄCO POZDRAWIAM!!!

Data:   28-07-04 02:59

a co z tym dziewczynami ktore znasz z widzenie...i nie pokazuja sie w takich miejscach jak wideo, a raczej przechodza tamtedy ale tam nie przesiaduja?

Data:   28-07-04 04:02

Przeważnie znam je chociaż na cześć. Z resztą jeśli chcecie być zauwazone to musicie sie jakoś wyróżniać. Trudno zwrócić uwagę na kogoś kto na nikogo nie zwraca uwagi. Jeśli jesteście roześmiane, otwarte na rozmowę a czasem i same prowokujecie rozmowe to na pewno łatwo znajdziecie i kumpla i kogoś wiecej. Kobieta powinna być ładna ale musi też być w miarę inteligentna. Ważne jest to by nie była typowym smutasem lecz roześmianą osobą. O rannyy!!! Już po 4 a ja jeszcze nie śpie :) oks do jutra bo już sam nie wiem co pisze ale chyba napisałem prawdę :)

Autor: . (---.dyn.optonline.net)
Data:   28-07-04 06:42

mnie tylko nurtuje kim jest S!N:)

Data:   28-07-04 09:18

Kimś kto kładzie sie spać o 5:10 i wstaje o 8:45 (i po co mi to było) :). Kimś kulturalnym, a nie lubianym, kimś kto jest szczery aż do bólu, kimś kto chce pozostać anonimowy i kimś kto lubi każdego dopuki ktoś z tych każdych nie zacznie ze nim walczyć :). POza tym kimś kto wierzy jeszcze w prawdziwe szanujące sie a zarazem ponetne kobiety, które potrafia wykorzystać swoje walory bym był w stanie zrobić dla nich wszystko. (apropo) POZDROWIENIA DLA MOJEJ UKOCHANEJ!
Myślę, że po tak wyczerpującej odpowiedzi dowiesz sie kim jestem.
A tak poważnie to wolałbym, abyś jednak nie drążył tego tematu :)

Autor: soneda (---.ciechocinek.sdi.tpnet.pl)
Data:   28-07-04 12:13

A ja wiem kiem jesteś:D s!n.. dlaczego taki nick?
;) pozdro dla s!n i Ani :D

Data:   28-07-04 12:19

tak ogóle to przestańcie drążyć ten temat bo i tak każdy będzie trzymał swoja stronę i nikt nikogo nie przekona do swoich racji. Ludzie z anszej okolicy są jacy sa i nikt tego nie zmieni. A co do gustów to jak zapewne wszystcy wiemy są gusta i guściki. A wracając do tego, która jest najładniejsza to myślę, że nie ma takiej bo każda dziewczyna jest ładna. znacie powiedzienie "Każda potwora znajdzie swojego amatora" .

Data:   28-07-04 13:14

S!N czemu sądzisz, że jesteś nielubiany??:)

Autor: x (---.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data:   28-07-04 14:18

ja znam inne powiedzonko :

Potwór nie potwór
byle miał otwór

Data:   28-07-04 14:19

Kris : Takie mam wrażenie po prostu, może dlatego że czasem czuje sie zbyt pewnie, może dlatego że jak mam dziewczynę to jestem o nią zazdrosny i opier[***] ludzi którzy czują sie lepsi odemnie, a może po prostu tylko mi sie zdaje, nie wiem. Wiem że mam grupke znajmoych na których moge liczyć i jest dobrze.
Re SONEDA: Hejka z kąd wiesz kim jestem?? Kurcze chyba czas zmienić xsywę. Obiecaj tylko ze bedziesz cichutko, wolę być Gallem Anonimem :) Podłącz sie na gg bo zastanawiem sie ktoś Ty:).
Przepraszam admina za odbiegnięcie od tematu.

Data:   28-07-04 15:59

kurcze kto takiego chama by nie rozpoznał... żartuje słonko.. wyobraź sobie że znamy się od jakiś 12 lat:D... nie martw się nikomu nie zdradze nic :D... całuski ogromniaste dla s!n

Data:   28-07-04 19:24

jestem ciekawa..jaką dziewczynę za najpiękniejszą uważa ciekawy..bo sam;]

Data:   28-07-04 20:54

To ja również sie domyślam kim jesteś. Pozdro!

Data:   28-07-04 20:57

dak sie domyslisz to daj znac na gg:D... ja tez chce byc anonimowa:D

Data:   28-07-04 23:06

Wszystie są ładne na swój sposób !!!

Data:   28-07-04 23:09

wkoncu mądrze odpowiedziałeś

Autor: ona (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   28-07-04 23:42

prosze.. 74 odpowiedzi na taki beznadziejny temat - ludzie czy wy nie macie o czym gadac?? pozdro

Data:   29-07-04 00:01

Ona to wcale nie jest głupi temat, ale z założenia miał być tematem dla facetów, a wiec Ty tylko niepotrzebnie podnosisz średnią. Poza tym chwilami na tym forum rozpętuje sie ciekawa rozmowa. Ona! Czasem warto czytać między wierszami, to nie temat tworzy forum i nasze wypowiedzi tylko my!!

Data:   29-07-04 08:33

Racja, nie znam milszego tematu!!!!!
nawet jeśli sam nie uczestniczę
(gdyż moja najładniejsza okazała się być nie najmądrzejszą)
Ten temat budzi wyobraźnię i zmusza do rozglądania się wokół...

Data:   29-07-04 10:16

Ona niechce tego tematu bo nikt nie mówi o niej

Data:   29-07-04 11:41

też tak pomyślałem, ale nie chciałem jej zrobić przykrości ujawniając tą myśl...

Data:   29-07-04 12:19

A może Ona też szuka ciekawego mężczyzny swojego świętego Graala nieśmiało zwracając na siebie uwagę ???

Pozdrawiam szukających i szukanych :)

Data:   29-07-04 13:15

Agent jesteś zabawny wiesz kto to jest Ona !!! Ona szuka własnego ego !!!

Data:   29-07-04 18:07

I z miłego forum powstało ponownie forum pełne krytyki. iR każda dziewczyna jest ładna i mądra. ładna zależnie od gustu i od ilości wina, a mądra wtedy gdy trafia na głupszego od siebie więc sie nie łam i szukaj, szukaj :) (powodzenia)
Już widze teraz rozżalobe głosy kobiece dotyczące mojej wypowiedzi,ale ten temat jest przeznaczony przede wszystkim dla mężczyzn więc wybaczcie drogie panie :)

Autor: ona2 (---.skynet-ciechocinek.com)
Data:   29-07-04 18:30

a moze wreszcie ktos napisze ktora dziewczyna w Ciechocinku mu sie najbardziej podoba a nie wymieniacie sie uprzejmosciami :) piszcie konkretnie!:)

Data:   29-07-04 19:48

ja już napisałem,że moja dziewczyna! Poza tym ładna jest Gosia K. i Patrycja Z

Data:   29-07-04 20:12

Mi się podoba ta blądynka za rogu !!!

Data:   29-07-04 22:25

Najładniejszą może jest jedna z wymienionych dziewczyn,ale ja ich nie widziałem.
Dlatego dla mnie najładniejszą jest dziewczyna z Festiwalu Romów.
Jeszcze jej nie spotkałem więc zacznę szukać jak ktoś pisał na dworcu, czy gdzieś......?
niewiem gdzie.

Pozdrawiam

Data:   29-07-04 22:39

Szukajcie a znajdziecie ładna z festiwalu bez makijażu !!!! ;)

Data:   29-07-04 22:52

Acha małe sprostowanie. Wymieniłem dwie panny (obok swojej) które najbardziej sie rzucają w oczy bo je często spotykam i są atrakcyjne. Ale to wcalenie znaczy że reszta jest brzydka, bo tak jak mówiłem wcześniej w naszym mieście jest bardzo duzo ładnych dziewczyn (przynajmniej mojm skromnym zdaniem)

Data:   29-07-04 23:28

A mi się podoba Mariola M. pseudo "Laska" co to za operowanie pseudonimami jak w 997. Trochę szacunku a w Ciechu są fajne laski i kobiety każdy znajdzie coś dla siebie.

Data:   29-07-04 23:30

s!n a ja? ;(

Data:   29-07-04 23:30

żartowałam :D

Data:   29-07-04 23:45

he

Data:   30-07-04 00:00

Ty Agent a co to supermarket że każdy znajdzie coś dla siebie !!!

Data:   30-07-04 00:05

Proponuję zrobić na wzór strony z Torunia i będzie wiadomo .jakie ładne są dziewczyny w Ciechocinku.Zobaczyłem przypadkiem-WWW.Toruń.com.pl
WWW.Toruń.com.pl/najładniejsze/

Autor: dakidd (---.skynet-ciechocinek.com)
Data:   30-07-04 01:04

wg mnie Pycha ;) ale tez sporo fajnych dziewczyn przyjezdza tutaj ... ogolnie mowiac jest u nas calkiem niezle :) pzdr

Autor: (....) (---.dyn.optonline.net)
Data:   30-07-04 05:54

a ktora najfajniejsza? bo najladniejsze juz sie wylaniaja

Data:   30-07-04 09:25

Najfajniejszych też jest sporo, zależnie od tego w jakim towarzystwie sie obracasz i jaki masz charakter. Jeden bedzie lubił laskę któryą ktoś inny może uznawać za pustą, ktoś inny jeszcze ineczej. Która najfajniejsza... ? To chyba już zbyt trudne pytanie. Moja najlepsza kumpela mieszka bardzo daleko stąd, ale jak przyjeżdża ze swoim chłopakiem do C-nka to wtedy ona jest najfajniejsza! Wszystko jest rzeczą względna

Data:   30-07-04 09:53

Naj naj naj!!! Każda ma coś naj . Trudno powiedzieć bo każda z dziewczyna ma po trochu naj !!!! Ale nie każda to pokazuje !!! Naj jest każda z małymi wyjątkami !!!

Data:   30-07-04 11:26

jest dobrze : zaraz przekroczymy setkę postów.
Więcej przykładów z lokalizacją obiektu proszę!

Data:   30-07-04 14:48

A z resztą :"ja wiem że czasem są upadki i wzloty, dziewczyny to nic więcej jak tylko KŁOPOTY" i "NO WOMEN NO CRY...."te dwie piosenki dobrze ilustrują prawdę o kobietach. My jesteśmy tepi i szalejemy za nimi, i te wszystkie NAJ po prostu rujnują nam życie (a przynajmniej jego część :(

Autor: :/ (---.ciechocinek.sdi.tpnet.pl)
Data:   30-07-04 15:05

wow...chyba kolejny zwód miłosny

Autor: sonedka (---.ciechocinek.sdi.tpnet.pl)
Data:   30-07-04 15:10

szkoda że tak mówiesz. "kobiety to tylko kłopoty" nie dla każdego, zresztą każda kobieta mogłaby powiedzieć tak o facetach.. gdyby obie płcie były kłopotami to po cóż wiązać się na stałe? life is brutal i trzeba się z tym pogodzić :(.. a zresztą po co się łamać trzeba dać kopniaka życiu i rozpychać się łokciami.. A każda kobita i facet, "naj" czy nie naj" beda szczesliwi i nie będą dla niekogo kłopotem

Autor: $__$ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   30-07-04 16:50

jak ktoś widział film "Troja" to teraz wie że upadek był przez blondynkę krótko mówiąc;)

a tak na serio to z kobietami jest różnie.uroda to nie wszystko :) to przemija.wiadomo ze babka na jedną powinna być super laska jednak na całe życie raczej stawiałbym na intelekt :) ideałem jest kiedy można to połączyć (jak śnieg na aktywnym wulkanie)
poza tym kobiet nie można rozumieć , kobiety się akceptuje lub nie a jeśli czegoś się nie rozumie to trzeba to pokochac hehehe więc kochajmy nasze kobiety bo są warte tego

pzdr

Data:   30-07-04 17:17

nie dokońca się z tym zgadzam co napisałeś.. madra jest tylko końcówka " kochajmy nasze kobiety bo są tego warte"

Autor: pasjonat kobiet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   30-07-04 17:36

a jednak każdy cos dla siebie znajdzie :)
nie wiem jak Wy ale ja bez kobiet czuję się niezbyt dobrze :) i w zasadzie każda babka ma w sobie coś co jeden zauważy a stu nie zwróci uwagi. dlatego uroda to nie wszystko :) , jednak faceci boją sie inteligentnych kobiet :) - obawa o tzw męską dumę

pzdr

Data:   30-07-04 18:01

jednak do końca nie wymarł gatunek "myślących facetów" :)

Data:   30-07-04 18:09

Wysłałem posta ale chyba sie nie pojawił :( nie wiem dlaczego. W każdym razie to co napisałem nie jest spowodowane żadnym zawodem miłosnym bo na razie jest dobrze, ale fakt faktem kobiety i kłopoty często są ściśle ze sobą związane. Mając ukochaną kobietę u boku zyskujemy bardzo wiele, lecz przeważnie musimy również zrezygnować z pewnych rzeczy. Kolejna sprawa, ze to z powodu kobiety najczęściej można dostać w "tubę" lub mieć ochotę komuś przypieprzyć :) tak to niestety działa. No i na koniec dochodzimy do sprawy rozstania, a wcześniej kłutni i powolnego rozkładu miłości (lub uczucia które za miłość sie uwarzało). Tutaj pasuje kolejny txt.piosenki "...Róża jest piękna ale ma swój kolec, miłość jest słodka ale ma swój koniec...". Niestety przeważnie jest tak że po kilku latach związku miłość gdzieś zanika i pozostaje tylko przyzwyczajenie :(. Oczywiście nie dzieje sie tak ze wszystkimi parami, datego pozdrawiam wszystkie pary które szczeże się kochają od 25 lat!!

Ps. Pozdrawiam też te które kochają sie pd lat 10. To też kupa czasu i zasługujecie na uznanie!

Data:   30-07-04 18:12

Pasjonat ja inteligentnych kobiet sie nie boje, bardziej obawiam sie tych głupich i pustych. Gdy zakochasz sie w pustej lasce to dopiero możesz sie załamać, inteligentna pierwsza Cie nie skrzywdzi (chyba ze w ramach zemsty) pusta tak bo nawet nie zrozumie że zrobiła coś złego.
Inteligentne kobiety RULEZ!!

Ps: Inteligentne TAK! Wyzwolone NIE (kobieta zawsze powinna pozostać kobietą)

Data:   30-07-04 18:35

s!n "przypieprzyć" lub "dostac" w tube można z powodu swojego charakteru, bo wiele żeczy mozna załatwić w sposób polubowny i wystarczy tego chciec... jest mało dziewczyn którym tak naprawde zaimponuje to że chłopak umie się bic... i tu wcale nie chodzi o kobiete tylko o "MĘSKĄ DUMĘ"

Data:   30-07-04 18:46

Po pierwsze gdy ktoś zarywa do Twojej wybranki to facet ma ochotę tego kogoś zabić (ja tak mam ale zawsze sie powstrzymuje), poza tym znam [****] którzy tylko dlatego, że podoba im sie Twoja dziewczyna potrafią Cię wynieść (też tak raz miałem i byłoby ze mną kiepsko gdyby nie to, że jednemu z nich podobała sie moja koleżanka a nie dziewczyna i chciał jej zaimponować wstawiając sie za mną) w każdym razie kłopotów z powodu dziewczyn miałem sporo, ale to nie zmienia faktu że wole mieć te kłopoty i mieć ukochaną osobę niż być sam.

Data:   30-07-04 20:19

Nie szczególnie zabić porostu ma świadomość ze on jest lepszy od ciebie !! bo dziewczyna zwraca na tego kogoś uwagę

Data:   30-07-04 20:40

Tutaj nie chodzi o to ze dziewczyna zwraca na niego uwagę, ty;lko o zachowanie takiego debila. Wiesz jak ide z panną i słyszę kolesi którzy siedzą w grupie i głośno mówią "ale [****]!!" to mnie szlag trafia, pomimo że dziewczyna nie zwraca na to uwagi. A ja co w obcym mieście na 5 osób mam sie rzucać, przecież bym tylk tam pojawiać sie więcej nie mógł :/

Autor: xxx (---.ciechocinek.sdi.tpnet.pl)
Data:   31-07-04 00:29

hmm..to może twja panna tak się ubiera sama powoduje to że tak do niej mówią..napewno bez powodów by jej nie zaczepiali

Data:   31-07-04 00:50

S!N masz w 100% racje w tym co piszesz!!!Widze ze masz charakter podobny do mojego !!!Twoje notowania u mnie wzrosły:)

Data:   31-07-04 01:44

Kris podoba ci się S!N przyznaj się owszem że to [****] ale cos to musi powodować !!! każda przyczyna ma swój skutek !!!!

Data:   31-07-04 02:03

FeniX gadaz teraz głupoty i wychodzisz na prostaka, forum to nie miejsce do takich żartów (bez obrazy), xxx to jak ona sie ubiera nie jest istotne, bo za atrakcyjną dziewzyną zawsze sie ktoś ogląda. Ale jeśli juz o to chodzi to tak zakłada krótkie spódniczki i luzki z dekoltem, wygląda w tym ślicznie, ale wyglada tak ślicznie dla siebie i dla mnie nie dla gości którzy ją obrażają (stwierdzenie ale [****] jest obraźliwe dla sznującej sie dziewczyny). Inaczej by to również zabrzmiało gdyby zwrócili sie do mnie słowami typu "Fajną masz dziewczynę czy Trzymaj sie jej fajna jest" :). Wszystko zależy od doboru słów.

Data:   31-07-04 08:33

My się chyba nie zrozumieliśmy ja mówiłem o tym że owszem macie racje !!!! Ale twoja laska S!N musi cos robić że tak jest !!! Bo każda przyczyna ma swój skutek !! Sorki bez obrazy !!!!

Data:   31-07-04 08:41

Przepraszam że wyszedłem na prostaka !!! Ja i moje poglądy nie są płytkie uwierz mi !!

W
Y
B
A
C
Z

M
I

!
!
!

Data:   31-07-04 11:17

Wybaczam :), mam dobre serduszko. A jeśli chodzi o to co ona robi że tak mówią to już Ci wymieniam.
1. Wyrosła na bardzo ładną dziewczynkę, z ładnym biustem i nóżkami.
2. Skoro ma ładne te cześci ciała to ubiera sie w ten sposób by je eksponować (ale bez przesady)
3. Chodzi ze mna za rękę lub objęta.
4. Nie odwraca sie na trąbiące za nią samochody gdy idzie chodznikiem.
5. Nie uśmiecha sie do obcych, a nawet na nich nie zwraca uwagi.
6. W momencie gdy ktoś obcy chce nawiązać z nią romzmowę odchodzi z tego miejsca.
Więc jak widać robi bardzo wiele, by prowokować facetów do głupich komentarzy.

Autor: tedunio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   31-07-04 11:25

daj pan spokój

Data:   31-07-04 12:03

Wziął byś sobie jaszczura z bagien o posturze goryla i nikt by nawet nie pisnął a tak masz za swoje !!!

Data:   31-07-04 14:05

s!n ty nadal czegoś nie rozumiesz, to co opisałeś ze zatrzymują się samochody itd. to lekka przesada widocznie twoja dziewczyna naprawde ich kusi, bez powodu by tego nie robili. Znam wiele pieknych dziewczyn ale bardzo zadko sie zdaza zeby chlopacy tak robili. Ja nadal uwazam ze to jest wina twojej dziewczyny. Poprostu ich prowokuje

Data:   31-07-04 15:26

Męska natura, każdy facet tak robi tylko formy są różne od drobnego uśmiechu w kącikach ust do paradowania na około laski z wypiętą klatką hehe
Widocznie te laski, które znasz są albo niezbyt piękne albo niezbyt rzucają się w oczy. Bo jak facet idzie czy jedzie i widzi wysoką blond piękność w typie szwedzkim z ogromnymi oczami to, mimo iż nie jest ona w jego typie to i tak z przymusu opartego na męskiej naturze będzie się ślinił i gapił jak w obrazek. A jak nie daj borze laska mieszka w okolicy to nie opędzi się od spojrzeń, bo jak jeden samiec zobaczy taki okaz to powie to następnym i tak w tydzień całe miasto będzie biegać żeby ja obejrzeć. Taka to samcza natura i nic jej nie zmieni hehe

Data:   31-07-04 15:49

samcza ale chyba u jakis prymitywów można to zrobić w bardziej łagodny sposób. a jeżeli kobieta czy też dziewczyna paraduje w bluzce z dekoldem i miniowce az jej posladki widac to niech sie nie dziwi ze beda do niej krzyczec. trzeba umiec sie o siebie zatroszczyc

Data:   31-07-04 15:50

"xxx" wymieniłem co ona robi. Prowokuje spojrzenia strojem to fakt ale niczym więcej (jej wygląd nie jest jej winą). Acha i druga sprawa że zmieniła miejsce zamieszkania więc jesta teraz "świerza" tam gdzie sie przeniosła i każdy chce ją mieć. Ale chyba odbiegamy od tematu. To która waszym zdaniem najładniejsza, bo ja powiedziałem dla mnie MOJA!

Data:   31-07-04 16:02

aha i co do męskiej natury nie wszyscy chłopcy tacy są jak opisałeś agencie, moze ty taki jestes ale nie pisz odrazu o wszystkich. Nie traktuj koiet przedmiaotowo jako obiekt lub okaz.

Data:   31-07-04 16:04

To chyba nie znasz facetów droga sonedka czy w owym przykładzie mówiłem ze jest pół naga nie i tak każdy facet będzie się na nią lampił. A masz racje mężczyźni są prymitywni a jedyni, którzy nie reagują na takie kobiety to chyba geje, bo nawet żonaci i dzieciaci mniej lub bardziej będą zainteresowani.

Feministki są fajne z punktu widzenia geja hahaha

Data:   31-07-04 16:15

Spoczko spoczko bez nerwów co ma być to będzie !!! A do końca świata za takimi dziewczynami każdy będzie się oglądał !!!

Data:   31-07-04 16:48

masz dziewczyne agencie? NIE ........ WCALE SIĘ NIE DZIWIĘ

Data:   31-07-04 17:09

A ty masz włosy pod pachami i głosisz hasła o równości płci ??? Bo chyba trafiłem na feministkę. Kobiety po to o siebie dbają po to by na nie patrzeć po to ubierają się ładnie by na nie ktoś zwrócił uwagę jak tak nie robią to albo chodzą w habitach albo są feministkami. A feministką jest kobieta, która ma tyle kompleksów w sobie ze nie umie ich przezwyciężyć i całą złość i frustrację zbierająca się w niej na ogół spowodowana brakiem seksu wyładowuje na mężczyznach. Późnej jest już taka naładowana i taka wściekła, że już inaczej nie umie. Chłopa by jej dać to od razu by była normalna, ale ze koleżanki z podobnymi poglądami od razu by się na biedaczkę rzuciły jest jak jest.
Potem takie wesołe i owłosione stadko biega i krzyczy wolność dla kobiet nie dla samców...
A same by chętnie poznały jakiegoś faceta. Wiele dziewczyn trochę przesada z ubieraniem się ale to nie twoja sprawa chyba że zazdrościsz:)
Jeżeli marzysz o miłości w stylu historii rodem z Harlequina które śnisz sobie co noc to zapomnij. Nie ma już facetów, którzy spełnią twoje wymagania o ile ty jeszcze chcesz faceta haha
Zmień nastawienie na bardziej przyjazne samcom bo raczej z takim podejściem długo będziesz szukać.

Pozdrawiam wyzwolone i nieogolone kobiet :)

Data:   31-07-04 18:04

przykro mi ale się pomyliłeś... niczego mi z tych rzeczy co wymieniłeś nie brak.. chłopaka tez mam bardzo kochanego, nie mam żadnych kompleksów.. tylko niecierpie jak tak przedmiotowo traktują kobiety takie świry jak ty. a toleruje wszystkich "samców" ale nie takich jak ty a boli cie to ze mam swoje zdanie i nie lubie jak ktos sobie w kulki leci.

Data:   31-07-04 18:20

Oj jej twój komentarz mnie zniszczył. To się cieszę twoim szczęściem że masz wszystko. A przedmiotowo to ty traktujesz mężczyzn i jesteś zazdrosna o inne dziewczyny, co cię to interesuje że ktoś je traktuje przedmiotowo. A założymy się że dziewczyny też tak traktują facetów, no dobra normalne dziewczyny nie to co ty. Załamię cię jeszcze czymś nie wiem jakich facetów poznałaś ale uwierz mi nawet twój wierny pupilkowaty chłopczyk ogląda się za fajnymi przedmiotami pożądania i to bez względu czy cię kocha czy nie i to cię boli. Nie masz wyboru faceci już tacy są i nawet ty tego nie zmienisz. A cieszę się ze masz własne zdanie i baw się kulkami swojego chłopaka.
A nazywając mnie świrem pochlebiasz mi heheh czy usłyszę mój ulubiony tekst od pseudo inteligentnych kobiet przewrażliwionych na swoim własnym punkcie wykrzycz to mała !!!

Wszystkie razem dziewczęta TY MĘSKA SZOWINISTYCZNA ŚWINIO !!!!

Data:   31-07-04 18:32

hahaha... rozczaruje cie kochasiu, nic bede cie wyzywala bo nie chce sie obnizac do twojego poziomu.. a tacy faceci jak ty mnie smiesza (jezeli ciebie mozna nazwac facetami. nikomu niczego nie zazdroszcze bo cenie to co mam. facet jak kocha to go nie interesuja inne dziewczyny nie wierzysz myslisz ze wszyscy faceci sa tacy jak ty- to zapytaj sie s!n czy on majac dziewczyne oglada sie natarczywie za, jak to nazwałeś " przedmiotami pozadania"

Data:   31-07-04 20:02

Bez komentarza :). Ale fakt, faktem FACET TO ŚWINIA niestety bez wyjątków (ale kobiety mu nie ustępują) [przynajmniej nie wszystkie]

Data:   31-07-04 23:12

Hehehe no widzisz a jednak się oglądają :) Faceci tacy są i będą. A mężczyzni zawsze byli góra nad babą a żeby nie zapominały o tym Bóg przypomina im o tym gdy idą do łazienki. A co do wierności albo jesteś naiwna albo twój Justin nie jest z tobą szczery. Jak go zapytasz czy mimo bycia z tobą ogląda się za fajnymi dziewczynami odpowie:

a) kłamliwie NIE nie oglądam się za innymi- kłamstwo ale przynajmniej nie będziesz mu zawracać głowy

b) TAK ale i tak cię kocham i nawet nie ma szans w porównaniu z tobą... - co dwa kłamstwa to nie jedno ale taka odpowiedz na pewno cię zbulwersuje i skłoni do zostania feministką bo odkryjesz ze wszyscy faceci to; nie bójmy się tego sformułowania: MĘSKIE SZOWNISTYCZNE SWINIE !!

Widzisz i tak źle i tak niedobrze :( A cieszę się ze doceniasz moje poczucie humoru jeszcze trochę i będziemy jak stare dobre małżeństwo z dwudziestoletnim stażem. A dla ciebie kotku nie jestem facetem możesz mi mówić samcze i masz racje jestem wyjątkowy. Uwielbiam twoje komplementy ale masz racje dość tej czułości babe powróćmy do tematu.

Bez urazy chłopie nie wiem jak masz na imię, dlatego napisałem Justin Peace stary:)

Data:   31-07-04 23:16

Oj nie każdy facet to świnia !!! Ja nią jestem przyznaje ale spoczko dobrze mi z tym !!! a ty się uspokój jesteś za nerwowa będziesz miała zmarszczki i już nikt cię nie zechce a to by bolało !!!! Chłopak by cię zostawił a ty byś tego nie przebolała ze twój pupilek cię zostawił odczep się od Świń bo wiesz ze tacy są najlepsi i najwięcej potrafią zrobić i to cię rajcuje tacy ci się podobają i byś nie przebolała tego jakby tacy faceci znikli z powierzchni ziemi '!!!! Powiedz mi tylko ze twój facet nie ogłada się z spódniczkami to ci podam adres lekarza do którego go wyślesz bo cos z nim w takim razie nie tak !!!! Pozdrawiam ZAJĘTY
A jeszcze jedno a najbardziej boli cię to że nad takimi facetami nie da się dominować nimi manipulować jak lalkami !!!

Autor: justin (---.ciechocinek.sdi.tpnet.pl)
Data:   31-07-04 23:17

Data:   31-07-04 23:22

Rozwiązania do psota wcześniej !!!

Widzę jakiś gwiazdozbioru co to jest !!!!
Chyba ktoś się denerwuje !!!!
Spokojnie niech ktoś przyniesie gaśnice !!!
Pogoda na wieczór bezchmurne gwieździste niebo !!!
Poda mi ktoś to hasło może koleżanka pomyliła forum ze skrzynka pocztowa !!!
Albo jest astronomem !!!! Kurs liczenia do 4 !!!
Podkreślenie słowa data !!!!
Kalambury wybieram literkę R !!!

Data:   31-07-04 23:34

Sorki Justin że cię sprzedaliśmy wybacz nam. Ale imponujesz nam żyć z taką babą żal nam ciebie pewnie traktuję cię jak Elmirka z animaniaków. Ale nie łam się jesteśmy z tobą !!!
Pamiętaj w systemie siła !!!

Data:   01-08-04 01:10

Kurde wyluzujcie sie ludzie! FeniX i Agent weźcie przestańcie ok, skoro ma swojego mężczyznę i dobrze jej z nim to po co gadacie na ich temat, nikomu sie z butami do łóżka nie wchodzi, wiec ta rozmowa i dbiega od tematu i od dobrego smaku.

Data:   01-08-04 01:22

Wiecie jaki jest problem ogółu - taki ze nie potrafia szanowac innych, a to jest bardzo wazne. Nasmiewanie sie z ludzi i krytykowanie ludzi nie swiadczy o poziomie inteligencji. Ja nmie toleruje chamstwa. Szanuje ludzi którzy mają własne zdanie, ale muszą być mądrzy, nie szanuje pseudo intelektualistów. Nie opbrazam nikogo dopoki ktos mnie nie obrazi. A jestescie tacy cwani bo sie chowacie za nickami. A od mojego chlopaka to wara. Jemu jest ze mna dobrze a mi z nim. Nie zanciekogos nie wiecie jak est to sie nie wpie[*****].

Data:   01-08-04 02:58

Chyba wybrał wariant B :( Co sama zaczęłaś nas obrażać a teraz to my jesteśmy winni. Bierz odpowiedzialność za to co mówisz bo ja nie mam zamiaru przepraszać. Wydoroślej bo zachowujesz się jak dziecko. Skąd wiesz czy jestem mądry czy nie a może jestem głupi a może wybitnie uzdolniony możesz tylko zgadywać. A nawet jeżeli był bym głupi to mnie nie masz prawa obrażać. Ja mam przynajmniej na tyle kultury iż potrafię docenić ludzi mówiąc wprost głupich bo mimo swoich wad mają wielka zaletę szczerość której ci zawsze będzie brakowało. A ty jesteś biedna i skrzywdzona witaj w świecie gdzie ty nie dyktujesz warunków i nie narzucasz niczego innym. Nie znam cię i nie mam ochoty poznawać takiej hipokrytki jak ty. Szacunek ty chyba nie wiesz co to znaczy i ile słowo to znaczy dla mnie. Na szacunek trzeba zapracować albo go zdobyć a ty nie masz szansy ani na jedno ani na drugie.
Graj biedną skrzywdzoną laleczkę ale mnie na to nie nabierzesz i nie licz że ktoś przyjdzie i będzie po tobie sprzątał. Naucz się odpowiadać za siebie i za swoje czyny takie jest życie i to jest odpowiedzialność której tak się obawiasz.
Cieszę się waszym szczęściem ale nie uszczęśliwiaj mnie na siłę moje zdanie znasz i czy ci się podoba czy nie takie pozostanie. Nie bardzo rozumiem jak się wpie... ja nawet nie wiem jak wyglądasz a tym bardziej kim jest Justin a jeżeli zawiodłaś się na nim to nie mój problem i nie zrzucaj na mnie swoich problemów. Chciałaś znać moją opinie to ją poznałaś, a jeżeli chcesz dobrą rade rodem z chińskich ciasteczek to ci jej udzielę. Bądź sobą i nie uważaj że wszyscy na około są czemuś winni spójrz za siebie a może zauważysz że to nie my tylko ty.

Pozdrawiam

Autor: XYZ (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   01-08-04 04:50

chopaki chopaki nie za szybko to wy nie mierzcie wszystkich facetów swoja miarą, ona ma racje są na świecie dwa rodzaje mężczyzn: do pierwszej kategori zaliczamy - napalonych zakompleksionych lub niewpełni zaspokojonych przez swoje wybranki facetów do drugiej: męższyzn w pełni zadowolonych i zaspokojonych przez swoje kobiety, którym pierwsza lepsza nieznajoma nie imponuje tylko dlatego ze jest piękna a już do tego stopnia żeby się za nią oglądać!!!!!!! Chłopaki ja jestem FACETEM i niczego co męskie mi nie brakuje (podobno- ale racja) i nie obrażajcie mnie i daje słowo tysiące innych facetów pisząc że facet to świania jest i leci na każde przepraszam kobietki że tak powiem ładniejsze "okazy".

Data:   01-08-04 10:05

Po pierwsze do lóżka nikomu nie wchodzę bo mam własne !!!
Po drugie jestem stary i głupi i mi już nic nie pomoże !!!
Po trzecie ja nie przeproszę bo uważam ze mam racje !!!
Po czwarte ten który jest zaspokojony i zadowolony to jakiś naćpany anemik bo życie nie jest takie piękne ze dziewczyna cię zaspokoi i zadowoli naraz oj nie ma 2 w 1 to nie szampon a tak na marginesie każdemu zdarza się oglądać za spódniczkami i jakiś skok w bok uwierz mi znam życie !!!!
Po piąte zawsze znajdzie się jakaś dziewczyna która ci się bardziej spodoba od twojej własnej z tego względu ze z ta jesteś X czasu a z ta jeszcze nie byłeś i może być fajnie ,dziewczyny po to są na świecie aby kusić i każda stara się wyprzedzić w tym swoja rywalkę potencjalnie każda jest rywalka każdej!!!

Dziękuje

Data:   01-08-04 10:24

NIE WSZYSCY Z NAS SĄ TACY. JA JESTEM Z MOJĄ ŻONA 17 LAT NIGDY MI SIĘ NIE ZNUDZIŁA BO JĄ KOCHAM I NIE MAM ZAMIARU ZROBIĆ SKOKU W BOK. CIEIE FENIX ZYCIE DOŚWIADCZYŁO TAK A NIE INACZEJ. NIE PRZYRÓWNUJ WSZYSTKICH FACETÓW DO SIEBIE BO JA SIĘ Z TOBA NIE ZGADZAM. AGENCIE TWIERDZISZ ZE NIE OBRAZASZ LUDZI?, NIE ZAPRZECZAJ SAM SOBIE. ZASATNÓWCIE SIĘ CO PISZECIE JA SI.Ę ZGADZAM Z XYZ I Z SONEDKA. KAZDY MA PRAWO WYRAZIC SWOJE ZDANIE WIEC POCO KOGOS DYSKRYMINUJECIE Z POWODU TEGO ZE MA ODMIENNE ZDANIE. AGENCIE TWIERDZISZ ZE JESTES KULTURALNY? NIE ROZSMIESZAJ MNIE. JESLI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA TO POPROSTU NIC TU NIE PISZ. ODBIEGASZ CALKOWICIE OD TEMATU DYSKUSJI

Data:   01-08-04 10:30

Powiem ci kurtko są rożne rodzaje kultury osobistej !!! On nie używa wulgaryzmów ,a ciebie to boli ze wypowiada się w tak dobrym stylu !!!!

Data:   01-08-04 10:40

czy ty masz chłopie jakieś kompleksy? ciagle pisze jedna stwierdzenie "i to cie boli...." dziekuje za wyczerpujące odpowiedzi, ta ozmowa mnie nie bawi bo nie jest dla ludzi poważnych. z poważniem xxx

Data:   01-08-04 10:48

Re XXX

To moje gratulacje 17 lat to kopa czasu ale czy ja mówię że masz ją zdradzać. Tak szczerze czy będąc na wakacjach siedząc sobie w leżaczku zobaczysz fajną dziewczynę i co robisz udajesz że jej nie widzisz. Na pewno dyskretnie spojrzysz sobie każdy facet tak zrobi, tylko jednemu to wystarczy bo ma związek który mu wystarcza inny się uśmiechnie a jeszcze inny będzie kombinował jak zdobyć jej numer. Wszystko zależy od ciebie i to cały czas powtarzam.
Dyskryminuje ludzi bo mają inne zdanie a co ty robisz innego ja tez mam swoje i nie mam go zamiaru zmienić. Masz racje obrażam ludzi i jestem nie kulturalny bo sami się o to proszą ale jest różnica w nazwaniu kogoś hipokrytką a [****]...
A zmiana tematu następuje co chwila i to nie z mojego powodu wiec napisz do wszystkich żeby trzymali się tematu bo ja nierobie za wyjątek.

Pozdrawiam oglądających i oglądane

Data:   01-08-04 10:58

FeniX nie każdy facet kombinuje jak tutaj zrobić "skok w bok" i zaufaj mi są faceci zaspokajani w pełni przez swoje kobiety (i fizycznie i psychicznie). A fakt że ogląda sie taki facet za atrakcyjna dziewczyna nie znaczy, że chce od razu iść z nią do łóżka.

Data:   01-08-04 11:01

Re: xxx

A kto powiedział ze temat i cała ta dyskusja jest poważna ??? To jest rozmowa dla nie kulturalnych chamów i prymitywów( za wyjątkiem obecnych tu dam i paru zacnych panów) z poczuciem humoru którzy jeszcze potrafią się cieszyć tym co dostają od życia.

Data:   01-08-04 13:34

Mam na imię .......... i jestem chamem XXX wylecz mnie z tego powiedz gdzie mogę znaleźć dziewczynę która mnie w pełni zaspokoi !!! A powiedz mi ze twój facet nie spojrzy się na hostessę w sklepie która cos rozdaje !!!! Jesteś pewna ze nie podejdzie nie poczęstuje się i nie zamieni z nią parę słów !!! Szczególnie jak ona się jeszcze ładnie do niego uśmiechnie !!!!

Data:   01-08-04 14:03

mam żonęi jeżeli byłbym w takiej sytuacji jak opisałeś to nie podszedł bym bo mnie to by nie rajcowało. nie zagadałbym bo ja mam swoją panią, którą kocham to po cóż mi zaczepiać inne?

Data:   01-08-04 14:18

UUUU brzydzę się tobą !!! Rozumiem jak powiesz ze masz żonę ale nie mów że masz swoja panią ty nie jesteś jej pieseczkiem, człowieku lecz się jesteś ludzka istota a nie czworonogiem wyluzuj !! Źle z tobą uwięź mi nie mowie tego by cię wkurzyć ale dla twojego dobra uważaj co ty mówisz !!!

Data:   01-08-04 14:46

FeniX niestety chyba nigdy naprawdę nie kochałeś! ja też mam swoją PANIĄ i jestem szczęśliwy i to wcale nie znaczy, że jestem jej pieseczkiem, po prostu wiem że zrobie dla niej wszystko (albo bardzo wiele) i od niej mogę oczekiwać tego samego. Stary skoro XXX mówi że jest szczęśliwy ze swoją żoną i nie patrzy na inne to każda kobieta może jego żonie tylko zazdrościć. Mam nadzieję, ze Ty również trafisz na taką dziewczynę, dla której zrobisz wszystkio.
Pozdrowienia dla Ciebie XXX i dla Twojej żony!

Data:   01-08-04 15:21

moją panią w twoim jezyku fenix -suczkę, moją kobietę, nie wiem jak ci to wytłumaczyć żebyś zrozumia. to chyba zbyt trudne żebyś zrozumiał."suczkę {" co za obrzydliwe określenie ale pewnie tylko ono do ciebie dotrze. Może jak kiedyś kogoś pokochasz to zrozumiesz to co napisałem we wcześniejszym poście, życze ci tego.

Data:   01-08-04 23:04

Wypraszam sobie suczkę !!! Od pewnego czasu nie nawiedz slangów !! Cieszę się razem z wami owszem ja jeszcze nie spotkałem takiej kobiety !!! Może kiedyś dawno temu ale rozstałem się z nią bo musiała wyjechać i była zbyt daleko kocham ja dalej i jeśli by wróciła zrobił bym dla niej wszystko ale nie była by moja panią była by moja dziewczyna równa mi w uprawnieniach !! ale ona już nie wróci a ja od tamtego czasu miąłem wiele dziewczyn ale żadnej nie pokochałem tak jak jej i chyba nie pokocham cierpiałem przez to 6 miesięcy !!! Nie wiem czy ja już nie potrafię kochać i czy się kiedy tego nauczę !!! Ale prośże nie nazywajcie swoich dziewczyn "swoimi paniami " dzięki i puzdro !!!

Data:   01-08-04 23:09

Ma ktoś chusteczki ??? Żartuje hehe bez urazy Fenix

Pozdrawiam gejów i szatynki no i blondynki

Data:   01-08-04 23:11

A ja pozdrawiam Belze buba !!! I Ciemne blondynki choć jasnej jeszcze nie widziałem !!!

Data:   01-08-04 23:49

Życzę Ci jednak FeniX abyś jeszcze pokochał i wiem, że i na Ciebie przyjdzie pora. A stwierdzenie "moja pani" to to samo co "moja dziewczyna" czy "moja kobieta", ale jak na moje ładnie brzmi. No ale skoro ma Cię to drażnić to spox już nie bedę :). 3m się!

Data:   02-08-04 00:24

Thx za wyrozumiałość mam nadzieje ze kiedyś przyjdzie na mnie pora !!!

Data:   02-08-04 00:51

siema all!!! dopieor co wrocilem a tu widze pogrom tematu... wystarczylo ze mne tydzien nie bylo... no wiec w skrocie napiszcie mi co i jak tu jest bo kutfa felek przez ten tydzine nastepny bede to wszystko czytal ;p
pozdrawiam!

Data:   02-08-04 00:59

Do niczego konkretnego nie doszliśmy zmieniamy temat co chwila po drodze się wyzywamy albo gadamy o [*gdzieś*] Maryni i to tyle masz rację szkoda czasu czytać.

Data:   02-08-04 01:38

heh... ok... to nie czytam ;)

Data:   02-08-04 09:54

Dobry wybór !!!! A na czym zakończyliśmy !!!

Autor: damian (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data:   02-08-04 16:38

eeeeeeeyeeye. moim zdaniem najładniejsza... ble bloe ble. w ciechu jest pełmno fajnych lasek tylko poprostu ich nie zauważacie. ja znam takż jadną. jest przede wszystkim inteligentna a to sie chyba liczy najbardziej. ona mówi że to nie o niej bo właśnie tu siedzi ale wie że bardzo.. nieważne to nie dla was tylko dla Niej

Data:   02-08-04 19:56

dobre , damian pokazał nowy sposób rwania:
posadź laskę obok siebie ,
wejdź na FORUM
napisz o Niej coś ładnego i ......
zgaś światło

re XXX nie wierzę by małżeństwo zmieniło budowę oka zdrowego faceta, bo męskie oko jest już tak zbudowane , że samo leci w stronę piękna

Data:   02-08-04 21:57

Zgadzam sie w pełni z iR, spogladanie to jeszcze nic złego. A pięknych kobiet jest wiele. U niektórych to piękno aż sie przelewa i każdy facet pociąga za taką osóbką zwrokiem u innych to pięko trzeba dopiero dostrzec

Data:   02-08-04 23:03

Ja zacytuje moja koleżankę " małżeństwo po paru latach to przyzwyczajenie a miłości to pojecie względne i ulotne" to było jakoś tak jak się pomyliłem to przepraszam !!

Data:   02-08-04 23:12

piekno zewnetrzne to nie wszytsko... kazdy patryz na poczaktu na wyglad ale nie on sie liczy tylko... sa fajne laski a glupie jak but... sa brzydkie laski a tak ok ze az moga pozazdroscic im te piekne... co do teog malzenstwa... jezeli ktos teog nie doswiadczyl to neich nie pisze bzdur!!!!! ja jestem innego zdania... jakby tka bylo Fenix to bylyby same zdrady, itp... pozdrawiam!

Data:   02-08-04 23:24

Ja tylko cytowalem !!!

Autor: bu (---.dyn.optonline.net)
Data:   02-08-04 23:37

w sumie to kazdy tu ma po trochu racje.
ale ale przeciez w druga strone to tez dziala - dziewczyny tez sie ogladaja za facetami i nie wierze ze nie.;> a szczerze mowiac to ja osobiscie:) jak na dziewczyne przystalo - :)bardzo chetnie obejrze sie za ladna przedstawicielka swej plci i jak sie nalezy to przyznam ze jest interesujaca. i uwazam ze to calkiem normalne.

Data:   02-08-04 23:42

Mniami !!! A za facetami sie nie oglądasz ??

Data:   02-08-04 23:48

taju skończ już bo to jest nudne;/

Data:   02-08-04 23:57

za facetami no jak mi sie podoba to sie obejrze:)

Autor: dakidd (---.skynet-ciechocinek.com)
Data:   03-08-04 00:17

szczesliwej podrózy :P

Data:   03-08-04 03:09

nie wiem czy to do mnie ale jak tak to dziekuje ( ale sie zdziwilam) :)

Data:   03-08-04 10:25

Proszę cię nie używaj ksyw ludzi !!! Bo tego nie zniosę nie mówiłem do ciebie wiec milcz !! Si "I.K" to chyba twoje inicjały !!!

Data:   03-08-04 11:49

sam sie wydales ze to ty trzeba bylo nie odpisywac:)...milego snie papa:)

Autor: ciekawy... bo sam ;] czyli BE (158.75.203.---)
Data:   03-08-04 17:11

bu... a ty fajna laska jestes? przeslij foto na moj emial ;)

Data:   03-08-04 17:23

Boże człowieku znajdź sobie laskę w normalnym świecie a nie przez internet !!!to jest chore !!

Data:   03-08-04 20:34

dlaczego? może akurat jemu się w taki sposób powiedzie ;P

Autor: ciekawy... bo sam ;] czyli BE (158.75.203.---)
Data:   03-08-04 22:26

hehe... nie szukam dziewcyzny przez siec... hehe... ja tyko jestem ciekaw czy sa ladne dziewcyny w ciechocinku... ;) jedna jest na 100% ale czy wiecej? ;/

Data:   03-08-04 23:17

czy ja wiem:) czy ja ladna;) sa ladniejsze :) ale ja zajeta.:)

Data:   03-08-04 23:37

Z ty m się zgodzę „bu” . A ty Sonedko powiedz mi czy ty wierzysz w miłość przez internet i czy zabawiła byś się w cos takiego .

Data:   04-08-04 00:36

nie wiem raczej nie .. wlasciwie to nawet nie bede próbowała bo od 2 lat jestem zakochana:) pozdro dla wszystkich zakochanych i fenixa;)

Data:   04-08-04 00:39

od 2 latach... hmm ja mialem jakos tka podobnie, ale zostawila mnie bo niby cos wygaslo grrr... no coment... tak zauwazylem ze wiekszosc zwiazkow sie pierdzieli po 2 latach znajomosci, jezlei ten okres zwiazek przetrwa to jest luz, a dlaczego? na poczatku jest miodzio.. pozniej troche opada cisnienie w zwiazku tka po pol roku... ale znowu jets ok, keidy nadchodza wakacje... po wakacjach nauka i znowu zaczynaja sie schody... powtarzaja sie podobne chwile... znudzenie? no i pstryk palcem i nie ma tego co bylo ;)

Data:   04-08-04 00:56

no to zycz mi powodzenia;).. u mnie nic napewno nie wygasnie:0... pozdro dla ciekawego bo samego:)

Data:   04-08-04 01:38

A skąd ta pewność. Ją ci może dać tylko pełna odpowiedz która w tym przypadku nie opiera się tylko na twojej opinii tylko na waszej. A po za tym nic nie jest wieczne i pewne chyba że okna meble, podłogi i nie pamiętam co jeszcze bo dawno nie oglądałem reklam.
Ale jak zawsze mogę się mylić

Pozdrawiam szczęśliwych i porzuconych homoseksualistów rodziny radia M

Data:   04-08-04 10:41

Najlepiej to iść przed siebie trzymając mocno się za ręce i nie oglądać się . Życzę powiedzenia wszystkim zakochanym . Ciekawy bo samotny życzę ci żebyś znalazł sobie kogoś w końcu, sonedko żebyś przetrwała w swoim związku , i radiu M żeby w końcu się rozpadło !!!

Data:   04-08-04 10:45

ja nigdy nikomu zle nie zyczylem... :) ale ja to stwierdzilem patrzac co sie dookola mnie dzieje... wiekszosc par z mojeog otocvzenia i nie tylko rozpadlo sie po 2 latach znajomosci... ale to sa tam tkaie moje spostrzezenia... ale "... wierze w to, ze cos co trwalo tyle lat, nie da sie zdmuchnac tak jak domek z kart..." nie wnikajmy ;) pozdrawaim!

Data:   04-08-04 11:24

musze cie zasmucic agenciku," my " tak myslimy i dobrze o tym wiesz..a ty moze poprostu zazdroscisz ludzią że są szczęśliwi i że znależli w tak młodym wieku swoja połówkę a ty nie. Twój problem jest w tym że próbujesz wszystkich zmieszać z błotem i pokazać że intelektualnie jesteś lepszy. Al pamiętaj to jest internet i tu możesz się ukrywać pod pseudonimem- tylkow wirtualnym świecie często wymyslanym przez ciebie. Zupełnie inny jesteś w rzeczywistości.....

Data:   04-08-04 18:23

Internet to prawie rzeczywistość w nim wszystko zrobisz w tych czasach !!!

Data:   04-08-04 23:04

Re: sonedka

O jej czemu myślisz że mnie zasmucisz ja jestem cały czas wesoły i uśmiechnięty. A tego nie wiem bo was na tyle dobrze nie znam tak samo ty nie znasz mnie. A niczego nikomu nie zazdroszczę. A ja nie szukam na razie swojej drugiej połówki bo jeszcze nie czas na to. Dlaczego mieszam kogoś z błotem ??? Skąd taki wniosek bo już się pogubiłem o co ci ogólnie chodzi. A czy intelektualnie jestem lepszy , ty tak twierdzisz ja nie uważam się za najmądrzejszego na forum ale przyjmuję to jako komplement. Ale mnie zasmuciłaś skoro uważasz ze używanie ksywek jest oznaką tchórzostwa może przejdziemy na imiona i nazwiska mi to różnicy nie robi a ksywki używam tylko dlatego iż postępuje tak większość użytkowników tego forum a po za tym jest większa frajda jak nie wiesz kim kto jest , na ogół tak jest.
A koniec twojej wypowiedzi mnie rozbił totalnie jestem inny w rzeczywistości. Może mam rozdwojenie jaźni ale uparcie twierdze ze taki jestem na co dzień. Nie robię się głupszy i nie zmieniam swoich poglądów po odejściu od klawiatury. Ale widać jeszcze się za słabo znamy abyś o tym widziała.

Pozdrowionka dla ciebie i twojej połówki

Data:   04-08-04 23:24

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwie zakochanych!!!!! Ja jestem szczęśliwy niestety, pewni ludzie chcą te moje szczęście zniszczyć :( ale "I will be fine"!!!

Data:   05-08-04 09:56

Właśnie proszę się nawzajem nie obrażać na forum !!

Data:   05-08-04 13:19

fenix zmieiłeś postawę?....pozdro:)

Autor: -(*_*)- (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data:   16-11-05 17:22

siema mam pytanie jest ktos w ciechu jakiegos dj co kleji bity?? odp na forum
pozdro

re.chłopak ze mna zerwał
Autor: aneta (---.satfilm.pl)
Data:   20-12-05 16:36

głupi igor:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9

Autor: WOJTEK (---.ds15.agh.edu.pl)
Data:   15-03-06 22:30

o co tobie babo chodzi cza ci chłopa to se go weż i wyżyj sie fizycznie oraz emocjonalnie bo babie to raz na hjakis czas trzeba dac chlopa tak jak mojej kolezance ASI

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php:70) in /www/luksoft/www.ciechocinek.biz/forum/common.php on line 78